Automobile Magnetic Parbriz Auto Zăpadă Parasolar Impermeabil Protector CoverSunshade Acoperi Auto Parbriz, Capac

Produs nou

1 Produse

In stoc

28.19lei

-15%

33.19lei

Distribuiti

Informatii

Descriere Produs:

1.Rezistent la ploaie, inghet, zapada, razele UV, praf, poate fi folosit ca scut de zăpadă acoperă în iarnă și parasolar parbriz umbrelă de soare în timpul verii, precum și, păstrați frunzele de pe acoperi în toamnă.

2.Se potrivesc cele mai multe Autoturisme, Minivan si SUV.Masina de parbriz stratul de zapada este usor de pliere pentru depozitare în portbagaj sau de pe locurile din spate ale autovehiculului.Spre deosebire de alte parbriz acoperă, acest model se referă atât la parbriz și ștergătoarele pentru a preveni lichid de spălare de congelare și ștergătoarele de la obtinerea blocat.

3. 6 magneți puternici pe partea de sus pentru a menține exterior parbriz stratul de zăpadă în loc, chiar și în zilele cu vant puternic, și cele două windproof curele pe fiecare parte pentru a ajuta atașa capacul ferm.Chiar și cele mai puternice vânturi sunt nu se potrivesc pentru acest parbriz zăpadă acoperă magnetic de prindere!

4.Cu sale de securitate clape și legături,parbriz auto capacul poate fi ascuns în mașină usi,asigurându-se că această parbriz acoperire nu pot fi furate cu ușurință.Flapsurile și magneți puternici asigurați-vă că capacul sta în locul perfect.Lumina greutate parbriz capacul este ușor de pliere pentru a stoca în vehicule.

5.Usor De instalat,Două lambouri de pe fiecare parte pentru tine pentru a opri în ușa de la mașină,și oglinda retrovizoare protector să buclă în jurul oglinda din spate.Nici un instrument și un plus de mână este necesară.Doar să-l acopere și repara parbrizul se acoperă cu șase magneți puternici, apoi închideți clapele în ușă,lega șnurul de strângere de oglinda din spate capacul.

Caietul de sarcini:

Aplicabile: Universal

Dimensiuni: 210cm * 125cm

Material: tesatura de poliester

Pachetul De Conținut:

1 x parbriz acoperi

1 x sac de depozitare

Notă:

(1) Toate imaginile sunt profesional colorate, dar din cauza diferite de lumină ambientală și de afișare diferite setări de dispozitiv, pot exista unele abateri între imaginile pe care le vedeți și elementele ei înșiși.Vă rugăm să înțelegeți.

(2) datele măsurate manual, și pot exista unele abateri, dar aceasta nu afectează utilizarea.

Etichete: pat carouri, bmw f10 accessaries, masina sunshad, masina umbrelă de soare, tesla, corolla, kia rio, masina, honda civic, aston martin tricou.

Fisa tehnica

Origine NC(de Origine)

Recenzii

Scrie o recenzie

Automobile Magnetic Parbriz Auto Zăpadă Parasolar Impermeabil Protector CoverSunshade Acoperi Auto Parbriz, Capac

Automobile Magnetic Parbriz Auto Zăpadă Parasolar Impermeabil Protector CoverSunshade Acoperi Auto Parbriz, Capac

Produse similare: