MOOSOO M24 Aspirator fără Fir 26000Pa Puternic de Aspirare 250W cu LED Ecran Tactil Wireless Portabil Aspirator pentru acasa

Produs nou

1 Produse

In stoc

483.00lei

-49%

965.96lei

Distribuiti

Informatii

Moosoo cele Mai Puternice, cele mai Recente Vid fără Fir, Ușor, Liniștit, Versatil.Îndeplinește Toate-casa de Curățare Cereri.

Despre acest produs:

【Synegistic Sistem】

MOOSOO tehnologie ajută să nu se estompeze performanță puternică, și aspiratoare și purificatoare sunt dovedit științific pentru a expulzează mai curat, mai proaspat aer pentru familia ta, creează o mai curat, mai sănătos acasă.

【Impresionant De Puternic De Aspirare 】

M24 vid fără fir este echipat cu 250W cele mai Recente motor fără perii, cu 26Kpa de aspirare puternic mod.Se poate ridica încorporat praful cu usurinta, oferă o perfectă covor de curățare de performanță, și este ideal pentru adânc, curățare particule mari, pesmet, parul de animale, etc.

【Mai Recentă Tehnologie De Filtrare】

Echipat cu cele mai recente etanșare completă sistem de filtrare-îngroșat burete de filtrare, Modernizate de Filtrare HEPA, Metal Filtru Net, ciclon de filtrare a surprinde 99,99% din particulele fine de praf cât mai mică de 0,1 um.Filtrul este lavabil.

【Detașabil Baterie De Mare Capacitate】

Puternic de 6 celule, 2200mAh sus baterii litiu-ion oferă până la 30 de minute fade-gratuit execuție și avansată tehnologie de încărcare rapidă, încărcare rapidă tehnologie va asigura vid poate încărcare completă în 3 ore și una de încărcare este echivalentă cu de două ori runtime timp de alte vid fără fir.

La baterie detasabila facilitează separate de încărcare, astfel încât să puteți achiziționa o baterie suplimentară pentru a prelungi durata de execuție.

【Modernizate Turbina Motorizate Cap De Perie】

Actualizat Turbina Motorizate Cap salvează 70% folosind-timp decât obișnuit Perie de Cap,Turbina electrica podea perie rigid/moale peri sunt integrate împreună pe un roller perfect pentru orice tipurile de podea,lumini cu LED-uri si flexibil 180° rotește lateral și 90°în sus și în jos să vă curățați murdăria de sub mobilier și lenjerie de pat.

【Usoare Si Mai Multe Accesorii Versatile】

Convertește cu ușurință de la stick-ul de vacuum pentru un portabil de vid cu accesorii versatile, vă permite pentru a ajunge la colțuri, scări și crevase., și chiar în mașină.

Pachetul include:

MOOSOO stick aspirator*1

Motorizate Turbina podea perie*1 (dispune de Led-uri de lumină de pământ cauta)

Duza pentru spații înguste*1 (pentru ambele golurile înguste de curățare și o largă varietate de uscat ridica sarcini)

Lumina din aliaj de aluminiu tub*1

Piața perie*1

Adaptor*

suport de perete*1

Manual de utilizare*1

Furtun Extensibil*1

În Plus Burete&Filtru Hepa*1

Etichete: purello, shark steam mop piese de schimb, aqua aspirator, manipulate cu acumulator de vid, aspirator cu vacuum, aspirator podea, aspirator dyson, el aspirator, hand held vacuum cleaner, stick vid.

Fisa tehnica

Funcția Mopul & Zdrobitoare & De Aspirație Tip
Curățarea Traseului Aleatoare De Tip
Putere (W) 250W
Praf De Stocare De Tip Cutie de praf
Tip Filtru HEPA
Capacitate Caseta Praf (L) 0.6-1 L
Instalare Pârghie De Manevrat/De Mână
lcd No
Sac Sau Fără Sac Fără sac
Certificare ce
Nume De Brand MOOSOO
Numărul De Model MOOSOO M24
Origine NC(de Origine)
Tensiune (V) 100-240V

Recenzii

Scrie o recenzie

MOOSOO M24 Aspirator fără Fir 26000Pa Puternic de Aspirare 250W cu LED Ecran Tactil Wireless Portabil Aspirator pentru acasa

MOOSOO M24 Aspirator fără Fir 26000Pa Puternic de Aspirare 250W cu LED Ecran Tactil Wireless Portabil Aspirator pentru acasa

Produse similare: