2 Inch Polietilenă Anti-Pasăre Net Robust Nailon Cu Ochiuri Pătrate De Păsări De Curte Net De Reproducere Net Grele Pasăre Plasă Pentru Gradina Consumabile

Produs nou

1 Produse

In stoc

35.23lei

-23%

45.76lei

Distribuiti

Informatii

Pasăre Net - Gradina de Compensare cu 2" Ochiuri Pătrate Proteja de pomi Fructiferi, Plante și Legume din carne de Pasăre, Cerb și Dăunători, Grele Pasăre Plasă pentru Gradina, Ferma, Livada, etc.

Descriere produs:

1、INALTA CALITATE PASĂRE PLASE: Această pasăre net este potrivit pentru a ridica orice tip de păsări de curte, iaz de plase, garduri de gradina; proteja fructe / pomi / culturi de pasăre invazie, cum ar fi vrăbii și ciori.În același timp, nu trebuie să vă faceți griji despre vultur si-a luat puiul tau.

2、ie protejez PLANTA:2-inch plasă de pasăre-dovada net previne păsări și animale mici de la a manca sau deteriorarea plante, legume, pomi, culturi, și fructe.Să nu dăuneze aceste animale sau interfera cu creșterea plantelor.

3、favorabile FAUNEI:Pasăre plase cu 2-inch de plasă și corespunzător funii groase poate fi folosit ca un centru de acoperire pentru gard.Culorile luminoase și proiectare științifică a preveni faunei sălbatice de a fi prinși în plasă.Protejarea plantelor, fără a afecta păsări.

4、PERFECT MATERIAL: de Înaltă calitate din polietilenă țesute de înaltă temperatură dizolvarea mătase, diametrul net ajunge 0.42 mm și poate suporta 50 kg, cu anti-frig-căldură, efect,anti-ultraviolete și putregai proprietăți, durată lungă de viață.

5. EASY de A UTILIZA:Instala pe un capac plutitor sau alt cadru, sau de a folosi un inversat ghiveci împotriva unui post de lemn pentru a repara deasupra plantelor, care pot fi tăiate în orice dimensiune.(Disponibile în patru dimensiuni)

Specificații:

1. Nume produs: Anti-pasăre Net

2. Produs material: Polietilena

3.Caracteristici îmbunătățite:diametrul net ajunge 0.42 mm și poate suporta 50 kg

4. Culoare: Negru

6. Dimensiunea ochiului de plasă: 2 inch

6.Dimensiuni Totale:

S:16.4 * 32.8 ft (5 * 10 m)

M:16.4 * 49.2 ft (5 * 15 m)

Am:16.4 * 82 ft (5 * 25 m)

XL:16.4 * 98.4 ft (5 * 30 m)

Pachetul Contine:

1*Anti-pasăre Net

1) TRANSPORT maritim la nivel MONDIAL.. (cu Excepția unor țări și APO/FPO)

2) S&H NU INCLUDE TAXELE, cumpărătorii vor fi responsabili pentru orice taxe locale sau alte drepturi de import.

3) Comenzile procesate în cadrul promis de zile după verificarea plății.

4)Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adrese TREBUIE să corespundă cu adresa de Livrare.

5) imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt pentru numai referință.

6) SERVICIUL de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

7) Daca nu ai primit coletul tău în termen de 39 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului!

8)puteți urmări numărul de urmărire pe http://www.17track.net/en sau puteți vedea informațiile de urmărire sub comanda on-line.

Etichete: ceață net, grădină net, capcana soareci, pest reject, anti pasăre, porumbel capcana, snake trap, anti pasăre plasă, pasăre net capcana, pasăre plasă.

Fisa tehnica

Pest Tip Păianjeni
Setați Tipul No
Numărul De Model Grele Anti Pasăre Plasă
Origine NC(de Origine)

Recenzii

Scrie o recenzie

2 Inch Polietilenă Anti-Pasăre Net Robust Nailon Cu Ochiuri Pătrate De Păsări De Curte Net De Reproducere Net Grele Pasăre Plasă Pentru Gradina Consumabile

2 Inch Polietilenă Anti-Pasăre Net Robust Nailon Cu Ochiuri Pătrate De Păsări De Curte Net De Reproducere Net Grele Pasăre Plasă Pentru Gradina Consumabile

Produse similare: