LVDIBAO Desktop Gaz Primăvară Braț Monitor Stand 17-30" LCD Monitor LED Suport de Montare Brațul Plin de Mișcare Monitor Suport de Încărcare 2-9 kg

Produs nou

1 Produse

In stoc

124.16lei

-30%

177.38lei

Distribuiti

Informatii

UNIVERSAL: se Potriveste majoritate de 17" - 30 inch cu panou de ecrane și monitoare de ponderare de min 2 kg pana la 9 kg max, VESA compatibil min 75x75mm la max 100x100mm

COMPLET REGLABIL: durabil gaz primăvară sistem asigură ușor one-touch de poziționare a ecranului în orice dorit setare; personaliza dumneavoastră de lucru în orice mod doriți; puteți ajusta birou monta NUMAI DUPA ce-ti rezolvi și atârnă а ecran/monitor pe ea!

STABIL: C-clemă pe orice suprafață de lucru sau manșon de instalare; vine cu toate necesare hardware.Construcții grele și superb materiale de calitate ține brațul de montare stabilă – aceasta este cea mai robustă birou monta pe piață.

FULL MOTION MONTA: O gamă largă de mișcare: ecranul poate fi rotit și înclinat cu ușurință în orice direcție - în sus de 35 de grade și 50 de grade cu а combinate 360 de grade de rotație peisaj.

ERGONOMIE: Îmbunătăți bunăstarea generală de a crea cel mai confortabil unghi de vizualizare de muncă sau de jocuri de noroc - bucurați-vă de libertatea de a regla monitorul înălțime și unghi: coloana vertebrală, gât, umeri și va fi recunoscător.

Etichete: suport monitor, moale masă laptop, suport monitor, suport tv, aqara homekit, etabli tabel router, suport ram mount, monitor pc, tv curbat mobilier, suport difuzor.

Fisa tehnica

Ajustare Full-Motion
Ecran de dimensiuni potrivite 30inch
Origine NC(de Origine)
Instalare Tabelul
Pachet Da
Standard VESA 75x75, 100x100
Numărul De Model NB-F80
Nume De Brand LVDIBAO
Greutatea Maximă De Încărcare 9 kg

Recenzii

Scrie o recenzie

LVDIBAO Desktop Gaz Primăvară Braț Monitor Stand 17-30

LVDIBAO Desktop Gaz Primăvară Braț Monitor Stand 17-30" LCD Monitor LED Suport de Montare Brațul Plin de Mișcare Monitor Suport de Încărcare 2-9 kg

Produse similare: