Comerciale Kitty Cat Waffle Maker 2 Forme de Tort Mașină de 1500W din Oțel Inoxidabil se Lipeasca de Suprafata de Gatit

Produs nou

1 Produse

In stoc

649.39lei

Distribuiti

Informatii

Comerciale Kitty Cat Waffle Maker 2 Forme de Tort Mașină de 1500W din Oțel Inoxidabil se Lipeasca de Suprafata de Gatit

Detalii tehnice Model: NP-524 Frecvență Tensiune 220V 50 hz (Optional: 110V, 60Hz) Putere 1500w Vafe Dimensiune 110x95x25mm Dimensiuni 380x350x280mm NW 10 kg G. W. 11 kg Material: otel inoxidabil CE Aprobare Caracteristici de desene animate Drăguț Pisicuță forma de vafe matrite, 2 buc vafa într-o tigaie.Utilizarea în scopuri comerciale și de uz casnic, profesional vafe mașină, mai durabil și mai eficient decât de uz casnic de mici utilaje.Non-stick Teflon suprafata de gatit vafe matrite Acest produs proiectat cu oțel inoxidabil, de lux, aspectul de design,întreaga structură de securitate rezonabile.De copt vafe cu căldură independent de control și forme din aluminiu cu conductivitate termică ridicată.Din oțel inoxidabil cuptor corpul cu căldură-mâner izolat.Termostat reglabil,de la 50 la 300 grade celsius.Cu temporizator de control și modul automat, 3-5min de făcut, ușor de utilizat și curat.Cu avantajele de curată, salubritate, operare ușoară și de economisire a energiei.Acest produs este foarte potrivit pentru a coace alimente în magazin/domenii și de a oferi mâncare caldă pentru client.Acesta poate fi utilizat pe scară largă în organizație, școală, restaurant, cafenea prelucrare departamente individuale și restaurante, pentru a face tort delicios/vafe.

Transport: Transport Gratuit Prin DHL, Fedex, UPS, TNT, etc.Metode De Plată: 1.Acceptam plata prin intermediul Pastravariabologa.ro aici. 2.Există mai multe metode de plată disponibile pe Pastravariabologa.ro cum ar fi carduri de credit, în timp real, transferuri bancare, plăți offline (transferuri bancare și Western Union).Puteți alege o metodă care este cel mai convenabil pentru tine.Pentru a proteja interesele tale, plata ta va fi temporar deținute de Pastravariabologa.ro, și nu va fi lansat la vânzător până când veți primi comanda si sunt multumit de el.VĂ RUGĂM SĂ REȚINEȚI: TRANSPORT NU INCLUDE TAXELE, LOCATL TAXE SAU ORICE ALTE IMPORTUL TAXE.Politica De Returnare/Restituiri: 1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și de 10 zile pentru a reveni de la data la care a fost primit.Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile,se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE.NU există EXCEPȚII! 2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și ID-ul Pastravariabologa.ro. 3. Produsele noastre sunt direct de la fabrica, nu există nici un om de mijloc, nici un semn mare în sus, astfel încât să putem oferi produse de calitate la un pret foarte competitiv.În plus, vom oferi un discount dacă plasați o comandă mare. 4. Costurile de returnare este de a fi plătit de către Cumpărător.Feedback-ul: Deoarece feedback-ul dvs. este foarte important pentru dezvoltarea afacerii, sincer vă invităm să plece pozitiv 5 stele feedback-ul pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru.Dacă nu sunteți mulțumit cu produsul sau serviciul nostru, vă rugăm să nu ezitați să contactați cu noi, înainte de a da un non feedback-ul pozitiv sau litigiu,ne-ar rezolva problema cât mai curând posibil.Se va lua doar 1 minut.Vă mulțumesc foarte mult :)

Etichete: capac de gătit, comerciale de gheata, masina de fum, gogoasa machin, hârtie de ceară, ul de gătit, waffl, commercial food, poffertjes grill machine, sifon sifon.

Fisa tehnica

Se Lipeasca De Suprafata De Gatit Da
Putere 1500W
Încălzire Electrică Da
Numărul De Model NP524
Cu timer Da
Certificare CE
Plăci Interschimbabile Filtru De Vafe, filtru de tort
Caracteristică Cool Touch Exterior, Termostat Reglabil, Built-In Cablu Wrap, Non-Stick De Suprafață De Gătit
Kitty cat forma de vafe Da
Origine NC(de Origine)
Tensiune 220V / 110V
Nume De Brand starland
Prize Electrice Diferite tipuri de prize sunt disponibile
Clasificarea Vafe De Decizie
Putere (W) 1000-1500W
2 pc-uri într-un singur Da

Recenzii

Scrie o recenzie

Comerciale Kitty Cat Waffle Maker 2 Forme de Tort Mașină de 1500W din Oțel Inoxidabil se Lipeasca de Suprafata de Gatit

Comerciale Kitty Cat Waffle Maker 2 Forme de Tort Mașină de 1500W din Oțel Inoxidabil se Lipeasca de Suprafata de Gatit

Produse similare: