12/24buc Baie Anti-Alunecare Pad Căzi de baie Transparente autoadezive anti-alunecare Benzi Dușuri Etaje Autocolante Non-Alunecare Benzi de Siguranță

Produs nou

1 Produse

In stoc

9.08lei

-44%

16.49lei

Distribuiti

Informatii

Cadă/cabină de duș/scari/scari si barci ar trebui să fie un paradis de securitate, nu o alunecos accident așteaptă să se întâmple.Pentru a rezolva această situație potențial periculoasă, putem furniza produse noi pentru a oferi anti-derapare suprafețe.

Caracteristici:

MATERIALE ÎN CONDIȚII DE SIGURANȚĂ

Cadă trepte sunt realizate de moale material PEVA, non-toxic si non-decolorare, în condiții de siguranță și confortabil de utilizat; Notă: vă rugăm să păstrați contactul suprafață curată și uscată înainte de aplicare, sau va afecta efectul.

MATERIAL FLUORESCENT

Prin utilizarea acestui stralucitoare material în întuneric, produsul oferă cu e-xtra surse de lumină pe timp de noapte, făcându-scări și podele alunecoase mai în siguranță în întuneric.

CREȘTE TRACȚIUNEA PE SUPRAFEȚE ALUNECOASE

Perfect pentru duș, cadă, intrare, și mai mult, non-alunecare benzi de baie sunt ușor texturate pentru a îmbunătăți tracțiunea și stabilitatea pe suprafete netede.Prevenirea dăunătoare alunecă și cade, nealunecoase baie autocolante oferi o mai mare tracțiune pentru toată lumea.

APLICAREA PE SCARĂ LARGĂ

Non-alunecare de baie autocolante potrivite pentru orice suprafață alunecoasă, cum ar fi căzi de baie, cabine de duș, băi, piscine, scari, usa, etc., prevenind alunecarea si asigura siguranța atunci când se iau un duș.

UȘOR COJI DE FRUCTE ȘI STICK-UL DE INSTALARE

Fiecare nealunecoase de rulare siguranță include un puternic strat de adeziv pentru a asigura o instalare sigură.Folosi în condiții de siguranță pe orice interioară de suprafață, inclusiv fibra de sticla, acril, țiglă, și mai mult.Auto-lipirea benzi sunt, de asemenea, detașabil și nu va mar suprafață.

Utilizând Metode:

Vă rugăm să folosiți un bureților, alcool sau detergent pentru a curăța podeaua de murdărie.

Rupe o parte din spate adeziv și atașați-l la pământ, apoi rupe pe de altă parte, și atașați-l complet.

Apăsați și se potrivesc lipit plasturele cu un cilindru.

Caietul de sarcini:

Material: EVA.

Dimensiune: 2 x 20cm.

Tip: Transparent Pachetul Include:

12 / 24buc x Baie Anti-Alunecare Pad.Note:

Din cauza manual de măsurători, vă rugăm să permită o ușoară măsurarea abaterilor.

Datorită diferite de afișare și efecte de iluminare, culoarea reală a elementului poate fi ușor diferită de culoarea afișată pe imagine.

nedefinit

Etichete: xr caz de piele logo-ul.

Fisa tehnica

Cerere Baie
Model Alte
Origine NC(de Origine)
Technics Diy
Caracteristică Eco-Friendly
Stil Modern
Material EVA

Recenzii

Scrie o recenzie

12/24buc Baie Anti-Alunecare Pad Căzi de baie Transparente autoadezive anti-alunecare Benzi Dușuri Etaje Autocolante Non-Alunecare Benzi de Siguranță

12/24buc Baie Anti-Alunecare Pad Căzi de baie Transparente autoadezive anti-alunecare Benzi Dușuri Etaje Autocolante Non-Alunecare Benzi de Siguranță

Produse similare: