Proscenic M7 Pro 2700pa Laser Navigare Robot Aspirator cu Curățare Umedă de Spălat Aspirator aspirator Covor pentru Casa

Produs nou

1 Produse

In stoc

1 229.11lei

-59%

2 997.85lei

Distribuiti

Informatii

Proscenic M7 Pro LDS Aspirator Robot cu Laser de Navigare 2700Pa Puternic de Aspirare APP&Alexa Control Ideal pentru Animale de companie de Păr Covoare

Mai Mult de 150 de EURO Alege nava Din China, Salva Mai multe!

Proscenic M7 PRO Robot de Vid

Robot uimitor cu auto golirea coșul de gunoi și LIDAR de Navigare.Are toate caracteristicile pe care le așteptați, puternic 2600 Pa aspirație, timp de 2,5 ore de viață a bateriei și inteligent caracteristici de cartografiere!!Are multi hartă de economisire pentru mai multe etaje, Zona Selecta și de a Păstra Zone.În cele din urmă a smart camera recognization.

Funcții

Proscenic M7 PRO

Proscenic 820P

Navigare

Laser 3.0

Giroscop

Max De Aspirație

2700 Pa

1800 Pa

Auto-Rechare & Reia

Reincarcare si cv-ul

Reîncărcare

De execuție la o singură încărcare

Până la 270 de min

Până la 120 min

Pereti Virtuale

Da

Nu

Multi-Hărți podea

Da

Nu

Zona De Curățare

Da

Nu

Auto Bază

Da

Nu

2-în Vid & Mop

Da

Nu

Y colector

Da

Nu

Control Wireless

Inteligent colector de praf: Automat elimina praful de pe robot e praf bin, astfel încât să puteți uita de aspirare de la început până la sfârșit.Nu aveți nevoie să vă faceți griji despre golirea container praf la toate.Notă: intellgient colector de praf nu este inclus în pachet, trebuie să-l cumpere separat (ASIN: B07ZPTKYQP).

Avansată Tehnologie Laser: Upgrade 4. 0 cu laser sistem de navigație inteligent navighează și hărți casa ta, de a crea o hartă în timp real de casa ta și apoi planifica o mai bună cale de curățare.Acoperite cu 24 de senzori pe corp, se poate ocupa cu mediu complex, fără efort.

Curățarea selectivă: Acesta vă permite să controlați în cazul în care doriți ca aparatul să meargă sau să nu meargă.Cu ProscenicHome aplicație, puteți comuta între moduri de curățare, programul de curățare, selectați cameră de curățare, de a crea virtual no-go zone, stabilite zone de curățat.În plus, acest robot de vid poate salva mai multe etaje hartă pentru tine.

Super-Puternic de Aspirare: Alimentat de Nidec motor fără perii, M7 Pro robotizate vid poate oferi o putere de aspirare de 2600Pa într-max, care poate suge animale de companie de păr, murdărie și praf fin, fără efort.

5200mAh Baterie Litiu-Ion: 150 la 200 de minute de timp de curățare, poate acoperi o mare casa de curățare de la 250 la 300 de metri patrati.

Auto Mocheta Boost: crește Automat de aspirare de max mode atunci când un covor este detectat, cu ușurință tranziția de la podele dure pentru covoare.

Etichete: robot aspirator vacuum, laser de putere, robot de jucărie, covor dormitor, laser, midea aspirator robot, robot de curățare curat, wireless sa dau cu aspiratorul curat, aspirator cu vacuum, decor acasă.

Fisa tehnica

lcd No
Sac Sau Fără Sac Fără sac
Capacitate rezervor de apă 110ML
Capacitate Caseta Praf (L) 0.6-1 L
Praf De Stocare De Tip Cutie De Praf/Praf Găleată
De Viață A Bateriei 2 Ore
Remote control Da
Putere (W) 50w
Tip Filtru HEPA
Tensiune (V) 14.4 V
Numărul De Model M7 PRO Robot vacuum cleaner
Origine NC(de Origine)
Putere de aspirare Max 2600 Pa
Nume De Brand Proscenic
Dimensiune(mm) 330*330*76MM
Proscenic Model NEO S1
Baterie 14.4 V
Timp de încărcare 4-4.5 hours
Capacitate container praf 600ML
Perie Turbo No
Special Duza De Aspiratie Perie De Curatare
Funcția Umed și Uscat
Timp de curățare 90-150 minutes
Certificare ROHS
Curățarea Traseului Planificate Tip
Putere 50w
Tip Baterie Li-Ion, 5200mAh

Recenzii

Scrie o recenzie

Proscenic M7 Pro 2700pa Laser Navigare Robot Aspirator cu Curățare Umedă de Spălat Aspirator aspirator Covor pentru Casa

Proscenic M7 Pro 2700pa Laser Navigare Robot Aspirator cu Curățare Umedă de Spălat Aspirator aspirator Covor pentru Casa

Produse similare: