De lux de sex Masculin Produse de Lux de Lux Datejust 28mm Aur Cadran 2813 Mișcare 18k Două Tone de Aur Galben cu Caneluri Rama Ceasuri

Produs nou

1 Produse

In stoc

363.17lei

-50%

741.16lei

Distribuiti

Informatii

modname=ckeditor Diamant, Aur, Argint Două tonuri Ceas modname=ckeditor

Calitatea este pe primul loc cu cele mai bune servicii.

Vă Rugăm Să Verificați Toate Detaliile Și Asigurați-Vă Că

Acest Ceas este Exact ceea Ce Vrei.Moda Casual, 100% de Înaltă Calitate și de Brand Nou, textură Frumoasă, Solidă, de lucru, de Interpretare a Personalității, Purtând Propriul Personal de Moda Stil Casual!

Rapid a pregăti produs în 48 de ore , client Gold societățile de administrare a rezolva problema în timpul zilei, în zilele lucrătoare.

și în scopul de a asigura arunca, vă rugăm să specificați exact domiciliu sau adresa companiei și numărul tău de telefon, multumesc!

Doamnelor și domnilor, suntem o mare grijă de a face cu o fabrică în Guangzhou, China, și avem mulți ani de experiență în producerea și vânzarea de ceasuri.Avem o cooperare strategică cu mai multe fabrici mari, astfel încât calitatea este foarte, foarte Bun.

Între timp, în același stil, modele, va garantam calitate superioara la alti vanzatori.Pentru că fabrica noastră acordă o mare importanță pentru calitatea produselor noastre, astfel încât nu se compara produsele noastre cu unele ieftine și inferior corturi, deoarece calitatea nu este o serie, vă rugăm să înțelegeți.

După achiziționare, veți ști, serviciul nostru, livrare, calitatea produsului, este cel mai bun dintre toate!

Dacă produsul are orice probleme, vă rugăm să nu deschide disputa direct, vă rugăm să ne contactați pentru a rezolva în primul rând.Vă vom oferi o soluție bună.

Prieten drag, te așteptăm cu nerăbdare să o mulțime de cooperare plăcută.Multumesc ......

Etichete: bara de prindere, luminor panerai ceas, noob, datejust ceas, 2813 ceas, datejust bărbați 41, Ceas de aur 18k, 2813 circulație, datejust automatic mens, mecanism miyota.

Fisa tehnica

Origine NC(de Origine)
Stil Moda & Casual
Adâncime De Rezistență La Apă 3Bar
Mișcarea Automatic Self-Wind
Cazul Formei Runda
Cutii & Cazuri Material Hârtie
Nume De Brand BEKETHIA
mannen3ATM Rezistent la Apă nu se poate pune în apă sau în duș sau înot
Trupa Tip De Material Din Oțel Inoxidabil
Carcasa Din Material Din Oțel Inoxidabil
Formati Fereastra Material Tip Cristal De Safir
Caracteristică Rezistent La Șocuri, luminos, Auto Data, Calendar Complet, Rezistent La Apă, mâinile luminos, Anti-magnetic
Trupa Lungime 20
Tip Vanzare de vânzare cu amănuntul en-gros dropship dropshipping
Incuietoare Tip Incuietoare Ascunse
Diametru Cadran 40

Recenzii

Scrie o recenzie

De lux de sex Masculin Produse de Lux de Lux Datejust 28mm Aur Cadran 2813 Mișcare 18k Două Tone de Aur Galben cu Caneluri Rama Ceasuri

De lux de sex Masculin Produse de Lux de Lux Datejust 28mm Aur Cadran 2813 Mișcare 18k Două Tone de Aur Galben cu Caneluri Rama Ceasuri

Produse similare: