Decorative de Interior, Exterior Impermeabil Pernă Acoperă Cazurile De Patio Bancă FFT

Produs nou

1 Produse

In stoc

7.49lei

-40%

12.49lei

Distribuiti

Informatii

Decorative de Interior, Exterior Impermeabil Pernă Acoperă Cazurile de Patio Bancă

Aer liber si rezistent la apa Material: Fabricat din poliester rezistent cu PU de acoperire, care este lumina, confortabil, precum și respirabil, poate preveni în mod eficient apa si stergeti de stropire.Materialul rezistent la apă și D ust dovada este disponibil pentru aplicații în aer liber, în grădină sau curte, sau lângă piscină.Diverse Funcții: Potrivit pentru cort, masina, pat, canapea, scaun, canapea, bancă și alte mobilier de exterior.Bun decoratiuni pentru gradina in aer liber, terasa, balcon, camera de zi, dormitor, petrecere, picnic, nunta, birou, cafenea, etc. Dimensiuni: 1 BUC de 16x16 /(40x40cm) inch de perne.Nici Perna Insert.Fermoar ascuns: culoarea de fermoar este aceeași cu culoarea de pernă.Și fermoar funcționează fără probleme, care îl face ușor pentru a introduce și a scoate de perna insertii.Masina de spalat: (separat de alte articole), se Spală la Mașină Rece Separat, Ușor Ciclu, Nu Inalbitor, Nu Uscat Rufe, Nr Fier.

Material: Poliester Dimensiune:16*16 inchs (40*40 cm)

Pachet: 1*Pernă Acoperă

Observație: 1.Din cauza manual de măsură, vă rugăm să permiteți 1-2 cm de eroare. 2.Marfa adevarata vei primi ar putea fi ușor diferite de a fotografia prezentată din următoarele motive, acest lucru nu este o problemă de calitate. * material material de procedură tunderea * diferitele loturi de producție a produselor * limitat fotografie de calificare și de mediu diferite, inclusiv aparat de fotografiat, lumina, direcție, ecran, etc.

Etichete: gay vedea prin lenjerie de corp, negru lenjerie, adolescenta lenjerie, față de pernă, negru bărbați lenjerie de corp, plastic chiloți, gey, split lenjerie, transparente sexy lenjerie de corp pentru bărbați, net tanga.

Fisa tehnica

Tip Fețe De Pernă Decorative
Setați Tipul No
Material Poliester / Bumbac
Model Simplu Vopsit
Numărul De Model Față de pernă
Caracteristică rezistent la apa, Non-Toxic, Eco-Friendly
Obscene Imagine No
Origine NC(de Origine)
Technics Țesute
Stil Carouri
Model Tip Solid
Clasa Calitate
Tesatura Conta 40
Sugestiv Sexual No
Numărul De Thread 400TC
Utilizarea Acasă, HOTEL, Spital

Recenzii

Scrie o recenzie

Decorative de Interior, Exterior Impermeabil Pernă Acoperă Cazurile De Patio Bancă FFT

Decorative de Interior, Exterior Impermeabil Pernă Acoperă Cazurile De Patio Bancă FFT

Produse similare: