Viziune de noapte Telescop Monocular Digital IR funcția nocturn Viziune HD 1080p în aer liber, Drumeții Observa Turismul de Vânătoare Puternic Monoculare

Produs nou

1 Produse

In stoc

2 373.32lei

-30%

3 390.46lei

Distribuiti

Informatii

Caracteristici:

Vedere pe timp de noapte

Construit într-un excelent sistem de vedere pe timp de noapte, puteți vedea distante de pana la 350m/137550inch chiar și în întuneric.Punct la punct indică locația specifică a animalelor.Uita-te la red dot pentru a găsi, care este comod si practic.

De înaltă definiție

La telescop monocular cu performanță optică excelentă 2X zoom digital și 3,9 X /3.8 X zoom optic si 60mm obiectiv diafragma, 1080P/25 Hz rezoluție, care vă permite să urmăriți cu ușurință, rapid captura fotografia perfectă sau video de înaltă definiție.

Ușor de utilizat

Acest aer liber viziune de noapte, echipat cu reglarea dioptriilor lentilelor.Puteți regla dioptrii lentile pentru a obține un ecran clar de vedere.Reglabil dioptrie gama este de la -5 la +3.

Automat de stocare

Fișierele Video și foto sunt salvate automat pe cardul de memorie, face fotografii doriți, și salvați-le pentru totdeauna.Telefonul mobil este conectat pentru a lua imagini, dispozitiv de viziune de noapte și APLICAȚIA pentru mobil ecran sunt sincronizate, și clipe minunate sunt salvate în orice moment.

Multifunctional

Cu dispozitiv de viziune de noapte are funcții de aparat de fotografiat, de poziționare GPS, distanta de estimare, pasul numărul variind, optice probabilitatea variind, viziune de noapte și alte funcții.

Domeniul de aplicare

Viziune de noapte poate fi folosit pentru detectiv de căutare, teren de explorare, patrula de noapte, etc., pentru a preveni și a controla diverse lucruri care se întâmplă pe timp de noapte.

Instrucțiuni de utilizare: 1.Principalele keyboard, negru pictogramă funcție: faceți Clic pe butonul pentru a indica faptul că negru pictogramă funcție este pornit, oprit, sau nivelul de schimbat.Pictogramă roșie funcției: apăsați Lung poate realiza funcția de a deplasa în sus, în jos, la stânga și la dreapta.

2.Acoperire, capacul conectorului, rotire la stânga și la dreapta pentru a deschide în condiții de siguranță și ferm.

3.Focus roata, roti stânga și la dreapta pentru a mări sau pentru a regla focalizarea.

4.Echipat cu un suport, care poate fi instalat pe echipament pentru a observa țintă, care este simplu și practic.

5.De cauciuc, masca pentru ochi, confectionata din cauciuc ecologic, se potrivește ochilor, confortabil de observare.

6.Lentila obiectiv este realizat de FMC multi-strat de bandă largă de acoperire, care în mod eficient îmbunătățește claritatea și culoare, cu o mare deschidere și luminozitate mai mare. 7.Ocular concentrându-se roata de mână, rotirea obiectivului concentrându-se roata de mână, puteți ajusta pentru a o șterge de stat, care este convenabil de a folosi.

Caietul de sarcini:

Vedere pe timp de noapte:Construit într-un excelent sistem de vedere pe timp de noapte, puteți vedea distante de pana la 350m/137550inch chiar și în întuneric.Punct la punct indică locația specifică a animalelor.Uita-te la red dot pentru a găsi, care este comod si practic.

De înaltă definiție:telescop monocular cu performanță optică excelentă 2X zoom digital și 3,9 X /3.8 X zoom optic si 60mm obiectiv diafragma, 1080P/25 Hz rezoluție, care vă permite să urmăriți cu ușurință, rapid captura fotografia perfectă sau video de înaltă definiție.

Ușor de utilizat:în aer liber viziune de noapte, echipat cu reglarea dioptriilor lentilelor.Puteți regla dioptrii lentile pentru a obține un ecran clar de vedere.Reglabil dioptrie gama este de la -5 la +3.

Automat de stocare:fișierele Video și foto sunt salvate automat pe cardul de memorie, face fotografii doriți, și salvați-le pentru totdeauna.Telefonul mobil este conectat pentru a lua imagini, dispozitiv de viziune de noapte și APLICAȚIA pentru mobil ecran sunt sincronizate, și clipe minunate sunt salvate în orice moment.

Multifunctionala:De dispozitiv de viziune de noapte are funcții de aparat de fotografiat, de poziționare GPS, distanta de estimare, pasul numărul variind, optice probabilitatea variind, viziune de noapte și alte funcții.

Domeniul de aplicare:viziune De noapte poate fi folosit pentru detectiv de căutare, teren de explorare, patrula de noapte, etc., pentru a preveni și a controla diverse lucruri care se întâmplă pe timp de noapte.

Lista de ambalare

1*Viziune De Noapte

1*Adaptor

1*Cârpă De Șters

1*Manual De Utilizare

1*Sac De Instrument

1*Curea

1*Linie De Date

2*18650 Baterie

1*Cutie Pachet

Etichete: airsoft, cuțit, tacamuri de titan, telescop, hunt praștie, tabără în aer liber cort, viziunea telescop, cruce catolic, supraviețuirea cuțit bărbați, în aer liber, instrument.

Fisa tehnica

turism și camping Vânătoare
Turism un binoclu puternic
Origine NC(de Origine)
Dispozitiv De Viziune De Noapte Viziune de noapte
Monocular echipament de camping
lunete cu rază lungă viziune de noapte binoclu
Telescop Telescop
Profesional puternic binoclu Vânătoare și echipamente
Binoclu Binoclu
pentru vânătoare Viziune De Noapte
puternic monoculare viziune de noapte pentru vânătoare

Recenzii

Scrie o recenzie

Viziune de noapte Telescop Monocular Digital IR funcția nocturn Viziune HD 1080p în aer liber, Drumeții Observa Turismul de Vânătoare Puternic Monoculare

Viziune de noapte Telescop Monocular Digital IR funcția nocturn Viziune HD 1080p în aer liber, Drumeții Observa Turismul de Vânătoare Puternic Monoculare

Produse similare: