Mijia Huohou Mini O Parte Ascuțire Cuțit Ascuțitoare De Aspirare Super

Produs nou

1 Produse

In stoc

41.72lei

-21%

53.46lei

Distribuiti

Informatii

Descriere:

HUOHOU Fix Ascuțitoare Piatra Trib Roți Ascuțitoare Ascuțitoare Instrument Ascutit Piatra de Ascutit

Caietul de sarcini:

Brand: HUOHOU

Tip: MiniSharpener

Material: Plastic ABS

Culoare: Alb si Gri

Dimensiune: 73x73x61mm

Greutate: about105g

Caracteristici:

- PVC ventuza de bază pentru o singură mână ascutit

Ventuza de bază poate se potrivesc perfect cu calculatorul desktop pentru a realiza o singură mână ascutit de funcționare, care este mult mai convenabil și mai rapid.

- În formă de V ascuțit, potrivite pentru cutit corpului, o face mai precisă în formă De V de slefuire groove este conceput pentru a găzdui lama.Cea mai mică zonă de vigoare, mai puțin rezistența la separare, astfel încât forța este concentrată pe lamele, ceea ce face fiecare slefuire mult mai puternic.Doar 3-5 ori, mai puțin de un minut, puteți tăia cu ușurință un cuțit ascuțit.

- Trei tipuri diferite de roți de slefuire rezolva complet orice ascutit problema Emery reparații, Tungsten din oțel grosier și ceramică fină măcinare, trei tipuri diferite de roți de slefuire, complet poate rezolva diverse probleme de ultimă oră, burr, cuțit bont și diverse alte instrumente, cum ar fi cuțit, cuțit, cuțit, cuțit de fructe și etc. Avea grijă de bucătărie k nives.

Utilizare:

-Fixare gresie: Locul ascuțitoare pe o suprafață netedă, împinge în jos și împingeți-mijloc de bandă răsucită spre stânga în conformitate cu marcate cap de tăiere până când un sunet este eliberat.Ascuțitoare este fix. - Slefuire: Locul cuțit ascuțit gura, țineți colțul de cuțit în mijloc, cu corespunzătoare și chiar vigoare, trage înapoi de-a lungul arcului de ultimă oră, să respecte condiția de margine de tăiere, de obicei, se repetă de 3-5 ori, sau în funcție de utilizarea specifică, în funcție de situație. -Elimina ascuțitoare: Rândul său, la Mijlocul Încolăcit Centura la dreapta, în funcție de săgeata de pe produs.Când auziți un "clic", ridicați partea inferioara din PVC ventuză și ascuțitoare să-l eliminați.

Pachetul inclus:

1 piecemini roata ascuțitoare

Etichete: home xiaomi, huohou, huohou cuțit, cuțit bucătar-șef set, inteligent xiaomi, mijia xiaomi, senzor de co2 xiaomi, multi instrument xiaomi, acvariu xiaomi, youpin.

Fisa tehnica

Starea de Asamblare Gata-de-Go
Origine NC(de Origine)
Gyro Huohou Mini Cuțit Ascuțitoare
Viteza Max Huohou Mini Cuțit Ascuțitoare
Scale 1
Nume De Brand NoEnName_Null
Certificare CE
Caracteristici Slot
Numărul De Model Huohou Mini Cuțit Ascuțitoare
Control Channels 2 Canale

Recenzii

Scrie o recenzie

Mijia Huohou Mini O Parte Ascuțire Cuțit Ascuțitoare De Aspirare Super

Mijia Huohou Mini O Parte Ascuțire Cuțit Ascuțitoare De Aspirare Super

Produse similare: