Buticuri Ceramica Ceai de Companie Zodiac model Statuia Ornament Handmade Ceremonia Ceaiului Accesorii Desktop Acasă Decorare Meserii

Produs nou

1 Produse

In stoc

20.19lei

-4%

21.24lei

Distribuiti

Informatii

Informații Articol:

Stare: 100% De Brand Nou

Material: Ceramica

Tip: Ceai de companie Ornamente Decorative

Meșteșug: manual

Cerere: Decor/ colecție de artă/ apreciere/ cadouri/ ziua/ masina de decor interior/ de afaceri/ de suveniruri etc.

Pachetul inclus: 1 X Ceai de companie

Notă:

1. Dacă Primiți Pachetul Rupt, vă Rugăm să nu Deschizi Disputa și Lăsați Feedback-ul Negativ, vă Rugăm să Ne Contactați în Primul rând, Ne vom Ocupa Cu Asta, nu vă faceți Griji !

2. Datorită lumină și ecran diferență, elementul de culoare pot fi ușor diferite de cele din imagini.vă mulțumim pentru înțelegere.

3. Vă rugăm să permiteți-0.2-0.5 cm diferențe datorită măsurare manual.

Despre shopping:

1. Pachetul va fi trimis în termen de 4 zile(în Funcție de solicitările dumneavoastră )după plată.

2. Vă rugăm să plătească mai mult atenția la adresa dvs. de ordine, care trebuie să corespundă cu adresa de livrare.

3. Coletul va livrate în termen de 40 de zile, în cele mai multe țări.Dacă nu doriți să așteptați atât de mult timp, vă rugăm să acorde Express taxă .

4. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 60 de zile de la plata.Vă rugăm să ne contactați.Vom urmări shippment și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Ourgoal este satisfactia clientului!

5.Când primi colete,vă rugăm să verificați-l cu atenție , Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să ne contactați.

Feedback-ul:

1. Ne bazăm pe reputația noastră și de satisfacție a clienților pentru a reuși.Thereforeyour feedback-ul este extrem de important pentru noi.dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii, vă rugăm să ne lăsați feedback-ul pozitiv și un comentariu de 5 stele !

2. Dacă nu sunteți mulțumit cu serviciul nostru sau orice altă problemă, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul și vom rezolva problema imediat.Ne pasă de clienții noștri evaluate,și va face întotdeauna cele mai bune noastre pentru a vă ajuta.

Etichete: zodiac chinezesc ornament, ceai, ceașcă de ceai, baby jelly, drept kung fu accesorii de ceai, pandantiv semn zodiacal, broasca ceai, ceai chinezesc accesorii lemn, monk, lalea albă decor.

Fisa tehnica

Material Ceramica
Origine NC(de Origine)
Nume De Brand JINGDE SET DE CEAI

Recenzii

Scrie o recenzie

Buticuri Ceramica Ceai de Companie Zodiac model Statuia Ornament Handmade Ceremonia Ceaiului Accesorii Desktop Acasă Decorare Meserii

Buticuri Ceramica Ceai de Companie Zodiac model Statuia Ornament Handmade Ceremonia Ceaiului Accesorii Desktop Acasă Decorare Meserii

Produse similare: