Ceas Barbati 2019 GUANQIN GJ16212 Ceas de mana Barbati Faza de Luna Ceasuri Automate Brand de Top cuarț Încheietura Ceas Instrumentul de reparare

Produs nou

1 Produse

In stoc

120.71lei

-48%

236.67lei

Distribuiti

Informatii

BRAND: GUANQIN Articol: GJ16212 Stil: Sport,Casual,Business Display: Analog Miscare: Automatic Self-Wind Caracteristică: - tehnologii Avansate de fabricație; - Cool & Special concepute mare ecran de afișare; - Uita-te la Coroana Cu Mediu IPS de Bronz Galvanizare; - catarama din otel Inoxidabil si spate caz cu 3D GUANQIN logo-ul; - 30 de Metri Rezistent la Apă (NU pentru inot sau dus).Caietul de sarcini: Caz Diametru:42mm Caz Grosime:13mm Band Lungime:200mm Lățime de Bandă:20 mm Pachetul include: 1* GUANQIN Ceas; 1* Cutie de Ambalare; 1* Carte de Instrucțiuni; 1* Autenticitate, Carte de identitate; 1* Uita-te Cârpe de curățat; 1* Watchband cu Instrumentul de Reparare (Numai pentru Oțel Watchband).

SFATURI

(1) vă Rugăm să nu utilizați ceas într-o baie fierbinte, saună, sau foarte mare diferenta de temperatura mediului (inclusiv ceas rezistent la apa).

Notă: la 30 de metri rezistent la apa doar viața rezistent la apa.

(2) nu operează buton de ceas și a înființat coroana în apă.

(3) vă Rugăm să curățați curea și caz cu regularitate , astfel curea din piele este de a evita contactul cu apa/umezeala/cosmetice, în același timp, pentru a evita expunerea.

(4) vă Rugăm să rețineți ceas antimagnetic, pentru a evita mult timp aproape de aparate electrice, telefoane mobile și magnet.

(5) vă Rugăm să nu demontați ceasul în orice circumstanțe.

(6) vă Rugăm să evitați lovirea și a căzut toamna

(7) nu reglați ceasul date între 22 PM și 2 a. m., aceasta poate provoca daune și calendarul de salt nu este corect

(8)Dacă doriți să reglați timp, vă rugăm să faceți clic pe acesta crește în direcția indicată de cadranul indicator.

(9) Pentru m echanical ceasuri, Când ai purta, te rog, dă vânt ceas rotind butonul de pe partea de ceas până când acesta este plin;

(10) Pentru m echanical ceasuri, Dacă vă lăsați-l în continuare pentru o lungă perioadă de timp, vă rugăm să se balanseze ușor pentru câteva minute și vânt-up de mai multe ture.

Etichete: omul ceas, bărbați ceas skeleton, fazele lunii, luna ceas, guanqin automatic diver watch, guanqin ceas, oem ceasuri de lux, bărbați ceas, guanqin, manual de ceas.

Fisa tehnica

Numărul De Model GJ16212
Caracteristică Rezistent La Șocuri, faza de luna, Rezistent La Apă
Trupa Lungime 22cm
Cazul Formei Runda
Adâncime De Rezistență La Apă 3Bar
Cutii & Cazuri Material Hârtie
Stil Moda & Casual
Diametru Cadran 42mm
Formati Fereastra Material Tip Hardlex
Carcasa Din Material Aliaj
Trupa Tip De Material Piele
Tip De Element Ceasuri De Mana Mecanice
Lățime De Bandă 20mm
Nume De Brand guanqin
Mișcarea Mână Mecanică A Vântului, Automatic Self-Wind
Gen BĂRBAȚI
Caz Grosime 13mm
Incuietoare Tip Catarama

Recenzii

Scrie o recenzie

Ceas Barbati 2019 GUANQIN GJ16212 Ceas de mana Barbati Faza de Luna Ceasuri Automate Brand de Top cuarț Încheietura Ceas Instrumentul de reparare

Ceas Barbati 2019 GUANQIN GJ16212 Ceas de mana Barbati Faza de Luna Ceasuri Automate Brand de Top cuarț Încheietura Ceas Instrumentul de reparare

Produse similare: