Multi-funcția de Senzor Electronic Detector detector de perete MI-6238 Perete Senzor pentru a detecta perete cu Display LCD Sunet de Avertizare

Produs nou

1 Produse

In stoc

69.24lei

-14%

81.44lei

Distribuiti

Informatii

Acest produs este potrivit pentru măsurarea locație din lemn, metal, materiale, lacunele și cabluri în pereți.

Caracteristici:

Patru moduri de scanare: acest produs oferă un total de patru moduri de scanare pentru detectare.În funcție de sarcinile pe care le au, puteți comuta la modul dorit.AC-scan: 24mm adâncime, Metal-scan: 24mm adâncime, Lemn de scanare: 24mm adâncime, Adâncime de scanare: 24 mm adâncime.

Operare ușoară: perete detector scanner puteți localiza rapid podele și tavane precum și trăiască AC fire.Detectare rapidă economisește timp și eforturi, ceea ce face sarcina de finalizare mai ușor.Un buton de pe partea de mijloc a corpului este folosit pentru selectarea de patru moduri de scanare.Celălalt buton este pe partea stângă a aparatului, care vă permite să citiți informațiile de pe ecranul LCD și rapid detecta obiecte în urmă.

Precis detector de tehnologie: are un ecran LCD mare, împreună cu mare sunet de avertizare pentru a detecta locația exactă a obiectelor.Sonore și vizibile indicii fiabil păstrați utilizatorii informați atunci când un obiect, cum ar fi metal, stud, AC direct de cabluri poate fi găsit, aparatul emite un semnal sonor și semnal care arată.

Utilizarea pe scară largă: acest detector rapid localizează lemn, metal și AC firele ascunse în pereți, pardoseli și plafoane de casa.Se poate lucra pe diferite suprafețe de perete, cum ar fi span, tapet, podele din lemn, plafon acustic, vopsit peretii, etc. ajutându-vă să se abțină de pericol atunci când instalarea de Televizoare, dulapuri, garaj rafturi, etc. esențial pentru acasă-proprietar, constructori, decorarea muncitori, electricieni, instalatori, dulgheri, handyman, entuziaști DIY și cine are nevoie de decor pe pereți, podele și tavane.

Caietul de sarcini:

Material: ABS

Culoare: verde+rosu+negru

Baterie: 1 * baterie de 9V (nu sunt incluse)

Tensiune de lucru: maxim DC 9V

De joasă tensiune prompt: 7.2 V

Curent de repaus: 25µA

Modul de detectare: detectare de metale, lemn (stud) detectarea, AC de detectare, gol (adâncime) detectarea

Adâncime de detectare: 24mm / 0.9 în

LCD intervalul vizibil: 43 * 33 * 2.8 mm / 1.7 * 1.3 * 0.1 în

Oprire automată: se va închide automat, fără nici o operație într-un minut

Element dimensiune: 145 * 60 * 35 mm / 5.7 * 2.4 * 1.4 în

Element greutate: 134 g / 4.7 uncie

Pachetul dimensiune: 170 * 90 * 50mm / 6.7 * 3.5 * 2.0 în

Pachetul greutate: 175g / 6.2 uncie

Lista De Ambalare:

1 * Perete Scanner

1 * Pungă De Protecție

1 * Creion (în interiorul aparatului)

1 * Manual De Utilizare

Etichete: pvc scanner, persona perna, cablu finder perete, detector de metal de perete, ms6818, detector de perete sârmă, R180, frână de bicicletă sârmă, detector de sârmă, gamer pălărie.

Fisa tehnica

Putere Tip Baterie-Alimentat
Nume De Brand KKMOON
DIY Consumabile ELECTRICE
Numărul De Model Perete Scanner
Cu Ecran LCD Sau Nu Da

Recenzii

Scrie o recenzie

Multi-funcția de Senzor Electronic Detector detector de perete MI-6238 Perete Senzor pentru a detecta perete cu Display LCD Sunet de Avertizare

Multi-funcția de Senzor Electronic Detector detector de perete MI-6238 Perete Senzor pentru a detecta perete cu Display LCD Sunet de Avertizare

Produse similare: