2 buc Cuplu Colier care Doresc Piatră Creativă Forma de Inima Pandantiv Magnet de Aspirație Colier Dragoste Sensul Prietena de Bijuterii Cadou

Produs nou

1 Produse

In stoc

19.44lei

-49%

38.14lei

Distribuiti

Informatii

❤❤❤ Descriere Produs ❤❤❤ Produs Material: Cupru

Dimensiune produs: 2*2.7 cm

Produs De Culoare: Ca Imagine Arată Pachetul Include: 2 Piesa

❤❤❤ Note ❤❤❤

Datorită Lumină Și Ecran Diferență, Elementul de Culoare Pot Fi Ușor Diferite de Cele Din Imagini.Vă Rugăm Să Înțelegeți.Vă Rugăm Să Permiteți 1-5 Mm Diferențe Datorită Măsurare Manual.

❤❤❤ Imagini De Produs ❤❤❤ ❤❤❤ De Transport ❤❤❤

1. Am expediat coletul prin par Avion Regulate dacă doriți să alegeți mai rapid mod de transport maritim ca EMS, DHL ... , vă Rugăm să nu ezitați să ne contactați, vom fi la dispoziția dumneavoastră în termen de 12 de Ore.

2. Articol vor fi livrate între 1-5 zile lucratoare prin Aerian Regulat-Mail după ce a primit plata .

3. Final prețul de achiziție nu include eventualele taxe sau impozite care ar putea fi perceput de către autoritățile vamale.Cumpărătorii sunt responsabili pentru astfel de taxe.

PLATA

1. Înainte de a licita, dorim să vă anunțăm că vom accepta Alipay Numai.Vă rugăm să Rețineți că După ce ați câștiga licitația.Ne-ar trimite în curent zi de lucru, sau în următoarea zi lucrătoare.

2. Taxele de Import impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport.Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.

3. Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a obține informațiile de care ce costuri suplimentare ce va plăti pentru înainte de a face Plata , vă Mulțumesc!

FAQ

1. Ce furnizor este recomandată metoda de transport maritim?

Noi sprijinim mai multe metode de transport, inclusiv Aerian poștă și rapid Express.De obicei, mod de transport maritim este China Post Obișnuit Pachet Mic Plus( 35-60 de Zile ).Rapid expres, cum ar fi DHL, UPS, FEDEX, de obicei durează 7-15 zile .

2. Voi obține o reducere daca cumpara în vrac?

Da, prietene, am suport de ordine în vrac și vă va oferi cel mai competitiv preț.

3. Cum pot plasa o comanda probă?

Toate produsele noastre sunt mici MOQ , le pot cumpăra direct prin plasarea sigură ordin de plată.

4. Ce politica de garanție?

Dacă produsul primit nu este descris sau de calitate scăzută , Avem promisiuni că s-ar putea returna înainte pentru a litigiilor (atunci când faceți clic pe "Confirma Comanda Primit" sau să depășească interval de timp de confirmare) și de a primi o rambursare completă.La retur transport gratuit vor fi suportate de tine.Sau, puteți alege să păstreze produsul și sunt de acord cu a Negociat suma de rambursare direct cu vanzatorul.

Etichete: guler magnet, Prietena, cupluri romantice pandantiv inima, r, câteva bijuterii, cruce de metal, vrăjitoare bună, Aspirație, linkboy tir cu arcul de carbon ax, chevrolet cruze parasolar.

Fisa tehnica

Origine NC(de Origine)
Compatibilitate Toate Compatibile
Tip De Element Coliere
Gen iubitorii de
Metale De Tip Cupru
Dimensiune Pandantiv 2*2.7 cm
Forma\model Inima
Stil TRENDY
Colier Tip Pandantiv Coliere
Nume De Brand HEYUYAO
Ocazie petrecere
Tip Lanț Link-Ul Lanț
Material Metal
Fine sau de Moda Moda
Numărul De Model PZ210309844@#AL12

Recenzii

Scrie o recenzie

2 buc Cuplu Colier care Doresc Piatră Creativă Forma de Inima Pandantiv Magnet de Aspirație Colier Dragoste Sensul Prietena de Bijuterii Cadou

2 buc Cuplu Colier care Doresc Piatră Creativă Forma de Inima Pandantiv Magnet de Aspirație Colier Dragoste Sensul Prietena de Bijuterii Cadou

Produse similare: