Xiaomi Aqara Smart Home Kituri Gateway M1S Hub Senzor de Usa Corpul Uman Comutator Wireless de Umiditate și Temperatură Apă Senzor de Mi Homekit

Produs nou

1 Produse

In stoc

70.70lei

-29%

100.97lei

Distribuiti

Informatii

-- Click pe imagine pentru a cumpăra un alt Aqara bunuri pentru a realiza diverse funcții.

acest lucru este original aqara de la xiaomi Lanț Ecologic, care poate lucra pe km acasă app-Această bunuri trebuie să lucreze withAqara hub

Notă:

Aceste bunuri trebuie să aleagă china continentală regiune să lucreze.Aceste bunuri este zigbee produse,care au nevoie de a lucra cu gateway-ul.Aqara Hub:

Descriere: Smart Home Center

Aqara Hub este un centru de control pentru o întreagă casă inteligentă.Conectarea prin protocolul Zigbee, Aqara accesorii pot funcționa în continuare fără probleme, chiar dacă rețeaua de domiciliu este instabilă sau deconectat.

* Până la 32 de Aqara accesorii inteligente pot fi conectate la Hub.

Aqara Releu Wireless:

Wireless-Cheie:

Descriere:

La Aqara smart wireless switch este un joc simplu si portabil cu un singur buton dispozitiv.Cu toate acestea, se poate controla mai multe dispozitive inteligente.Dispune de conexiune wireless ZigBee, acest smart switch poate fi folosit ca usa, buton de comutare, telecomanda, etc. prin intermediul "Mi Casa" APP.Este foarte convenabil pentru tine de a utiliza.Ce este mai mult, adezivul De pe spatele și de dimensiuni mici permite pentru a pune pe stick sau de pe oriunde.Caracteristici principale: • O cheie pentru a controla • Înainte de a adormi: un buton pentru a opri toate aparatele • Trezirea la noapte: un buton pentru a aprinde veioza • atunci Când ies: o cheie pentru a controla aparatele de uz casnic • Poate fi folosit ca buton de apel de urgență • Apărarea și retragerea de apărare • temperatura de Lucru: -10 - 60°.C • de Lucru umiditate: 0 - 95pct RH • Built-in de 1 buc CR2032 baterie • vă Rugăm să descărcați APLICAȚIA de la Apple Store sau Google Play • Portabil, de dimensiuni mici, usor de instalat Aqara Senzor de Usa: Descriere: Aqara Inteligent Ferestre Ușa Senzorul Poate Detecta de Deschidere și Închidere a Ușii și Ferestrelor și Trimite o Notificare pe Telefonul Dvs. Prin intermediul APLICAȚIEI.Cu Capacitatea de Potrivire cu Alte Xiaomi Dispozitive Inteligente, cum ar fi Gateway-ul de Control de la Distanță, Bec Inteligent, Aer Curat, etc. Acest Senzor este Capabil de a Vă Ajuta să Creați o Casă Inteligentă.Windows Senzor de Ușă este Format dintr-un Senzor de Subiect și un Magnet.A Detecta Deschidere și Închidere a Ușii și Ferestrelor prin detectarea Aproape și de Separare a Senzorului de Subiect și Magnet.Caracteristici principale: • Original Aqara Inteligent Ușa și Ferestrele Senzorilor de Securitate de zi cu Zi. • Conexiune Wireless ZigBee. • Declanșare și de Alarmă: Se Va Lumina și Inel atunci când Cineva Deschide Ușa, Lumina va Porni Automat atunci când Cineva Împinge Ușa. • De departe de Casă Mode: Dacă Cineva a intrat în, Clopoțelul va suna și Camera IP ( nu sunt incluse ) Va Avea Video. • Senzori inteligenti: Deschide Fereastra Să Aer Proaspăt în Cameră. • Dimensiuni mici, Usor de instalat. • Max.Distanta de detectare: 22mm. • Temperatura De Lucru: -10 - 50°.C. • De lucru Umiditate: 0 - 95pct RH. • Built-in de 1 buc CR1632 Baterie. • Vă rugăm să Descărcați APLICAȚIA "Mi Casa" din Store sau Google.Aqara Corpul Senzorului: Caracteristici Principale:

Lucra cu alte aqara dispozitive inteligente

Inteligent de inducție: atunci când cineva trece prin, noaptea lumina se va aprinde automat

Sentimentul de luminozitate și întuneric din camera ta

Notificare funcția: trimis de alertă prin intermediul APP

Conexiune wireless ZigBee

Built-in de 1 buc baterie CR2450

Distanța de detecție: 7m

Unghi de detecție: 170 grade

Temperatura de lucru: -10 - 45 Grade.C

De lucru umiditate: 0 - 95pct RH

Aqara Temperatura Senzorului De Umiditate: Caracteristici Principale:

La Aqara de Temperatură Senzor de Umiditate poate Monitoriza Temperatura, Umiditate și Presiune Atmosferică, și poate apoi face Modificări la Mediu, de a Trimite o Notificare pe Telefonul Dvs. prin intermediul APLICAȚIEI.Cu Capacitatea de Potrivire cu alte Xiaomi Dispozitive Inteligente, cum ar fi Gateway-ul de Control de la Distanță, Priză Inteligent, Versatil, Controler, etc. Acest Senzor este capabil de a Vă Ajuta să Creați o Casă Inteligentă.Ce este Mai mult, Acest Senzor Inteligent este ușor de a Controla Temperatura și Umiditatea Schimba byViewing Datele în Conformitate cu Înregistrările Istorice.

Caietul de sarcini:

Conexiune Wireless: ZigBee

În timp Real și Înregistrări Istorice

Cereri Multiple : Poate Conecta la Aqara Dispozitive Inteligente sau alte Dispozitive ZigBee

În mod automat Alarma în cazul în care Temperatura, Umiditatea și Presiunea Atmosferică sunt Anormale

Detectează Temperatura, Umiditatea și Presiunea Atmosferică Stare

Alimentat de o CR2032 Celule Buton ( Incluse )

Vă rugăm să Descărcați APP "Xiaomi Casa Inteligentă" de pe Apple Store sau Google Play

Gama De Detectare A Temperaturii: -20 - 60 Grade.C ( + / - 0.3 Grade.C )

Umiditate Gama de Detectare: 0 - 100pct RH ( + / - 0.3 pct )

Presiunea atmosferică Gama de Detectare: 30 - 110KPa ( + / - 120Pa ) Aqara Apă Detector de Scurgeri: Descriere:

smart Aqara apă senzor poate detecta în apă și de alarmă de la distanță prin intermediul APLICAȚIEI în timp util.Bateria durabilă poate fi utilizat pentru doi ani, iar bateria poate fi înlocuită.IP67 rezistent la apa de calitate, perfect pentru streașină, grădină, curte, balcon, etc. Simplu de design de moda, acesta nu este doar un Senzor, dar, de asemenea, o podoabă.Tehnologia creează viață fericită!

Etichete: dimmer switch wifi, official xiaomi, aqara senzor de usa, orvibo, aqara homekit, xiaomi senzor de temperatura exterioara, sonoff wifi, tuya zigbee, aqara, hub usb.

Fisa tehnica

aqara ușă senzor de geam xiaomi aqara
Model 9 Aqara Hub Controller
aqara hub aqara
Certificare CE
Caracteristică Aqara Dispozitive De Automatizare
Nume De Brand xiaomi
Model 3 Aqara Senzor De Apă
Casa Inteligentă aqara usa
Origine NC(de Origine)
Starea de Asamblare Gata-de-Go
xiaomi aqara fereastra senzor de usa xiaomi aqara usa
Modelul 5 Aqara De Temperatură Senzor De Umiditate
Model 8 aqara comutator wireless
Model 7 Aqara Două-mod Wireless Releu
aqara senzor de geam smart home kituri
Model 4 Aqara Senzor De Soc
aqara geamul portierei xiaomi senzor de geam
Model 2 Aqara Corpul Senzorului
xiaomi senzor de usa hub-ul xiaomi
Lucra Cu mi domiciliu/apple homekit
Model 1 aqara ușă senzor de geam
aqara releu xiaomi senzor de temperatură
SMART SENSOR xiaomi senzor
Model 6 Aqara Bec LED

Recenzii

Scrie o recenzie

Xiaomi Aqara Smart Home Kituri Gateway M1S Hub Senzor de Usa Corpul Uman Comutator Wireless de Umiditate și Temperatură Apă Senzor de Mi Homekit

Xiaomi Aqara Smart Home Kituri Gateway M1S Hub Senzor de Usa Corpul Uman Comutator Wireless de Umiditate și Temperatură Apă Senzor de Mi Homekit

Produse similare: