Transport gratuit IB Ultra Super Adeziv pentru Extensii de Gene de 2~3 secunde rapid uscat geană lipici Adeziv rezistenta de pana la 50 de zile 10ml

Produs nou

1 Produse

In stoc

47.88lei

-50%

95.77lei

Distribuiti

Informatii

Oficial Mi-Frumusete 100% Coreea A Făcut De Înaltă Calitate, Extensii De Gene Lipici

Numai Pentru Uz Profesional!!!!!!!

Produs: Ultra Super Glue

Super adeziv (negru )

Susținerea sau deține peste 7 săptămâni.

Timp de uscare:aproximativ 2 până la 3 secunde;

Persoana care nu este sensibil la piele,este recomandat să utilizați,

Capacitate:10 ml/flacon

Termen de valabilitate:6 luni unopen,3 luni după deschise

Peste 6 luni în produse de siguranță și de perioada de depozitare.

Atenție:

1.Numai pentru uz profesional.

2.În cazul contactului cu ochii,clătiți cu soluție salină sau apă timp de 10 minute.Solicitați imediat asistență medicală.

3.Un mod foarte rapid de setare adeziv pentru tehnicieni avansați numai.

4.Se agită înainte de utilizare.

5.Magazin în poziție verticală într-un loc răcoros,uscat..

6.Nu se lăsa la îndemâna copiilor

7.Nu utilizați loc care aproape de foc

Cum pentru a stoca lipici?

Se recomanda de a pune la temperatură scăzută (3-7℃)și loc uscat, cum ar fi frigider.

Ia lipici la frigider 20 de minute înainte de utilizare,pentru a obține temperatura înapoi.

Și de fiecare dată după utilizare lipici,vă rugăm să ștergeți sticla cu gura curat și închideți-l bine.

Ceea ce este cel mai bun lucru de temperatură și umiditate?

Cel mai bun temperatura pentru ei este de 25℃,cel mai bun umiditate este de 65%RH.

Servicii Speciale:

Toate fotografiile din această serie articol sunt reale fotografie de produs spectacol, dacă doriți să le revinde pe webstie putem oferi fotografii originale, fără filigran pentru tine, dacă doriți pentru a le arăta clienților dumneavoastră, putem, de asemenea, a trimis un catalog întreg de fotografii pentru tine, vă rugăm să nu ezitați să contactați cu noi.

Pași pentru a Perfecta Extensii de Gene

Pasul 1. Aplica sub ochi autocolante

Atunci când se aplică sub ochi autocolante/gel de patch-uri, ar trebui să evite introducerea autocolant prea aproape de ochi.Eticheta ar trebui să fie plasate de-a lungul genele inferioare, de aproximativ 3-4 milimetri de pe linia genelor de jos.Verificați capacele de mai jos pentru a asigura superioare și inferioare capace formează o etanșare fără goluri.

Pasul 2. Alege extensiile

Folosiți întotdeauna cel puțin trei lungimi diferite de extensii care variază de la 6 mm la 14 mm în lungime.Cel mai bine este de a utiliza 8 mm extensii gene în colțurile interioare ale ochilor, pentru a evita a evita artificial clownlike uite.Este de asemenea important de a utiliza 8 mm extensii peste tot în ochi, între mai extensii pentru a crea o grosime de linia genelor.Eșecul de a se amesteca în scurt extensiile de rezultate în lacune goale care fac mult extensiile arate similar cu picioare de păianjen.Pentru un look dramatic, de a opta pentru cea mai groasă (0,25 mm) cret extensii.Fine lash extensiile de a crea un aspect mai natural.

Pasul 3. Pick-up

Răspândirea de lovituri de bici pe vinil pad conceput pentru a ridica rapid de extensii.Orient extensia corect în pensetă.Extensia trebuie să fie orientat la un unghi de 90° la direct penseta pentru rapid, precis aplicație.

Pasul 4. Dip

În timp ce țineți extension de la capăt conic, baie extinderea în adeziv; asigurați-vă că există suficiente adeziv la baza de prelungire.Treceți pe orice exces înainte de a aplica.

Pasul 5. Izola și Treceți

Izolarea genelor naturale cu curbe de pensete.În timp ce țineți extension de la capăt conic, glisați extensia de-a lungul genelor naturale.Haina genelor naturale cu adeziv de la baza la vârf cu lacune în lipici.Întindeți adezivul pana se omogenizeaza.

Pasul 6. Set

După trecerea genelor naturale cu destul de adeziv pentru a acoperi, set extensia genelor aproximativ 1/2–1 mm de pleoapa.Eliberarea extinderea pe genelor naturale.Genelor ar trebui să fie îndreptată în sus și în paralel cu alte lovituri de bici fără nici margele de lipici.Nu atingeți extensie după setarea.Trece la o altă zonă sau ochiul opus și de a aplica în mod repetat extensii până când Acesta devine dificil de a izola mai genele naturale.

Pasul 7. Separat

Nu există două extensii sau genele naturale ar trebui să fie lipite împreună.Utilizați ambele seturi de pensete pentru a separa orice extensii din țările vecine, de lovituri de bici și/sau extensii.Înțelege și separat într-o manieră orizontală; cel mai bine în timp ce adezivul este uscat, dar nu este pe deplin vindecat.Nu trageți niciodată într-o direcție verticală sau loc de orice tensiune pe genele naturale.Repetați aplicarea și separarea pași până când fiecare genelor naturale este legat.

Pasul 8. Uscat

Când toate genele naturale au o extensie legat în siguranță, este timpul să se usuce din nou împodobit de lovituri de bici pentru trei minute.Ceață cu apă distilată, se usucă din nou timp de trei minute și de a efectua o ultimă rundă de separare.Înainte de a termina serviciul si de a ajuta pentru a verifica uniformitatea de aplicare, pieptănat cu perie pieptene sau perie rimel.

OEM & Private Label

Sunteți în căutarea pentru a începe propria dvs. de extensie a genelor brand?Ai venit la locul potrivit.Începe propria dvs. private label nevoie de o mulțime de timp și dăruire – și nu te poți duce singur!Ai nevoie de un furnizor puteți conta pe pentru a livra produse de calitate superioară, astfel încât vă puteți concentra pe construirea de brand.Noi vă va ajuta să ia biciul de afaceri la nivelul următor.

Etichete: adeziv super, 502 lipici, sr2ez, adeziv gene mult, hidrochinona crema 2 4, lipici ib, splspl, geană ib, ursuz, obagi 4 hidrochinonă.

Fisa tehnica

Potrivit Oamenilor Profil de extensie a genelor tehnician
Origine KR(Origin)
Perioada De Valabilitate (Nedeschise) 6 Luni (Magazin La Rece, Zonă Uscată)
Fumul/ Irritabilities Pic De Miros De Lipici De Gene
Numărul De Model Ultra Super Glue
Material Etil Cianoacrilat, PMMA, Hidrochinona, Negru De Fum
Timp De Uscare 2~3 secunde uscare rapida
Tip De Element Geană Lipici
dimensiune 10ml
Numărul de Bucăți O Unitate
Adeziv De Durată 6-7 săptămâni
Locul de Origine Republica Coreea
Culoare negru
Nume De Brand IB CANAL
Perioada De Valabilitate (Deschis) 3 Luni (Magazin La Rece, Zonă Uscată)

Recenzii

Scrie o recenzie

Transport gratuit IB Ultra Super Adeziv pentru Extensii de Gene de 2~3 secunde rapid uscat geană lipici Adeziv rezistenta de pana la 50 de zile 10ml

Transport gratuit IB Ultra Super Adeziv pentru Extensii de Gene de 2~3 secunde rapid uscat geană lipici Adeziv rezistenta de pana la 50 de zile 10ml

Produse similare: