3d din Lemn Multifunctional Tangram Puzzle Magnetic Montessori Jucărie pentru Copii Jocuri Interactive Jucarii Educative Pentru Copii-Părinți

Produs nou

1 Produse

In stoc

14.66lei

-9%

16.28lei

Distribuiti

Informatii

Multifunctional Tangram Puzzle Magnetic Puzzle Magnetic Clasa Întâi Inteligența Puzzle

Informații:

Acest lucru este perfect proiectat DIY kit care necesită hands-on de lucru pentru a finaliza.

Capacitatea de a lucra mână - artizanale, dar aduce, de asemenea, distractiv de a viața ta.Face acest model mecanic jucărie necesită nu numai atenție, dar, de asemenea, răbdare și împuternicire.În plus, instalarea cu succes va produce un sentiment de implinire, astfel încât să te simți foarte substanțiale.

Puzzle sunt realizate din naturale și sănătoase tei cu înaltă calitate și suprafață netedă.Vopsea Non-toxic asigura joacă în condiții de siguranță.

Lemn Tangram Puzzle Teaser Creier Joc au mai multe exemple de forme și lucruri pentru a face cu ea, de fiecare dată când ai amestecat piesele puzzle-ului va veni în mod diferit.

Design simplu și culori luminoase sunt perfecte pentru ceea ce a dus orice imaginație, și se simte foarte bună de a contesta copiilor cu acest puzzle tangram, dar, de asemenea, să ia pe o provocare ușor pe care le puteți completa în mod diferit de fiecare dată.Perfect pentru momentele în care dumneavoastră sau copilul dumneavoastră trebuie să te calmezi sau să se relaxeze.

Rezolvarea ei se ajută pentru a menține creierul copiilor concentrat și se adaugă creativitatea pentru a coordonării ochi-mână și de culoare si forma de recunoaștere.E mai bine decât pe ecran!

Minunat de lemn Inteligenței puzzle pentru copii, și mare frământa jucărie pentru adulți.Această tradiționale de predare matematica puzzle întotdeauna a fi atras într-atât copii, tineri și oameni în vârstă.Perfect cadou tare idee de Cadou de Craciun / Cadou/ Festivalul de Cadou.

Greutate: 280 g

Varsta: 4-6 ani

Conținutul Pachetului:

1 x Cutie de Puzzle

1 x Carte

Notă: Datorită posibilelor diferențe fizice între diferite monitoare, fotografie de produs este doar ilustrative și nu poate reflecta cu exactitate culoarea reală a elementului primit.

Etichete: lemn copaci jucarii, copilul magnetic puzzle tangram, haba jucarii din lemn, kia shuma, lemn de transport jucării, jucărie ni, joc tangram, tangram magnetic joc de puzzle, puzzle pentru copii, șirag de mărgele de titularul montessori.

Fisa tehnica

Material Hârtie
jucarii pentru copii Pentru Copii Pentru Adulti
Avertizare NO
Origine NC(de Origine)
Puzzle-Uri Jucarii din lemn
Gen Unisex
Jucării Realizate Manual Jucarii pentru copii
Puzzle Stil PUZZLE 3D
Stil Animale
Varsta Recomanda Maternitate, 0-6m, 7-12m, 13-24m, 25-36m, 4-6y, 7-12y, 12+y, 18+
Jocuri Interactive Jocuri De Societate
jucarii educative Învățarea Timpurie
Numărul De Model no

Recenzii

Scrie o recenzie

3d din Lemn Multifunctional Tangram Puzzle Magnetic Montessori Jucărie pentru Copii Jocuri Interactive Jucarii Educative Pentru Copii-Părinți

3d din Lemn Multifunctional Tangram Puzzle Magnetic Montessori Jucărie pentru Copii Jocuri Interactive Jucarii Educative Pentru Copii-Părinți

Produse similare: