Cristal Sirena Rochii De Seara Pur Bijuterie Gât Mărgele, Paiete Rochie De Bal Mâneci Lungi Iluzie Matura-Tren Formale Rochie De Petrecere

Produs nou

1 Produse

In stoc

1 345.32lei

-10%

1 494.80lei

Distribuiti

Informatii

1. Dimensiunea și culoarea sunt foarte importante pentru rochie , astfel încât atunci când vă alegeți culoarea și dimensiunea, vă rog, în funcție de dimensiunea de imagine pentru dimensiunea pot fi diferite în țara dumneavoastră. 2. Dacă doriți să faceți o măsură rochie , lăsați-ne un mesaj despre dimensiunea detaliate .bust =, talie =, solduri =, gol pe podea cu pantofi (inch sau cm) și măsoară-te ca măsurarea nostru instrucțiuni. 3.dacă alegeți o rochie mâneci ,vă rugăm să ne contactați ,trebuie, de asemenea, alte dimensiuni,răscroială a mânecii=, umăr la umăr=,Lungimea Brațului=.Axila=(inch sau cm) 4.dacă aveți orice întrebări,vă rugăm să contactați-mă .multumesc

1.am nevoie de o altă culoare și dimensiune personalizate,dar eu nu pot alege când am loc în această ordine, ceea ce ar trebui să fac?

Nostru mărimea și culoarea sunt gratuite.Puteți plasa comanda asta cu cererea ta.Vom face rochia în funcție de mesaj nou.

2. Pot face unele schimbări privind designul original sau Pot fabrica-mi fac propriul design?

Absolut OK!Vă rugăm să ne contactați înainte de a comanda.

3.Pot alege diferite culori și dimensiuni personalizate?

Sigur,vă rugăm să consultați detaliile de mai jos.

4.Urgent sau Graba Pentru

Acceptam, de asemenea, graba de ordine.Va rugam sa ne contactati inainte pentru a confirma data și contra cost în consecință,vă mulțumesc.

5.Taxele vamale

În majoritatea timpului, uneori, în unele țări, colaboratorul vamal poate fi strictă.nu suntem răspunzători de orice taxe vamale,vă Rugăm să verificați politica vamală la propriul loc.

Note:

1. Rochia nu include alte accesorii precum voaluri, manusi, combinezon interior și așa mai departe.Licitatia este doar pentru rochie!Daca vrei accesorii, vă rugăm să ne contactați!

2.Vă sugerăm să alegeți dantelă sus care este mai bine pentru a ajusta dimensiunea pentru a se potrivi mai bine corpul tau.

3.Rochia poate fi făcut în custom size, culoare, design.Am puternic sugerăm să vă găsiți un croitor profesionist pentru a măsura cu atenție următoarele Măsurători Personalizate de Orientare inainte de a cumpara o rochie on-line.

4.Nu de - a gata orice rochie.Toate rochie nevoie pentru a personalizat-a făcut!Întreaga personalizate proces(de la data la care am primit plata dvs. și măsurători) va avea 8-15 zile lucrătoare(comenzi Urgente cu excepția)

5.Înainte de a plasa o comandă, vă rugăm să citiți toate paginile noastre cu atenție, dacă aveți orice întrebare, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

Etichete: rochie fiesta, k rochie de bal, rochii de bal 2021 negru, fusta de vara, rochie hijab, tin rochii, eb rochie din satin, petrecere de dans rochii de seara femei, albastru rochie de femei, rochie de vara.

Fisa tehnica

Lungime maneca(cm) Plin
Decolteu O-Gât
Maneca Stil Regulat
Tesatura Tip sequin
Nume De Brand NCDIMS
Built-in Sutien No
Imagini Reale Da
Tren Matura-Tren
Origine NC(de Origine)
Silueta Trompetă / Sirenă
Rochii De Lungime Podea-Lungime
Tip De Element Rochii De Seara

Recenzii

Scrie o recenzie

Cristal Sirena Rochii De Seara Pur Bijuterie Gât Mărgele, Paiete Rochie De Bal Mâneci Lungi Iluzie Matura-Tren Formale Rochie De Petrecere

Cristal Sirena Rochii De Seara Pur Bijuterie Gât Mărgele, Paiete Rochie De Bal Mâneci Lungi Iluzie Matura-Tren Formale Rochie De Petrecere

Produse similare: