HD CCD Masina de mers înapoi Backup Camera retrovizoare pentru BMW 6 Seria 1 F20 F21 M6 E63 E64 M6 F06 Mini Clubman Parcarea cu spatele Monitorului

Produs nou

1 Produse

In stoc

45.68lei

-47%

86.19lei

Distribuiti

Informatii

HD CCD de Automobile pomparea reversibilă de rezervă cameră retrovizoare pentru BMW seria 6 seria 1 F20 F21 M6 E63 E64 M6 F06 Mini Clubman monitorul parcarea cu spatele

un sfat important:

******************

Stimate client, din cauza diferite țări / regiuni model unul și același vehicul poate fi diferit. De cumpărare trebuie să se bazeze pe o formă originală și de valoare a lumina lămpii numărului de înmatriculare a vehiculului dumneavoastră sau aparat de fotografiat. Dacă aveți întrebări, contactați-ne. În caz contrar nu ne asumam nici o responsabilitate pentru neconformitatea produsului original detalii! ! !

Potrivit model de masina:

Pentru BMW seria 6 seria 1 F20 F21 M6 E63 E64 M6 F06 Mini Clubman

Notă: înainte de a face comanda este necesar să verificați numărul de înmatriculare al vehiculului și pentru a vă asigura că este la fel ca în imaginea de mai jos.

Caracteristici:

Senzor imagine: CCD

Format video: NTSC

Balans de alb: automat

AGC și BLC: auto

Unghi de vizualizare: 140-170 grade

Pixel: 728 × 500

Video cablu: 6 m

Cablu de alimentare: 1 m

Definitie: 500 TVL

Raportul semnal / zgomot: mai bine de 48 db

Tensiune de alimentare: 12 vdc

Rezistenta la apa: IP68

Temperatura de lucru (grade Celsius): -30- + 80

catalog de factura:

1 automotive camera retrovizoare,

1 x 6 m cablu video

Cablu de alimentare de 1 x 1 m

1 x manual de utilizator.

1) luăm Alipay, west conexiune, TT. Toate cartile de credit sunt acceptate prin intermediul seif ESCROW procesor de plată.

2) Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile.

3) în Cazul în care nu puteți verifica, imediat după sfârșitul licitației, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou.

1. Este nevoie de obicei de la 15 până la 35 de zile, pentru a pune în detaliu la tine. Dar este nevoie de mai mult timp de iarnă sau sărbători.

2. Comenzile vor fi procesate în timp util, după plată.

3. Am expediat numai la adresele a confirmat comanda. Comanda adresa trebuie să corespundă cu adresa de livrare.

4. Imaginile prezentate nu sunt reale element și numai pentru referință.

5. TIMPUL de TRANZIȚIE de ÎNTREȚINERE asigurată portante și de a exclude de week-end și de sărbătorile legale. De tranzit ori poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

1. Dacă există 7 zile pentru a ne contacta și de 30 de zile pentru a reveni de la data primirii ei. Dacă acest element este la dispoziția dumneavoastră mai mult de 7 zile, se consideră, au fost folosite și nu vom da tu de returnare sau înlocuire. Acolo NICI o EXCEPȚIE! Costul de livrare este împărtășită și de vânzător și de cumpărător, de două ori.

2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original, și ar trebui să ne oferi numărul de urmărire de livrare, motive speciale pentru a reveni, și căsuța dvs. #.

3. Vă vom oferi o rambursare completă, după primirea unui element de starea inițială și de ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, după ce cumpărătorul și ca vânzător de a anula tranzacția cu Pastravariabologa.ro. SAU, puteți alege pentru a avea un înlocuitor.

4. Vom împărtăși toate costurile de livrare, în cazul în care produsul (e) este (sunt) nu se afișează.

De garantare

1. 12 luni Garanție de producător este limitat inferior de piese (cu excepția punctelor de deteriorare și / sau incorect după ce a primit). Accesorii livrate cu 3 luni de garanție.

2. Defecte elemente trebuie să fie înregistrate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil). Trebuie să ne spuneți ce defect și ne dau numărul comenzii dumneavoastră. NU NE REPARAREA SAU ÎNLOCUIREA PRODUSULUI cu termenul de GARANȚIE.

3. Sunteți de acord cu toate cele enumerate de politică atunci când a comanda de pe Pastravariabologa.ro!

Noi menținem standarde înalte de calitate și să tindă spre 100% satisfacție a clienților! Feedback-ul este foarte important Vă rugăm să ne contactați imediat, înainte de a vă să ne dea un neutru sau negativ, feedback-ul, astfel încât să ne putem în mod satisfăcător a rezolva problemele tale.

Este imposibil de a rezolva problemele, dacă nu știm despre ele!

Во время времени обязанности, мы можем дать Вам быстрый ответ. Если мы из работы, пожалуйста, пожалуйста, будьте терпеливы и значительный, чтобы дать нам немного больше времени.

Международные покупатели - пожалуйста заметьте:

Ввозные таможенные пошлины, налоги и сборы не включены в пункт цена или стоимость доставки. Эти обязанности ответственность покупателей.

Пожалуйста, свяжитесь с таможней вашей страны, чтобы определить, что эти дополнительные расходы будут до торгов / покупка

Etichete: hard disk, caz pentru meizu mx6, buza fata bmw x5, bmw f20 modulul camerei din spate, f22 față de buze, bmw f06, bmw seria 1 accesorii usi, bmw m6 e63 capota carbon, bmw e39 spoiler, camera retrovizoare.

Fisa tehnica

Origine NC(de Origine)
Caracteristici Speciale Masina din spate vedere aparat de fotografiat
Locul de Origine Guangdong, China (Continentală)
Material Lentile Plastic
Shell Material Plastic
Tip De Material ABS
Fir sau Wireless Sârmă
Tipul De Alarmă Accesorii
Tensiune DC 12V
Certificare CE
Nume De Brand Auto Wayfeng WF
Lungimea de Cablu Video 6M
Linia Directoare No

Recenzii

Scrie o recenzie

HD CCD Masina de mers înapoi Backup Camera retrovizoare pentru BMW 6 Seria 1 F20 F21 M6 E63 E64 M6 F06 Mini Clubman Parcarea cu spatele Monitorului

HD CCD Masina de mers înapoi Backup Camera retrovizoare pentru BMW 6 Seria 1 F20 F21 M6 E63 E64 M6 F06 Mini Clubman Parcarea cu spatele Monitorului

Produse similare: