2020 Nouă Europene Și Americane De Sport Ciclism Polarizat Ochelari De Soare Piața În Aer Liber De Noapte Viziune Ochelari De Soare Barbati

Produs nou

1 Produse

In stoc

20.19lei

-26%

27.31lei

Distribuiti

Informatii

Descriere:

[Protecția ochelari]

1. O mână de ștergere va deteriora stânga-dreapta balanța de cadru și provoca deformarea.Este recomandat să țineți temple cu ambele mâini și să le ridice în paralel pe ambele părți ale obrazului.

2. Ori tâmpla stângă în primul rând, atunci când a lua-o pe, care nu este ușor de a provoca o deformare a cadrului.

3. Este recomandat să clătiți pahare cu apă și de a absorbi umezeala cu un prosop de hârtie, și apoi utilizați un ochelari speciali cârpă să încercați să frecarea.Trebuie să țineți de marginea ramei, pe partea de oglindă și ștergeți ușor obiectivul de a evita producerea de daune excesive la rama sau lentila.

4. Atunci când nu poartă ochelari, vă rugăm să le înveliți într-ochelari de caz și le-a pus în pahare caz.Dacă sunt introduse temporar, vă rugăm să asigurați-convex partea de ochelari cu fața în sus, în caz contrar, este ușor să poarte lentile.În același timp, ochelarii ar trebui să evite contactul cu substanțe corozive, cum ar fi insecte, toaletă consumabile, cosmetice, geluri de păr, medicamente, etc., și pentru a evita pe termen lung în lumina directă a soarelui și de temperaturi ridicate (peste 60 ℃), în caz contrar aceasta va provoca cu ușurință obiectiv, cadru de deteriorare, deteriorare, Decolorare, etc.

5. Merge regulat la un magazin profesional pentru a face din plastic ajustări.Deformarea cadrului va provoca o povară pe nas și urechi, iar lentilele sunt ușor de pierdut.

6. Nu utilizați ochelarii in timpul exercitiilor fizice intense, pentru a evita un impact puternic, care poate cauza lentilelor de rupere și deteriorare a ochilor și a feței; nu utilizați purtat lentile pentru a preveni pierderea vederii din cauza luminii difuze; nu te uita direct la soare sau intens efectul de orbire pentru a evita dor ochii.

Caietul de sarcini:

1. De înaltă definiție, cu lentile polarizate, care pot bloca razele ultraviolete și asigurați câmpul de vizibilitate mai clară

2. Bloca în mod eficient efectul de orbire, astfel încât lumina nu este orbitoare

3. Design Ergonomic, confortabil si frumos

Pachetul Inclus:

Ochelari de soare * 1

Etichete: negru lucios ochelari de soare, filament tpu, ochelari de soare polar, bicicleta ochelari de soare pline de culoare, ochelari de soare retro bărbați rotund vintage, bărbați ochelari de soare, sportz polarizat ochelari de soare, le ochelari de soare sport, colnels ochelari de soare, oakley ochelari de soare.

Fisa tehnica

Origine NC(de Origine)
Lens Height 10cm
Lenses Optical Attribute Protecție UV
Lenses Material Polycarbonate
Frame Material TPU
Numărul De Model sport ciclism ochelari de soare
Lens Width 5cm
Gen Unisex
Tip De Element Eyewear
Tip Sport Ciclism
Certificare CE
Cadru De Culoare negru

Recenzii

Scrie o recenzie

2020 Nouă Europene Și Americane De Sport Ciclism Polarizat Ochelari De Soare Piața În Aer Liber De Noapte Viziune Ochelari De Soare Barbati

2020 Nouă Europene Și Americane De Sport Ciclism Polarizat Ochelari De Soare Piața În Aer Liber De Noapte Viziune Ochelari De Soare Barbati

Produse similare: