2 Stiluri Inteligente Periuta de dinti Electrica 360° în Formă de U Automate de Curățare cu Ultrasunete Periuță de dinți USB de Încărcare pentru 2-12

Produs nou

1 Produse

In stoc

20.03lei

-40%

33.39lei

Distribuiti

Informatii

Informații Despre Produs:

Caietul de sarcini:

2 Stil: Stil, Stil B

Rezistent la apa: IPX5

Se potrivesc pentru: 2-12 Ani

Un Stil

Culoare: Roz, Alb

Tensiune Nominală: 3.7 V

Putere nominală: 5W

Materiale: Alimente grad Silicon + ABS

Temperatura De Operare: 0-50 ° C

Produs Dimensiune Totală: Aprox. 110x50x50mm/4.33x1.96x1.96 inch

5 Moduri De Lucru: Modul De Curățare, Modul De Blând, Modul De Masaj, Albire Dinti Mode, Modul De Periaj Regulat

Funcție de memorie: Suport(Se va reține ultima dumneavoastră folosind modul și reporniți-l, în același mod în data viitoare.)

Încărcare Wireless: Da(Doar pune periuta de dinti pe titularul decalaj ușor, și conectați suportul de priza cu cablu USB.)

Stil B

Culoare: Roz, Galben, Albastru

Materiale: Alimente grad Silicon + ABS

Produs Dimensiune Totală: Aprox.137x50x36mm/5.39x1.97x1.42 inch

Tensiune de lucru: DC 1.5 V

Curent de lucru: <120mA

Baterii: 1 x Baterie AAA

Caracteristici:

* Drăguț pentru Copii Periuta de dinti Electrica: Unic în formă de U capul periei se potriveste perfect dintii copiilor pentru o curățare temeinică.Alimente grad silicon moale peri este destul de blând pentru a utiliza pe copii dinti sensibili.Desene animate drăguț tematice și ușor de a organiza mini periuta de dinti se ocupe și de a face periajul experiență ușor și distractiv pentru copii.De a obține copii să se spele pe dinți n-ar fi o problemă.

* 360° Curățare cu Ultrasunete: a Acoperi fiecare parte 360 de grade pentru a asigura curățenia, fără a dăuna gura.

* Impermeabil tehnologie vă permite direct spălați și curățați această periuță de dinți, foarte ușor și convenabil.

Conținutul pachetului: vă Rugăm să alegeți tipul te place.

Pachetul 1 Include:

1 x Perie de Cap

Pachet 2 Inclus(Stil):

1 x Periuta de dinti Electrica

1 x Baza de Încărcare

1 x USB Cablu de Încărcare

1 x Manual de Utilizare

Pachet 3 Inclus(Stil B):

1 x Periuta de dinti Electrica

1 x Manual de Utilizare

NOTĂ:

1. Vă rugăm să permiteți 1-2 cm diferenta din cauza manuală de măsurare.

2. Datorită lumină și ecran diferență, elementul de culoare pot fi ușor diferite de cele din imagini.Vă mulțumim pentru înțelegere.

Produsul Arata:

Produsul nostru vine cu o mufa care este un standard European priză(potrivit pentru familii Europene precum Germania, Franța,Rusia,etc) Dacă alte prize ai nevoie.Vă rugăm să consultați pictureselection (Alege aceste prize si va vom oferi convertoare).

① .AU PLUG Pentru Australia.

② .PRIZA UK Pentru Regatul Unit.

③ .UE PLUG Pentru Israel și Elveția etcIsrael și Elveția, etc Europene diferite prize.

Dacă este necesar,putem oferi convertoare, Dar vă rugăm să indicați în achiziționarea mesaj.

Livrare: 1.În mod normal, ne va trimite bunurile în termen de 1-3 zile lucrătoare. 2.Vă rugăm să verificați dacă bunurile sunt în stare bună și să semneze înainte de livrare omul frunze. 3.Dacă ați găsit produsul este pierdut sau deteriorat pe drum.Vă rugăm să luați fotografie și lasă livrare bărbați confirma.Apoi ne va ajuta să facă pentru a pierde. 4.Dacă doriți produselor trimite repede la tine, sau aveți nevoie de ea urgent, vă Rugăm să alegeți DHL, Fedex, UPS, TNT, EMS.dacă tu crezi că taxa este mare, puteți să ne contactați, vom verifica adresa ta și să dea cele mai ieftine bilete de transport de marfă.

Garanție: 1. Toate produsele vor fi testați cu atenție înainte de expediere.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a evita orice problemă de calitate. 2. Am promisiunea de garanție pentru calitate într-un an și vom repara gratuit.Se întoarce de transport maritim ar trebui să fie plătite de către client. 3. Dacă nu sunteți mulțumit cu produsul, vă Rugăm să ne contactați.Vom oferi o soluție satisfăcătoare.

Feedback: 1. Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.

2. Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

3. Apreciem feedback-ul dvs. foarte mult.Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.

Etichete: 360 periuta de dinti electrica, im periuta de dinti electrica, perie de dinți electrică copil, electrical ultrasonic, 360 perie, siliciu-a spalat pe dinti copii eletronic, periuță de dinți electrică, 360 periuta de dinti, Periuta de dinti, perie dinte.

Fisa tehnica

Curent de lucru 120mA
Origine NC(de Origine)
Grupa De Vârstă Copii
Nume De Brand SPZ
Numărul De Model H30505
Working voltage DC 1.5 V
Material Alimente grad Silicon + ABS
Commodity Quality Certification 3C
Certificare CE
Alimentat De La Baterie 1 x Baterie AAA
Produs Dimensiune Totală Aprox.137x50x36mm/5.39x1.97

Recenzii

Scrie o recenzie

2 Stiluri Inteligente Periuta de dinti Electrica 360° în Formă de U Automate de Curățare cu Ultrasunete Periuță de dinți USB de Încărcare pentru 2-12

2 Stiluri Inteligente Periuta de dinti Electrica 360° în Formă de U Automate de Curățare cu Ultrasunete Periuță de dinți USB de Încărcare pentru 2-12

Produse similare: