1 BUC Peruca Dantelă Cap Peruca Adeziv de Păr Înlocuire Adeziv de Control de Durată Peruca Lipici

Produs nou

1 Produse

In stoc

10.62lei

-34%

16.32lei

Distribuiti

Informatii

Peruca Dantelă Cap Peruca Adeziv De Păr Înlocuire Adeziv De Control De Durată Peruca Lipici

Caracteristici:

1. Nostru Adeziv este special formulat pentru a fi folosit ca un adeziv sensibil la presiune și adeziv pentru lipirea parului sisteme de înlocuire a pielii și scalpului.

2. Nostru Adeziv este sigur pentru utilizare pe ambele poli și dantelă de păr sisteme de înlocuire și creează o legătură invizibilă după aplicare.Acest invizibil lipire ajută pentru a ascunde părul tău și creează un aspect natural pentru perucă sau meșă pentru ambele bărbați și femei deopotrivă.

3. Lipiciul nostru este formulat special pentru cei cu tenul gras și scalp, transpirație grele și cele în climat cu umiditate ridicată și umiditate.Formula noastră, de asemenea, are un punct de topire mai mare decât alte poliuretan și dantelă în fața peruca si peruca cleiuri, permițându-vă să se odihnească ușor că părul tău va rămâne în vigoare.

4. Pace a mintii atunci când poartă o perucă sau meșă vine atunci când ești capabil să duci despre ziua ta, fără griji despre părul tău sistem în mișcare sau a cădea din piele naturala de uleiuri sau umezeala.Nostru de lipire adezivul este rezistent la apa si rezistente la ulei pentru a vă asigura parul tau arata si se simte la fel de natural posibil!

5. Lipiciul nostru este conceput pentru cei cu pielea sensibilă și pielea capului, ca formula noastra nu contine produse chimice urât, fără latex și nici ingrediente toxice.

6. Puteți alege, de asemenea, nostru adeziv remover pentru a scoate rapid peruca lipici.

Notificare:

1. Culoarea reală poate fi ușor diferită de imaginea din diferite monitoriza și efect de lumină.Vă rugăm să permiteți abatere minoră din cauza manuală de măsurare.

Caietul de sarcini:

Peruca gue remover continut: 30ml

Utilizarea produsului: elimina adeziv rămase pe scalp când peruca este lipit

Peruca lipici conținut net de: 38ml

Utilizarea produsului: folosit pentru a lega bucată de păr, păr cortina, capac cap

Lista de pachete

1 x peruca lipici

Etichete: 24inch peruca, palarie cu peruca, peruca lipici bold ține en-gros, șapcă de baseball cu o perucă din păr uman, șapcă de baseball peruca, bob peruca verde, blod ține peruca dantelă lipici, peruca lipici ține, băiatul parul cret, cap peruca.

Fisa tehnica

Origine NC(de Origine)

Recenzii

Scrie o recenzie

1 BUC Peruca Dantelă Cap Peruca Adeziv de Păr Înlocuire Adeziv de Control de Durată Peruca Lipici

1 BUC Peruca Dantelă Cap Peruca Adeziv de Păr Înlocuire Adeziv de Control de Durată Peruca Lipici

Produse similare: