Mini Digital de Proiectie Ceas cu LED Portabil Ceasuri Cu Timp de Proiectie Ceas Digital Lumina de Noapte Proiector Magic Ceas

Produs nou

1 Produse

In stoc

7.95lei

-38%

13.03lei

Distribuiti

Informatii

Descriere:

Nu doar o proiecție digitală ceas, dar, de asemenea, o lumina de noapte, lanterna, și poate fi folosit ca un mini key ring.Le puteți folosi pe un suport chei, trei funcții într-o singură, foarte practic.

Utilizarea de mare intensitate de lumină LED-uri, pot fi afișate în lună/zi / oră/minut de proiecție pe orice suprafață plană.În întuneric de noapte, fără a porni lumina, făcându-l ușor pentru a cunoaște timpul.Ceas de proiecție pe perete pentru a mări imaginea suficient pentru a face pe oricine să vadă.

Proiecția Ceas breloc fi nevoie să apăsați butonul de comutare, ora și data de informații vor fi proiectate pe perete.Proiecția efectul este evident, fontul este foarte clar, spectrul vizibil este de 0,2--3 metri.

La Ceas de Proiecție Mini breloc Lanterna LED-uri este de mici dimensiuni compacte 2.5 x 3 x 4 cm, foarte usor de transportat.realizate din puternice calitate premium material plastic, durabil si rezistent la uzură.

Mare pentru camera de zi, dormitor, studiu, birou, bucatarie, baie, școală, de călătorie, camping, outdoor, etc. Atâta timp cât nu există nici o suprafață, puteți utiliza ceas de proiecție pentru a afla exact timpul ori de câte ori aveți nevoie.

Caietul de sarcini:

Nume produs: ceas de Proiecție

Material: ABS

Culoare: Rosu, albastru, negru

Dimensiuni: 2.5*3*4 CM

Alimentare: 2 baterii buton LR44

Notă:

- Ar putea fi o eroare mică de dimensiune pentru manual de măsurare.

- Din cauza a diferite efecte de iluminare și de setările monitorului, elementele reale de culori ar putea să nu reflecte exact culoarea pe imagini.

Lista de ambalare

Pachetul Include:

1 x Culoare cutie ambalare

2 x baterii AG13

1 x Coarda

1 x ceas de Proiecție

Etichete: dragostea masă, ceas, ceas digital de perete garaj, ceas de birou digital, tablou de bord digital mare, oglinda cu ceas, ceas voltmetru, onoare magic ceas inteligent, proiector ceas, ceas de perete mare stație de, acumulator notebook toshiba.

Fisa tehnica

Forma circular
Origine NC(de Origine)
Tip Alte
Rezervă De Energie De Tip Digital
Greutate 25
Numărul De Model Ceas De Proiecție
Lungime 40mm
Material Plastic
Diametru 40mm
Lățime 25mm
Caracteristică LUMINOVA

Recenzii

Scrie o recenzie

Mini Digital de Proiectie Ceas cu LED Portabil Ceasuri Cu Timp de Proiectie Ceas Digital Lumina de Noapte Proiector Magic Ceas

Mini Digital de Proiectie Ceas cu LED Portabil Ceasuri Cu Timp de Proiectie Ceas Digital Lumina de Noapte Proiector Magic Ceas

Produse similare: