Yixing lut violet ceainic set Handmade ceainic set de ceai verde ceai Ceainic Ceremonia de Cadou

Produs nou

1 Produse

In stoc

367.00lei

Distribuiti

Informatii

Zisha Ceainic

Va garantam ca toate produsele pe care le vinde sunt Zisha ceainice făcut în Yixing, China.Yixing Zisha ceainic are o istorie de mai mult de 600 de ani.Zisha este un fel de pură minerale naturale, prin meșteri special artizanat arta de prelucrare, a făcut într-un frumos Zisha ceainic.Există trei moduri principale de a face Zisha ceainic, toate hand-made, o jumătate de manual și a făcut de către mașină.Toate hand-made Zisha teaports sunt realizate de meșterii de mână.Fiecare produs finit este un unic lucrări de artă din lume, cu valoare mare de colectare.Jumătate hand-made Zisha teaports sunt realizate de meșteșugari, cu ajutorul unor matrite, care au costuri ridicate de performanță și gradul de utilizare, și, de asemenea, anumite valoare de colectare.La Zisha ceainic face de către mașină este făcut doar de către aceeași mașină.

Beneficii

1. Sterilizare și eliminarea de grăsime. 2. Neutralizarea apei. 3. A accelera descărcarea de materiale radioactive 4. Control aportul de zahăr. 5. Elimina grasimea

Transport

Livrăm Gratuit în întreaga lume Livrare prin ePacket sau China Post Air mail.Am expediat la Pastravariabologa.ro adresa de plată NUMAI.Vă rugăm să confirmați înainte de a plăti.Vă rugăm să asigurați-vă că adresa de livrare si Codul Postal este corectă.Veți fi notificat cu numărul de urmărire în momentul în care expedierea a fost făcută.Timp de livrare aproximativ 7-20 zile lucrătoare.O țară poate întârziere de 1-2 săptămâni.De obicei, Vom livra produsele în termen de 3 zile lucrătoare de la primirea plata compensate.În urma este normal sosire timp, rata de referință pentru dumneavoastră: Țara Zile lucratoare(nu inclusiv de vacanță) 5-9 10-15 16-20 21-25 26-35 >35 Statele Unite ale americii Nominală(sosit timpul) 5.1% 50.1% 33.6% 7.5% 3.7% Contactați-ne Europa Nominală(sosit timpul) 8.6% 61.2% 19.1% 7.0% 4.1% Contactați-ne Australia Nominală(sosit timpul) 4.7% 52.6% 30.2% 9.6% 2.9% Contactați-ne Canada Nominală(sosit timpul) 6.7% 50.6% 30.4% 8.5% 3.8% să ne Contactați, Rusia Nominală(sosit timpul) 1.5% 10.3% 29.7% 41.2% 18.8% Contactați-ne Asia Nominală(sosit timpul) 10.5% 30.6% 43.8% 12.1% 4.0% Contactați-ne Altă Țară Nominală(sosit timpul) 3.5% 25.0% 47.9% 17.9% 5.7% Contactați-ne 1) Clienții pot fi supuse drepturilor de import și a impozitelor.Vom percepe cumpărător pentru prețul de cumpărare numai.Orice costuri suplimentare suportate de la vămuire trebuie să fie plătite de către cumpărător. 2) facem cele mai bune noastre de a oferi servicii rapide.Cu toate acestea, ca schimbarile de vreme, vămuire, de vacanță și alte motive, uneori imprevizibile întârziere poate avea loc.Dacă acesta a fost de peste 35 de zile de la data plății și că nu a fost primit, vă Rugăm să ne contactați imediat, vom lucra rapid pentru a localiza elementul și de a ajuta-l rezolve.

Feedback-ul

Ne străduim să răspundem la toate întrebările și rezolva orice probleme cât mai repede posibil.Vă rugăm să ne e-mail înainte de a părăsi orice feedback negativ sau deschide orice disputa de pe Pastravariabologa.ro.Multumesc.În plus, Doar 5-Vânzător Detaliate Rating-uri sunt binevenite

RESTITUIRE & POLITICA DE RETURNARE

1) Dacă nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs., în termen de 5 zile de la primirea mărfurilor pentru orice motiv, să ne anunțați.Vom înlocui cu promptitudine element sau a vă oferi o rambursare. 2) taxele de Transport și manipulare nu sunt rambursabile. 3) transport De marfă pentru a trimite înapoi și re-trimite-ar trebui să fie plătite de către cumpărător.

Etichete: chineză set ceai, chineză carcoal set de ceai, beauty beast chip cana, adn-ul inel, ceai ceainic, set ceai, ceai de plante ierburi, lego thor, frumoasa si bestia ceainic set, ceainic de sticlă.

Fisa tehnica

Ambalajul include 1 BUC Ceainic (Fără Ceașcă de ceai)
Capacitate 151-200 ml, 180cc
filtru 9 găuri oală
Stil Zi Ye
Locul de Origine Yixing
Noroi Lut violet minereu Violet Star Nisip, Noroi
Nume De Brand XINCHEN
Material Lut Violet
Clasificarea Produsului Set de ceai

Recenzii

Scrie o recenzie

Yixing lut violet ceainic set Handmade ceainic set de ceai verde ceai Ceainic Ceremonia de Cadou

Yixing lut violet ceainic set Handmade ceainic set de ceai verde ceai Ceainic Ceremonia de Cadou

Produse similare: