Din Piele Material textil piele Piele de Vacă din Piele Material Grava de Piele Vagen Piele DIY Pantofi din Piele Sac de Cusut Material Textil

Produs nou

1 Produse

In stoc

41.60lei

-47%

79.99lei

Distribuiti

Informatii

Din Piele Material textil piele Piele de Vacă din Piele Material Grava de Piele Vagen Piele DIY Pantofi din Piele Sac de Cusut Material Textil

Descriere Produs:

Stilul de Piele: Piele naturala Material

Tip de Piele: Piele de Cereale

Piele: Primul Strat De Piele

Dimensiuni : 20x30CM, 30x40CM

Culoare: Culoare Aleatorii de Livrare, Nu Pot fi Specificate.

Grosime: 1.3-2.2 mm (Grosimea nu poate fi selectat aleatoriu grosime de livrare, aici sunt prețul scăzut de produs.)

Caracteristică:

Piele piesele sunt tăiate dintr-o singură bucată de piele,în Timpul de creștere de o vacă ,există câteva cusur, cum ar fi zgârieturi sau cicatrici,narural cereale, sau rid pe ea , Dar, această piele a fost selectat pentru a oferi un produs de înaltă calitate și ar trebui să funcționeze bine pentru cele mai multe leathergoods care necesită o veg tan piele.vă rugăm să comtact noi, dacă nu sunteți mulțumit cu calitatea.

Utilizare:

Home decor, Păpuși pantofi, genti, hairbows, haine, curele, genți de mână, perne scaun auto, patchwork, quilting și orice material piele meserii

Notificare:

Culoarea reală a elementului poate fi ușor diferit față de imaginile prezentate pe site-ul cauzat de mai mulți factori, cum ar fi luminozitatea monitorului și luminozitatea.

Bun venit wholesale !

Bine ati venit la Picătură de transport maritim!

Bine ați venit să renunțe la orice întrebări de la noi, vă mulțumim pentru căutarea!

Transport

1. Am expediat în întreaga Lume (cu Excepția unor țări și APO/FPO).

2. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

3. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

4. Va vom trimite pachetul din China, prin intermediul aerului post.

5. Timpul de livrare depinde de Purtător de Transport, Vamale și Post-Expediere, de destinație și de alți factori.Cele mai multe pachete pot fi recepționate în 20 de zile (4 săptămâni).

Politica De Returnare

1. Vom accepta cererile de e-Mail pentru a se întoarce în termen de 7 zile lucrătoare de la primirea comenzii.În cazul în care elementul este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și nu vom emite o rambursare sau înlocuire.

2. Dacă nu sunteți mulțumit, atunci când primiți un articol, vă rugăm să returnați-l în termen de 7 zile pentru o inlocuire sau banii inapoi.Vă rugăm să ne contactați pentru o revenire ghid înainte de a reveni.Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și ID-ul comenzii.

3. Dacă elementul este defect, in 3 luni, va Vom trimite un înlocuitor, fără costuri suplimentare, sau oferta de rambursare după ce vom primi elementul defect.

4. Dacă elementul este defect, după 3 luni, puteți trimite-l înapoi la noi.Vă vom trimite unul nou după ce a primit elementul defect.Dar trebuie să plătească taxă suplimentară de transport.

5. Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe Pastravariabologa.ro!

Feedback-ul

1. Dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru, vă rugăm să ne dea un feedback pozitiv cu o revizuire de 5 stele, care este foarte important pentru noi.

2. Vom fi foarte recunoscător dacă puteți lăsa un sentiment real aici.

3. Dacă nu sunteți mulțumit cu produsele sau serviciile noastre, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback, vom rezolva problema imediat, vă mulțumesc!

Contactati-ne

1. Vă rugăm să ne Mesaj de la 9:00am.la 18:00. (GMT+8) de luni până sâmbătă.

2. Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să ne mesaj și dă-ne o șansă să vă ajute.Toate mesajele vor fi răspuns în termen de 1 zi lucrătoare (cu excepția sărbătorilor legale, în China).Dacă nu primiți răspunsul nostru,

3. vă rugăm să re-a trimis mesaj și vă vom răspunde la tine cât mai curând posibil.

4. Ne cerem scuze pentru răspunsul târziu în timpul vacanțelor (inclusiv duminica).

Etichete: masina document portofel, canapea, piele de piton, piele piele, piele pouffe manual, artizanat din piele, 3mm piele, materialul de faux din piele, mare de piele ascunde, piele de aur 2mm.

Fisa tehnica

Numele Produsului faux din piele material
Tip de Piele cereale din piele
Origine NC(de Origine)
Culoare Culoare Aleatorii De Livrare
Pachetul Inclus 3/5/10/15/20buc
Utilizarea Centura, MOBILIER, geantă de mână, Depozitare, canapea, Garment, Pantofi
Model Bronzata
Grosime 1.3 mm-2.2 mm
Numărul De Model PL001
dimensiune 20x30CM, 30x40CM
Material Piele De Vaca
Tip Cereale, Piele Naturala

Recenzii

Scrie o recenzie

Din Piele Material textil piele Piele de Vacă din Piele Material Grava de Piele Vagen Piele DIY Pantofi din Piele Sac de Cusut Material Textil

Din Piele Material textil piele Piele de Vacă din Piele Material Grava de Piele Vagen Piele DIY Pantofi din Piele Sac de Cusut Material Textil

Produse similare: