Coreea de lady pink 15ml Profesionale Geană Lipici Gel Remover Adeziv Debonder Gel, Gene False, Extensii 4 piese/lot

Produs nou

1 Produse

In stoc

66.62lei

-49%

130.66lei

Distribuiti

Informatii

Oficial Doamna roz 100% Coreea a Făcut de Înaltă Calitate, Extensii de Gene Adeziv remover

De înaltă calitate Coreea de Gel Remover !!!!!!!

Specifcation: [Tip]:Extensii de Gene Adeziv Remover Gel [Gel Color]:Gel transparent [Sticla Dimensiune:Precum este arătat în imagine [de Valabilitate]: 1 ani [Capacitate]: 15ml 4 piese/lot Pachetului: 1 x Extensie Gene Lipici Gel Remover CUM SĂ UTILIZAȚI: Curățați genelor înainte de a utiliza gel pentru a elimina extensii de gene; Utilizați elimina tampoane de bumbac pentru a înmuiat niște elimina gelul se aplică pe locul extensia genelor; După Aproximativ 10~15, genelor false va cădea.Caracteristică: Mai ușor pentru a elimina extensii de gene.Nici o stimulare, bună de descărcare de plastic de efect, pentru a nu rani real gene.

Va în condiții de siguranță și ușor de a elimina extensii de gene, fara a afecta genele naturale.

VĂ RUGĂM SĂ REȚINEȚI:

Timpul de expediere de Pastravariabologa.ro standard de livrare va fi de aproximativ 15-45 de zile,unele regiuni vor fi aproximativ 60 de zile.

Vă rugăm să așteptați în pacient. : )

Servicii Speciale:

Toate fotografiile din această serie articol sunt reale fotografie de produs spectacol, dacă doriți să le revinde pe webstie putem oferi fotografii originale, fără filigran pentru tine, dacă doriți pentru a le arăta clienților dumneavoastră, putem, de asemenea, a trimis un catalog întreg de fotografii pentru tine, vă rugăm să nu ezitați să contactați cu noi.

Pași pentru a Perfecta Extensii de Gene

Pasul 1. Aplica sub ochi autocolante

Atunci când se aplică sub ochi autocolante/gel de patch-uri, ar trebui să evite introducerea autocolant prea aproape de ochi.Eticheta ar trebui să fie plasate de-a lungul genele inferioare, de aproximativ 3-4 milimetri de pe linia genelor de jos.Verificați capacele de mai jos pentru a asigura superioare și inferioare capace formează o etanșare fără goluri.

Pasul 2. Alege extensiile

Folosiți întotdeauna cel puțin trei lungimi diferite de extensii care variază de la 6 mm la 14 mm în lungime.Cel mai bine este de a utiliza 8 mm extensii gene în colțurile interioare ale ochilor, pentru a evita a evita artificial clownlike uite.Este de asemenea important de a utiliza 8 mm extensii peste tot în ochi, între mai extensii pentru a crea o grosime de linia genelor.Eșecul de a se amesteca în scurt extensiile de rezultate în lacune goale care fac mult extensiile arate similar cu picioare de păianjen.Pentru un look dramatic, de a opta pentru cea mai groasă (0,25 mm) cret extensii.Fine lash extensiile de a crea un aspect mai natural.

Pasul 3. Pick-up

Răspândirea de lovituri de bici pe vinil pad conceput pentru a ridica rapid de extensii.Orient extensia corect în pensetă.Extensia trebuie să fie orientat la un unghi de 90° la direct penseta pentru rapid, precis aplicație.

Pasul 4. Dip

În timp ce țineți extension de la capăt conic, baie extinderea în adeziv; asigurați-vă că există suficiente adeziv la baza de prelungire.Treceți pe orice exces înainte de a aplica.

Pasul 5. Izola și Treceți

Izolarea genelor naturale cu curbe de pensete.În timp ce țineți extension de la capăt conic, glisați extensia de-a lungul genelor naturale.Haina genelor naturale cu adeziv de la baza la vârf cu lacune în lipici.Întindeți adezivul pana se omogenizeaza.

Pasul 6. Set

După trecerea genelor naturale cu destul de adeziv pentru a acoperi, set extensia genelor aproximativ 1/2–1 mm de pleoapa.Eliberarea extinderea pe genelor naturale.Genelor ar trebui să fie îndreptată în sus și în paralel cu alte lovituri de bici fără nici margele de lipici.Nu atingeți extensie după setarea.Trece la o altă zonă sau ochiul opus și de a aplica în mod repetat extensii până când Acesta devine dificil de a izola mai genele naturale.

Pasul 7. Separat

Nu există două extensii sau genele naturale ar trebui să fie lipite împreună.Utilizați ambele seturi de pensete pentru a separa orice extensii din țările vecine, de lovituri de bici și/sau extensii.Înțelege și separat într-o manieră orizontală; cel mai bine în timp ce adezivul este uscat, dar nu este pe deplin vindecat.Nu trageți niciodată într-o direcție verticală sau loc de orice tensiune pe genele naturale.Repetați aplicarea și separarea pași până când fiecare genelor naturale este legat.

Pasul 8. Uscat

Când toate genele naturale au o extensie legat în siguranță, este timpul să se usuce din nou împodobit de lovituri de bici pentru trei minute.Ceață cu apă distilată, se usucă din nou timp de trei minute și de a efectua o ultimă rundă de separare.Înainte de a termina serviciul si de a ajuta pentru a verifica uniformitatea de aplicare, pieptănat cu perie pieptene sau perie rimel.

Etichete: geană lipici pentru, mac demachiant, scar gel remover, autocolant adeziv de îndepărtare, extensie gene gel pad, laneige demachiant, costum lady black, lichid remover gel, extensie gene elimina gel, black lady femeie.

Fisa tehnica

Potrivit Oamenilor Gel Remover pentru Extensii de Gene
Numărul de Bucăți O Unitate
elimina 10~15 secunde.
dimensiune 15ml
Material Gel Remover pentru Extensii de Gene
Culoare gel clar
Tip De Element Geană Lipici
Numărul De Model Lady pink Gel remover
Locul de Origine Republica Coreea
Nume De Brand IB CANAL
Termen De Valabilitate 1
Origine KR(Origin)

Recenzii

Scrie o recenzie

Coreea de lady pink 15ml Profesionale Geană Lipici Gel Remover Adeziv Debonder Gel, Gene False, Extensii 4 piese/lot

Coreea de lady pink 15ml Profesionale Geană Lipici Gel Remover Adeziv Debonder Gel, Gene False, Extensii 4 piese/lot

Produse similare: