Senzație Roz Coneflower Alimentator De Pasăre Sălbatică Alimentator De Pasăre Grădină În Aer Liber Sălbatice Păsări Colibri Alimentator Foișor Colibri Feeder

Produs nou

1 Produse

In stoc

36.81lei

-52%

76.70lei

Distribuiti

Informatii

Senzație Roz Coneflower Alimentator De Pasăre Sălbatică Alimentator De Pasăre Foișor Colibri Feeder

Descriere:

Această hrănire păsări pot fi plasate în toate locurile în grădină, flori superbe va atrage aceste baieti drăguț mic.

Dacă te uiți la păsări, atunci veți obține o uimitoare birdophile și va vedea peisaj frumos.

În partea de sus, puteți instala o sămânță mică, și vulnerabilitatea ține păsările pot obține cu ușurință din semințe.

Potrivit pentru mici tipuri de semințe

Usor de asamblat

Notă: petalele pot fi deschise sau închise după cum este necesar

Caietul de sarcini:

Material:Fier

Stil:Flori

Dimensiune: 78x18 cm ( dimensiunea vasului este de 10cm/3.94 inch)

Sfaturi:

Utilizați Diferite Alimentatoare

Există mai multe tipuri de colibri alimentatoare pentru a alege de la, și păsări care nu le place o anumită formă sau dimensiune de feeder poate fi atras la altul.Utilizați o varietate de alimentatoare răspândit în întreaga curte a atrage cele mai colibri.

Ia în considerare atât sticlă și plastic alimentatoare, precum și modele cu un singur orificiu de hrănire sau mai multe puncte de acces.Alimentatoare cu și fără stinghii pot, de asemenea, apel la diferite colibri.Diferite alimentator de dimensiuni poate găzdui, de asemenea, diferite preferințelor alimentare.

Poziția Alimentatoare În Mod Corespunzător

Pentru a menține colibri în siguranță de la fereastra coliziuni sau la obtinerea lor delicate facturile blocat în fereastra ecrane, alimentatoare ar trebui să fie poziționat fie foarte aproape de fereastra mare (pentru vizibilitate) sau de cel puțin cinci metri.

Plasarea alimentatoare într-o zonă liberă de briza si de lumina directa a soarelui reduce vărsat nectar și încetinește fermentare a păstra nectar proaspăt și în condiții de siguranță.

Pentru a ajuta păsările găsi alimentatoare, puneți-le în apropierea producătoare de nectar de flori sau alte accente colorate în curte, în special roșu decoratiuni care va prinde aceste păsări ochi.

Curat Alimentatoare Cu Regularitate

Este important să curățați bine colibri alimentatoare de cel puțin două sau trei ori pe săptămână.Chiar mai mult curatiri frecvente pot fi necesare în vreme caldă, atunci când nectarul pot fermenta mai repede.Fermentat nectar poate provoca mucegai, care este fatal pentru colibri, și alimente acre nu va atrage cat mai multe pasari.

Când de curățare un colibri feeder, grija mare la bine igieniza toate colțuri și crăpături de a scăpa de toate mucegai, ciuperci, nectar, sau zahăr cristalizat.Înmuiere dezasamblat un alimentator in apa foarte fierbinte poate fi o modalitate ușoară de a elimina reziduuri lipicioase.

Oferim Migrația Mese

Colibri hrana excesiv chiar înainte de a migrației, în scopul de a construi rezerve de energie pentru zboruri lungi.Păstrați colibri alimentatoare curat și plin de-a lungul toamna târziu și la începutul iernii, astfel încât toate păsările migratoare pot fi hrănite, și locul alimentatoare anul următor devreme în primăvară, pentru a atrage în primul rând se întorc păsările colibri.

Notă:

S-ar putea fi de 2-3cm erori de dimensiunea datelor datorate pur manuală de măsurare.

Acolo ar putea fi ușor diferență de culoare din cauza luminii diferite și de a monitoriza efectul.

Pachetul include:

1 x Alimentator de Pasăre

Etichete: cuib de pasăre, foișor, alimentator de pește, gazebo, cort, pasărea bea, paralel conducător, mor păsări, flori schita tatuaj, colibri bijuterii, metal case de păsări în aer liber.

Fisa tehnica

Material Plastic
Tip Păsări
Caracteristică Automata
Origine NC(de Origine)

Recenzii

Scrie o recenzie

Senzație Roz Coneflower Alimentator De Pasăre Sălbatică Alimentator De Pasăre Grădină În Aer Liber Sălbatice Păsări Colibri Alimentator Foișor Colibri Feeder

Senzație Roz Coneflower Alimentator De Pasăre Sălbatică Alimentator De Pasăre Grădină În Aer Liber Sălbatice Păsări Colibri Alimentator Foișor Colibri Feeder

Produse similare: