Noul LED de Lemn Ceas cu Alarmă Digital serviciu de Trezire Inteligent Electronic de Birou de Masa Pentru Living WiFi USB Alimentat Desktop Ceasuri din Lemn

Produs nou

1 Produse

In stoc

73.12lei

-37%

117.92lei

Distribuiti

Informatii

Noile Ceasuri cu Alarmă Digital serviciu de Trezire Inteligent Electronic de Birou Ceas de Masa Pentru Camera de zi din Lemn WiFi USB Alimentat Ceasuri pentru Desktop Acasă

----------Notă:

Când introduceți bateria, vă rugăm să opriți de voce buton de control în primul rând, acesta va fi întotdeauna pe, atunci când porniți de control vocal, se va stinge dupa 5 secundeatunci când alimentat prin cablu USB, LED-ul va rămâne pe.

Dacă utilizați bateriei și deschideți control vocal, luminile se vor șterge mai târziu, bateria ar putea fi folosite aproximativ 20 de zile , dar dacă închideți control vocal, luminile vor întotdeauna pe, apoi iar bateria ar putea fi folosit aproximativ 1 zi

Clienții care primesc produsul poate verifica manual în primul rând, dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să ne contactați în primul rând, vom rezolva problema pentru tine, cele mai bune urări!

Descriere:

Element Stare:100% De Brand Nou

Material:Lemn Model

Culoare: Ca Imagini Arată

Tip:Pătrat/Dreptunghi(Opțional)

Pornire/Reset: Apăsați butonul de Resetare pentru a reseta, 0-9 ecran digital display

Funcția de ceas: Ora, minute și temperatură, care poate fi comutat între 12 ore sistem și sistemul de 24 de ore

Funcția de Control vocal: În modul de economisire a energiei, se poate trezi de afișare atunci când vocea este în aproape sau mai mare de 60dB.

Trei Moduri de Afișare: dp-1: timp de Afișare sau data și temperatura la rândul său; dp-2: menține actualul set de afișare; dp-3: numai timp de afișare și temperatură

Funcția de alarmă: Disponibil la set de trei alarme

Temperatura de Comutare de Afișare ℃/℉; interval măsurare temperatură : ℃ (0℃-50℃); ℉ (32℉-122℉)

Alimentare modul:3AAA/4AAA baterie,dar dnu încheia în pachet/, de asemenea, poate alimentate prin USB

Note: culoarea reală a elementului poate fi ușor diferit față de imaginile prezentate pe site-ul cauzat de mai mulți factori, cum ar fi luminozitatea monitorului și luminozitatea.

Caracteristici:

【Încărcare Wireless】 - Sprijin cele mai multe universal de Încărcare Wireless modele de telefoane mobile.Acesta oferă mai mult confort pentru tine de a plasa sau de a încărca telefonul.

【Până la Trei Setarea de Alarmă】- puteți seta maxim trei alarme pentru mai bine te trezesc.Unul pentru tine și două pentru familiile voastre.Întotdeauna spun nu la amânare.Între timp, vă permite să setați o zi lucrătoare modul de alarmă, care va suna doar de luni până vineri.

【Nivelul de luminozitate Reglabil】- Vă sunt capabili de a regla luminozitatea de la mic la mare, sau chiar stinge lumina LED-uri și porniți sunetul modul de control.Este user-friendly în noapte și nu va fi dure pentru ochii tăi.

【Elegant Design de Lemn pentru Decor】- Aceasta trebuie să fie cele mai delicate ceas deșteptător le-ați văzut vreodată.Este nu numai un ceas, dar, de asemenea, un decor minunat pentru dormitorul tau.Aspectul elegant și multiple funcții fac potrivit ca daruri pentru copii.

【Dual de Alimentare】- Se, în principal, alimentat de conectat prin cablu USB(Inclus in pachet) sau susținută de baterii 4xAAA(Nu recomand, nu se scurge bateria repede).Acest lemn portabil cu alarma ceas cu display mare este un bun ajutor atunci când te pui de somn, somn, dressing masca în pat, dormitor, living, bucătărie, birou și așa mai departe.

Pachetul Inclus:

1*Ceas

1*Cablu de Alimentare USB

1*Manual De Utilizare

Etichete: dragostea masă, ceas, ceasul aparatului foto, ceas de birou, ceas digital timer lemn, diamant de cuarț, inteligent ceas deșteptător, ceas din lemn, ceas de perete, ceas cu cifre, ceas de masa din lemn mini.

Fisa tehnica

Lungime 150mm
type1 ceas de masa
Este Dispozitiv Inteligent Da
Forma Singură Față
Greutate 500g
Tip Display Digital
type8 birou ceasuri de masa
Funcția Acoustic Control De Detectare
Stil Modern
Lățime 45mm
type5 Ceas inteligent
Type2 Ceas Electronic
Origine NC(de Origine)
Material Bambus & Lemn
type6 ceas de birou
Type3 Ceas Deșteptător
type7 Ceas Digital
Tip Ceasuri De Alarmă
Rezervă De Energie De Tip Digital
Type4 Ceas Digital
Caracteristică Calendare, LUMINOVA
Screen Type LED
Numărul De Model ceas de birou

Recenzii

Scrie o recenzie

Noul LED de Lemn Ceas cu Alarmă Digital serviciu de Trezire Inteligent Electronic de Birou de Masa Pentru Living WiFi USB Alimentat Desktop Ceasuri din Lemn

Noul LED de Lemn Ceas cu Alarmă Digital serviciu de Trezire Inteligent Electronic de Birou de Masa Pentru Living WiFi USB Alimentat Desktop Ceasuri din Lemn

Produse similare: