Noi Fshion Femei Satin Noaptea Cap De Somn De Păr Capota Pălărie De Mătase Acopere Capul, Elastic De Păr Bonete Capac De Duș Pentru Femei

Produs nou

1 Produse

In stoc

5.66lei

-40%

9.58lei

Distribuiti

Informatii

Depozitul Perioada De Livrare:

SUA/Australia Depozit: aproximativ 7-14 zile

Spania Depozit: aproximativ 7-15 zile

Franța/Germania/Polonia Depozit: despre 5-12 zile

Marea Britanie/Italia/cehia Depozit: aproximativ 2-8 zile

Descriere:

Lista De Piese:

1 buc Dormit capac

Evidențiați descriere:

1.De înaltă calitate material: capac de noapte este fabricat din 100% poliester, greutate redusă, respirabil, hipoalergenic și durabil, și este ideal pentru protejarea parului.

2.Practic capac de noapte: noaptea pac va aduce o textura moale si confortabil.De înaltă calitate din satin textura este moale si confortabil, care poate ține capul de cald în timpul somnului.

3.Margine largă design: Aceste satin pălării sunt proiectate cu elastic margine largă.Arata foarte bine si sunt mult mai confortabil de purtat, nu prea strans sau liber, potrivit pentru cele mai multe femei și fete.

4.Versatilitate: satin capac de noapte pot fi folosite nu numai în timpul somnului, dar, de asemenea, atunci când vă spălați pe față sau de a lua o baie pentru a preveni parul de la obtinerea umed și pentru a preveni parul de la care se încadrează în produsele alimentare atunci când mănâncă.

5.Cap plin de acoperire pentru bolnavii de cancer, chimio și femei cu alopecia sau caderea parului.

6.Ușor și sofisticat.Aluneca pe și sunteți gata pentru a merge!Nu leagă necesare.

Descriere detaliată:

Material: 100% fibre de poliester

Capacul supapei diametru: 29.9 cm/11.81 cm

Banda elastica cu diametrul de: 18.9 cm/7.48 cm

Maxim stretchable lățime: 37.9 cm/14.96 inch (Datorită măsurare manual, va exista o eroare de 1-3cm.)

Dropshipping:

1. Noi sprijinim dropshipping, orice documente comerciale nu sunt incluse în pachet, vă rugăm să-l comanda si va vom asigura transportul în 0-72 ore.Informații de transport maritim pot fi urmărite.

2. Ne-am sprijini cea mai mare parte CSV dropshipping/ en-gros.

3. Nava de la NOI/FR/ES/UA/PL/CZ/IT/UK/DE depozit, perioada de livrare este de aproximativ 5-18 zile după ce am trimite.

4. Orice întrebare, vă rugăm să mă contactează pe Whatsapp sau Wechat +86 18565770719.

Etichete: mare refuz de pălărie, pălărie în timp, domeniul pălărie, plaja palarie de vara femei, Gorillaz, evh chitara, pălărie de paie cu panglică cravată, acoperi nota 10plus, 10 cartela sim de telefon, pieptene moale.

Fisa tehnica

Caracteristică Aprovizionat
Utilizarea Curățare
Tip De Material cpe
Stil Solid
Grupa De Vârstă Adulți
Origine NC(de Origine)
Numărul De Model 1

Recenzii

Scrie o recenzie

Noi Fshion Femei Satin Noaptea Cap De Somn De Păr Capota Pălărie De Mătase Acopere Capul, Elastic De Păr Bonete Capac De Duș Pentru Femei

Noi Fshion Femei Satin Noaptea Cap De Somn De Păr Capota Pălărie De Mătase Acopere Capul, Elastic De Păr Bonete Capac De Duș Pentru Femei

Produse similare: