MD-4080 Detector de Metale Metal rezistent la apă Finde Indica Metal Finder Subteran Profesionale Adâncime de Căutare Finder Căutător de Aur

Produs nou

1 Produse

In stoc

183.17lei

-46%

339.22lei

Distribuiti

Informatii

无标题文档

Caracteristici:

3 Mod de Operare-Toate Modul de Metal - toate diferite tipuri de metal vor fi detectate, cum ar fi: monede, relicve, bijuterii, aur și așchie etc.; Disc - Modul vă ajută să vă elimina țintă categorii și de a îmbunătăți detectarea eficienta; Indica: permite de a stabili o țintă, mai precis.

Rezistent la apa Bobina -- 7.9 inch diametru bobina si stem vă permite să utilizați de metal pentru a explora sub apă, ideal pentru detectarea de pe plajă sau în flux(controlul de locuințe nu este rezistent la apă).

Distinctiv Tonuri Audio Diferite audio tona pot ajuta spune ce tip de metal, trebuie detectate.Adopta 3,5 mm jack pentru căști, astfel încât să puteți conecta cu un căști (NU sunt Incluse), care nu deranjat de mediu zgomotos (volumul poate fi setat de la mic la mare).

Costum pentru Toate Vârstele -- Detector de Metale este în conformitate cu design ergonomic, confortabil și convenabil de a folosi cu reglabil stem se extinde de la 31.5 în 41,3 in, care permite ideal pentru utilizatorii de diferite înălțime, cotiera design economisește mai mult efort pentru tine.

Mare Cadou -- detector este o mare în aer liber cadou pentru băieți și fete!Utilizați la domiciliu pentru a găsi pierdut cuie sau alte metale, sau bagajele pentru călătorie ușoară pentru oricare dintre dumneavoastră preferat de vânătoare de comori pete!

Caietul de sarcini:

Culoare: Negru

Material: ABS+Aluminiu

Baterie: 1 x Baterie de 9V (Nu sunt Incluse)

Tensiune de operare: ≥9V

Sensibilitate: ≤180mm (Moneda: USΦ25)

Rezistent la apa Bobina Diametru: 20cm/7.9 în

Modul De Detectare: Discriminare + Metal + Pinpointer

Detectarea de obiecte: metal (inclusiv fier, aluminiu, monede, aur, bronz, argint)

Sentivity: Reglabil

Volum: Reglabil

Jack pentru căști: 3.5 mm ( casti nu sunt incluse)

Inaltime reglabila: 80-105cm/31.5-41.3 în

Element Greutate: 946g/2.1 lb

Lista De Ambalare:

1 * Detector De Metale

1 * Manual De Utilizare

Etichete: impermeabil din metal detecta, airsoft glock, dovada de apă detector de metale, kkmoon detectoare de metal, digger metal, detector de metal, camera kkmoon, primark, toate detector de metale, 4080.

Fisa tehnica

Putere Tip Baterie-Alimentat
Origine NC(de Origine)
Cu Ecran LCD Sau Nu Da
Numărul De Model MD-4080 Detector de Metale
DIY Consumabile Pentru prelucrarea metalelor
Certificare Nici unul
Nume De Brand KKMOON

Recenzii

Scrie o recenzie

MD-4080 Detector de Metale Metal rezistent la apă Finde Indica Metal Finder Subteran Profesionale Adâncime de Căutare Finder Căutător de Aur

MD-4080 Detector de Metale Metal rezistent la apă Finde Indica Metal Finder Subteran Profesionale Adâncime de Căutare Finder Căutător de Aur

Produse similare: