4K 10-300X40mm Super-Telefoto Telescop Fogproof Uitam Anti-Shake Telefonul aparat de Fotografiat Len cu Suport Smartphone-uri&Trepied Camera Zoom

Produs nou

1 Produse

In stoc

68.20lei

-40%

113.67lei

Distribuiti

Informatii

Caietul de sarcini:

Culoare: Negru

Stil: single, set

Mărire: 10-300 ori

Diametru obiectiv: 25mm

Obiectiv diametru exterior: 33.0 Mm

Prism material: BK4

Oglinda material corp: metal durabil structura din aluminiu, cauciuc moale din piele

Distanța focală: Roti prin ocular pentru a regla mișcarea roții de mână pentru netedă și precisă focalizare

Acoperire: lentila obiectiv este un multi-strat de bandă largă acoperire albastru, iar partea interioară este acoperită cu un strat incolor infraroșu aparate de film pentru a rezolva problema de iluminare insuficientă după schimbarea de la o mare mai multe, și de a face scena mai clar și transparent

Cel mai scurt dimensiune: 127mm x 42mmX42mm;

Cea mai mare dimensiune: 200mm×42mm

Câmp de vedere: de 10 ori: 3.5°~de 300 de ori: 2.0°

【 HD Telescop Monocular】:Cu prisme BAK4 obiectiv de proiectare, pentru a Primi o imagine mai clară și mai luminoasă imagini cu 30X mai aproape câmp larg de vedere.Va fi o experiență de vizionare uimitoare.Perfect pentru Păsări, animale Sălbatice, Vânătoare, Camping, Peisaj, Sport în aer liber.

【Accesorii Complete】:Vine cu durabil din aliaj de aluminiu trepied și universal suport Smartphone-uri.Compatibil cu aproape toate Smartphone.Un trepied stabil pentru rapid fotografia HD, schimbul instantaneu frumos și uimitor de momentele cu familia și prietenii.

【Singură Mână se Concentreze Monocular】:Acest monocular este ușor de ținut cu o singură mână.Design Ergonomic vă ajută să se concentreze pe dvs. țintă rapid și precis, cu o singură mână.Și armura de cauciuc cu dungi face confortabil de utilizat și împiedică alunecarea din mâna ta.

【Rezistent la apă și Ușor să se Concentreze】:Compact și Robust, corpul face să reziste la vreme grea.Acesta poate rezista lumina apa, dar nu poate fi folosit în ploaie pentru o lungă perioadă de timp sau înmuiate în apă.Cu o singură mână HD focus poate vedea obiecte care se mișcă rapid în mod clar.

【Ochi confortabil Cupe 】:Respectați Până Aproape De Circulație, Fără a Sacrifica Confort - Reglabil Cupele Sunt Răsucite în Sus și în Jos și Pot Fi Vizualizate Confortabil, Cu Sau Fara Ochelari.

Lista pachet: 1buc* telescop 1buc* ștergeți

Sau

1buc* telescop 1buc* ștergeți cârpă 1buc* trepied (culoare aleatorii) 1buc* suport de telefon mobil

Etichete: astronomic camera, binoclu zoom 10, 4k 10 300x40mm super telephoto zoom, camera pentru trepied, telescop, denon căști de înlocuire tampoane pentru urechi, viziunea telescop, binoclu, telescop digital smartphone, asus telescop camera.

Fisa tehnica

Diametru Obiectiv 25MM
Câmpul de Vedere 3.5
Origine NC(de Origine)
Tip Binoclu
Numărul De Model Super-Teleobiectiv Telescop
Mărire 10-300 ori
Diametru ocular 33.0 Mm
Material Metal

Recenzii

Scrie o recenzie

4K 10-300X40mm Super-Telefoto Telescop Fogproof Uitam Anti-Shake Telefonul aparat de Fotografiat Len cu Suport Smartphone-uri&Trepied Camera Zoom

4K 10-300X40mm Super-Telefoto Telescop Fogproof Uitam Anti-Shake Telefonul aparat de Fotografiat Len cu Suport Smartphone-uri&Trepied Camera Zoom

Produse similare: