Oclean Air 2 Sonic Periuta De Dinti Electrica De Reducere A Zgomotului Blând De Curățare Dinți Magnetic Rapid De Încărcare De 2,5 H Periuta De Dinti Cu Ultrasunete

Produs nou

1 Produse

In stoc

120.71lei

-29%

172.42lei

Distribuiti

Informatii

Oclean Air 2 Sonic Periuta De Dinti Electrica De Reducere A Zgomotului Blând De Curățare Dinți Magnetic Rapid De Încărcare De 2,5 H Periuta De Dinti Cu Ultrasunete

Caracteristici Principale

1. Ton Pur Tehnologie De Reducere A Zgomotului Condus De mai Sus 20000hz Semnal Ultrasonic Tehnologie, Motorul Anulează Zgomotul Și Oferă O zonă Liniștită Și plină de Bucurie Periaj Experiență Pentru Utilizator. 2. Superior Liniștită Periaj Experiență, Nu-I Deranjeze Pe Alții. 3. Trei-Dimensională De Păr Pentru A Se Potrivi Mai Bine Pentru Gura Ta, Oferind O Curățare Eficientă Efect Compară Cu 20% Ordinară Peri. 4. Un singur Buton de Operare, Apăsați Lung timp De 2 secunde pentru a Comuta La Blând Sau Modul Curat Ca Ai Nevoie. 5. Usb Magnetic De Încărcare Rapidă, 2,5 Ore De Încărcare Complet Timp De 40 De Zile De Viață A Bateriei. 6. Ușor Și Portabil, Cu Doar 95g Greutate, Este Ușor Să-L Purta Cu Tine. 7. Există 4 Culori Disponibile, Lalele Albe, Roz, Iris Mov, Verde Inchis.

Oclean Air 2

Șoaptă De Îngrijire / Funcționare Silențioasă / Mini & Portable / Curățare Eficientă De Albire Și Caracteristici Extraordinare: Ton Pur Tehnologie De Reducere A Zgomotului / Lumină Și Portabil / Pedex Diamant Peri ; Un singur Buton de Operare ; Magnetic Eficient de Energie Curată / IPX7 rezistent la apă.

Frunze De Eucalipt

În depărtare, eucalipt este privită ca o binecuvântare pentru lume, un simbol al puterii și vita itate, lăsând un sentiment de fiabilitate și de asigurare.

Iris Violet

Simbolizarea de curaj, înțelepciune și drepturi de autor.Este întotdeauna fermecător nu contează, pentru că sensul său sau misterios senzație.

Trandafir Roz

Ca cel mai blând trandafir, trandafir roz semnifică rafinament și romantism poetic, exprimându-și admirația, bucuria sau dragostea pentru tine.

Lalea Albă

Reprezintă puritate, eleganta, care deține o mare putere de a da un sentiment de confort și de sprijin.

Superior Liniștită Periaj Experiență, Nu-I Deranjeze Pe Altii

Gratuit pentru perie oricând, oriunde.

Original Ton Pur Ultrasunete Tehnologie De Reducere A Zgomotului

Condus de mai sus 20000Hz Semnal Ultrasonic tehnologie, motorul anulează zgomotul și oferă o zonă liniștită și plină de bucurie periaj experiență pentru utilizator.

American DuPont Tyne x Genialitatii, Germania Pedex Triunghi Peri

Trei-dimensională de păr pentru a se potrivi mai bine pentru gura ta, oferind o curățare eficientă efect compară cu 20%ordinară peri.Pedex@ Indicator Peri.Fabricat din TPE, partea din spate a capului periei ajută pentru a curăța limba acoperite cu ușurință.

Ușor de Utilizat, Toate în Setare cu Un singur Buton

Apăsați lung timp de 2 secunde pentru a comuta la blând sau modul curat ca ai nevoie.

Magnetic De Încărcare Rapidă, Viata Lunga A Bateriei

2,5 Ore de Încărcare Complet timp de 40 de Zile de Viață a Bateriei.Notă: intensitatea de utilizare este diferit la fiecare periaj, ceea ce va duce la diferite viață a bateriei.

Rezistent la apa IPX7

Bucurați-vă de periaj în timp ce lua un duș.

Usor si Portabil Perfect pentru calatorii

Cu doar 95g greutate și de turism specializate caz, este ușor să-l purta cu tine.

Ambalaje Exclusiv

Periuta de dinti x1, Perie de Cap x1, Manual de Utilizare x1, Încărcător Magnetic x1.

4 Culori Disponibile

4 Culori Disponibile: Lalele Albe, Roz, Iris Mov, Verde Inchis.

Caietul de sarcini

Nume Produs: Oclean Air 2, Smart Sonic Periuta De Dinti Electrica Cap de perie: Magnetic motor fără perii Intrare: 5V/0.5 a Încărcare caietul de sarcini: USB de Încărcare Magnetic, 2,5 ore full Baterie: 40 De Zile.Intensitatea de utilizare este diferit la fiecare periaj, ceea ce va duce la diferite viață a bateriei.

Culoare: Tulip Alb, Roz, Iris Mov, Verde Inchis Greutate: 95g(Inclusiv periuta de dinti corp și cap) Motor: Magnetic motor fără perii Principalele Putere: 2.5 W Nivel rezistent la apa: IPX7 Modul: Blând(Modul Implicit), Curat Dimensiune: 235mmx24mm Standard: GB4706.1-2005GB4706.59-2008

Termenii de Serviciu

1. De ce comanda mea logistica informații nu a fost actualizat? Pentru că este o organizație internațională de transport, logistică și transport, uneori lent, sau informații de logistică nu este actualizat la timp. (1) 10 zile de informații de logistică nu este actualizat, este normal, vă rugăm să așteptați cu răbdare. (2) Dacă informațiile de logistică nu este actualizat mai mult de 10 zile, vă rugăm să contactați-mă, vă ajutăm să vă verificați.

2. După Vânzare (1) vă Rugăm să deschideți coletul la posta ofițer de prezența lui, dacă coletul deteriorat sau gol(furate), vă rugăm să întrebați la oficiul poștal pentru a oferi un document oficial și de a face compatibil pe loc. (2) Dacă există orice probleme de produse, vă rugăm să ne contactați în termen de 3 zile.Toate intors elemente trebuie să fie pus în ambalajul original și autentic numărul de urmărire este necesară.Vă rugăm să specifice motivul(vă rugăm să încercați pentru a oferi video și imagini) pentru a reveni și Pastravariabologa.ro număr de ordine.

3. Despre Feedback-ul Am în vedere cusotmers ca prietenii noștri.Sperăm că veți putea face cumpărături de la noi cu mai multă fericire și mai puțin vă faceți griji.Vă rugăm să nu uitați să ne lăsați 5 Stele feedback-ul.Apoi, puteți contacta serviciul nostru pentru clienți pentru a primi un cadou surpriză.Vă rugăm să nu lăsați malware clienți rău fără comunicare.Dacă nu sunteți mulțumit cu produsele sau serviciile noastre, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați, vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema ta!

Etichete: im periuta de dinti electrica, Oclean X, oclean w1, sonic, oclean periuta de dinti, oclean, periuță de dinți electrică, duze oclean pro, oclean unul, mi periuta de dinti electrica.

Fisa tehnica

Timp de încărcare 2,5 ore full
intrare 5V/0.5 A
Commodity Quality Certification ce
Greutate 95g (toothbrush body and head)
Cantitatea 1
Tip Unda Acustică
Numărul De Model Oclean Air 2 Sonic Periuta De Dinti Electrica
dimensiune 235 mm x24 mm
Tip De Element periuta de dinti electrica, 20000hz Periuta de dinti cu Ultrasunete
Nivel rezistent la apa IPX7
Încărcare USB de încărcare magnetic
Cap De Perie Cu Motor Magnetic Motor Fără Perii
Grupa De Vârstă Adulți
Nume De Brand oclean
Modul Blând(Modul Implicit), curat
Principalele Putere 2.5 W
Motor Magnetic Motor Fără Perii
Origine NC(de Origine)

Recenzii

Scrie o recenzie

Oclean Air 2 Sonic Periuta De Dinti Electrica De Reducere A Zgomotului Blând De Curățare Dinți Magnetic Rapid De Încărcare De 2,5 H Periuta De Dinti Cu Ultrasunete

Oclean Air 2 Sonic Periuta De Dinti Electrica De Reducere A Zgomotului Blând De Curățare Dinți Magnetic Rapid De Încărcare De 2,5 H Periuta De Dinti Cu Ultrasunete

Produse similare: