2021 Fierbinte Termo Sudoare Pantaloni Sauna Set Body Shaper Slăbire Corset De Ardere A Grasimilor De Fitness Jambiere Talie Antrenor Burtica Control

Produs nou

1 Produse

In stoc

32.81lei

-30%

46.88lei

Distribuiti

Informatii

Caracteristici:

1. Premium Material: pantaloni sauna sunt realizate de înaltă calitate, material elastic, confortabil si respirabil, potrivit pentru sport, yoga, sala de fitness, cu camere confortabile, cu uscare rapidă, prietenos cu pielea, respirabil, recomandate de elasticitate mare.

2. Opțional Dimensiune: Aceste pantaloni de yoga ajută la controlul burtă și ridicați solduri, iar aceasta va va slim-fit corpul tau.Oricine le poate purta.Vă rugăm să alegeți mărimea ta.Vă rugăm să consultați dimensiunea diagramă pentru detalii, vă rugăm să rețineți că o dimensiune toleranță de 1-3cm-ar fi declanșat din cauza manuală de măsurare.

3. Cu Buzunare: pantaloni cu buzunare laterale poate deține telefoane mobile, bani sau chei, culori solide sunt practice și versatil, potrivit pentru yoga, de formare, de funcționare, sala de fitness, sală de gimnastică, sport, zi de sport și în interior sau în aer liber utilizarea de agrement.

4. Aplicabile Ocazii: Simplu și versatil, de zi cu zi timp liber, sport și fitness, poate fi dat ca un cadou pentru prietenii sau familia.

5. Cald Sfat: pantaloni caracteristică 3D croitorie, 4D auto-cultivare, firma cusături, curat tangente, și pantaloni de yoga sunt durabile și nu s-a șters, spălat cu mâna, mașină de spălat, utilizarea apei cu o temperatură potrivită pentru spălare, uscare naturală este recomandată, albire de călcat și nu sunt recomandate.

Caietul de sarcini:

Tesatura nume: fibre de poliester

Lungime pantaloni: cinci puncte pantaloni/pantaloni

Funcția Slim

Culoare: Negru

Elementul Popular: buzunar

Marime: S, M, L, XL, 2XL, 3XL

Lista De Ambalare:

1*pantaloni Scurți

Note:

Datorită efectelor de iluminare și unghiuri de fotografiere, pot exista unele diferențe de culoare, vă rugăm să înțelegeți.

Datorită măsurare manual, există o toleranță la dimensiune produs.

Etichete: compresa scurt, lil peep, hot shaper, goku jambiere bărbați, femeile brâuri și shapewear, dantela sudoare pantaloni scurți, violet sudoare pantaloni scurți, arsuxeo jambiere bărbați, oamenii scurt, abdomen shapewear.

Fisa tehnica

Se potrivesc Se potrivește cu adevărat la dimensiunea, ia-ti de dimensiuni normale
Origine NC(de Origine)
Tesatura numele Fibre De Poliester
Tesatura Tip Postav
Numărul De Model Saună Pantaloni Sudoare
Elementul Popular Buzunar
Gen BĂRBAȚI
Culoare negru
Lungime pantaloni cinci puncte pantaloni/pantaloni
Material Poliester
Model Tip Solid
Tip Sport Yoga
dimensiune S, M, L, XL, 2XL, 3XL
Tip De Element Pantaloni scurți

Recenzii

Scrie o recenzie

2021 Fierbinte Termo Sudoare Pantaloni Sauna Set Body Shaper Slăbire Corset De Ardere A Grasimilor De Fitness Jambiere Talie Antrenor Burtica Control

2021 Fierbinte Termo Sudoare Pantaloni Sauna Set Body Shaper Slăbire Corset De Ardere A Grasimilor De Fitness Jambiere Talie Antrenor Burtica Control

Produse similare: