1 buc BARBECUE Perie Gratar de Sârmă din Oțel Inoxidabil Aspirator cu Perii si Racleta Instrument de Curățare Grătar Accesorii

Produs nou

1 Produse

In stoc

11.08lei

-29%

15.82lei

Distribuiti

Informatii

Dimensiune: 205*71*45mm

Culoare: negru

Material: plastic+otel inoxidabil

Caracteristici:

** Funcție: indeparteaza Rapid ars pe reziduuri și devine rapid gratar curat.

** Buna calitate: Cu mâner ergonomic din plastic și oțel inoxidabil peri, grătar grill perie funcționează orice unghi

** Mâner Ergonomic:.Ține-ți mâinile de la obtinerea ars de căldură.

** Racleta: construit în racleta este perfect pentru a scoate atât de încăpățânată grill gunk caked pe bare.

** Materiale de înaltă calitate: Realizate din oțel inoxidabil, mâner din plastic, perie și racleta este durabil, de lungă durată, nu este ușor de rugină.

** Ușor de curățat: grătar de sârmă perie pentru gratar nu va stocare de grăsime, usor de curatat, doar clatiti cu apa calda.

** Ușor pentru a stoca: Cu un agățat gaura de la sfârșitul de manevrat, puteți atârna pe perete pentru depozitare ușoară.

Note:

1. Te rog voie 1-3mm diferențe datorită măsurare manual, vă mulțumesc pentru înțelegere!

2. Din cauza diferenței între diferite monitoare, vă rugăm să înțelegeți că imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.

Lista de pachete:

1 x perie de grătar și racleta

Transport

1. În mod normal, ne va trimite bunurile în termen de 1-3 zile lucrătoare după ce plata este verificată prin Pastravariabologa.ro. 2. Dacă alegeți expres de expediere si adresa ta este definit ca zonă de la distanță prin Fedex /DHL, va trebui să plătească suplimentar $30 la distanță taxa de transport.Sau vă rugăm să ne dea un nou o adresă care nu este de la distanță.Zonă de la distanță verifica prin link.https://www.dhl.com/content/dam/downloads/g0/express/services/surcharges/dhl_express_remote_areas.pdf 3. Dacă aveți orice schimbare a ordinii, vă rugăm să lăsați un mesaj în ordine. 4. Vă rugăm să verificați adresa și numărul de contact este corect, mai ales verificați codul poștal și orașul este informarea corectă ,în caz contrar coletul nu va fi nava.

Garanție

Un an de garanție pentru toate produsele, orice unitate care dovedește defecte în perioada de garanție perioada de valabilitate va fi reparat fără costuri pentru piese sau înlocuit.Utilizatorul final este responsabil pentru toate taxele de transport .Garanția nu acoperă nici întâmplătoare, accidentale sau daune indirecte, decurgand din utilizarea.

Feedback-Ul Și Rating

Apreciem afacerea dvs. foarte mult.Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să ne lăsați un feedback Pozitiv si rating de 5 Stele.Recunoașterea ta ne va face mai încrezători pentru a dezvolta afacerea noastră și să vă servească mai bine.Dacă nu sunteți mulțumit cu orice motiv, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați, comunicarea este mult mai eficient decât deschiderea unui litigiu.Serviciul nostru pentru clienți și suport tehnic vor face tot posibilul să vă oferim un soluția mulțumit.

Etichete: tigaie grill, spong, cupru lipire, grătar inox, sudor argon, GRĂTAR instrument, mi robot, sudură în puncte, gra, drăguț.

Fisa tehnica

Caracteristică Ușor De Curățat, Sudate, Rezistență La Căldură, Non-stick
Origine NC(de Origine)
Material Metal
Finisare no
Instrument De Tip Perii De Curățare
Tip De Metal Din Oțel Inoxidabil
Kit Numărul 2

Recenzii

Scrie o recenzie

1 buc BARBECUE Perie Gratar de Sârmă din Oțel Inoxidabil Aspirator cu Perii si Racleta Instrument de Curățare Grătar Accesorii

1 buc BARBECUE Perie Gratar de Sârmă din Oțel Inoxidabil Aspirator cu Perii si Racleta Instrument de Curățare Grătar Accesorii

Produse similare: