Rață de cauciuc Mașină de Jucărie Ornamente Rață Galben cu Elice Casca Masina tabloul de Bord Decor Jucării pentru Adulți Copii TD326

Produs nou

1 Produse

In stoc

17.36lei

-43%

30.48lei

Distribuiti

Informatii

Rață de cauciuc Mașină de Jucărie Ornamente Rață Galben cu Elice Casca Masina tabloul de Bord Decor Jucării pentru Adulți Copii TD326 Produs caietul de sarcini:

Caracteristici:

1.Drăguț Rață de Cauciuc Clopot de Biciclete Accesorii de Decorare:Acest rață de cauciuc bicicleta bell decor a rață de cauciuc, casca mic, cu elice, lumini mici, metal decor accesorii.Puteți instala pur și simplu rață în formă de clopot decoratiuni pe biciclete pentru copii, motociclete, carucioare, buna căști de protecție, sau să le atașați la tabloul de bord și fața mașinii.

2.Convenabil de instalare și operare simplă: Rață de cauciuc clopot de biciclete accesorii pot fi ușor de instalat, lampa centura este primul pe ghidon, apoi rața este atașat la lampa.Puteți folosi bandă dublu adezivă pentru a lipi rață decoratiuni pe orice suprafata neteda locuri, cum ar fi căști de protecție, mașină de capete, masina de cozi, etc. Accesorii mici pot fi îndepărtate cu ușurință, foarte simplu.

3.Mai mult creativitate:rață de cauciuc clopot de biciclete este nu numai ordinare bell sau masina de lumină, dar, de asemenea, alte moduri mult mai interesant pentru a juca, cum ar fi: dă-i copilului ca o jucărie , scoateți lumina de la mașină, iar copilul poate lua o baie Juca; poate fi agățată pe un rucsac ca un ornament; poate fi instalat pe un scaun cu rotile ca un clopot de avertizare și lumini de avertizare.

4.Minunat Cadou:drăguț rață de cauciuc accesorii pentru biciclete sunt atât de distractiv și practic, vă pot da copii cadouri pentru diverse sărbători speciale, cum ar fi ziua de naștere, Crăciun, ziua Recunostintei, Halloween, etc. Puteți cumpăra, de asemenea, mai multe rațe de cauciuc pentru a oferi prietenilor populare decoratiuni pentru tineri.Galben rață de cauciuc reprezinta inocenta si prietenie și aduce o mulțime de fericire pentru oameni.

5.Materiale în condiții de siguranță - a Făcut în condiții de siguranță și non-toxice ABS, fără nici un prejudiciu pentru noi, duck galben corn sunt netede, moale, flexibil, super bun sentiment ating și nu este ușor să fie distruse.

Notificare:

Culoarea reală poate fi ușor diferită de imaginea din diferite monitoriza și efect de lumină

Vă rugăm să permiteți-1-3cm abatere datorită măsurare manual

Descriere:

Material:ABS

Inaltime:9cm

Pachetul Include:

2x Rață de Cauciuc Jucărie

1,Despre Transport: După ce comanda produsul, ne va livra achiziție în termen de 3-4 zile.Dacă aveți cerințe speciale,vă rugăm să ne lăsați un mesaj sau contactati-ne direct. 2,Despre Rambursare: în Cazul în care mărfurile sunt deteriorate în tranzit, îl poți returna în termen de 7 zile.Atunci când se aplică pentru o restituire,cumpărătorul trebuie să obțină confirmarea de la vânzător. 3,Despre comerțul cu Ridicata și Dropshipping: Pentru en-gros, va oferim o reducere sau gratuit de transport maritim expres care durează doar 3-8 zile pentru a ajunge.Pentru picătură de transport maritim, putem trimite produsele pentru clienții dumneavoastră direct și nu va pleca informații despre noi, dacă doriți să. 4,Cum Pot urmări coletul meu?: Puteți urmări coletul pe următorul site web folosind numărul dvs. de urmărire: www.17track.net/en (Copiate în browser pentru a deschide) 5,Ce pot face atunci când achiziționarea de protecție timpul se scurge?: Dacă achiziționați protecția timpul se scurge, vă rugăm să ne contactați și noi vă putem ajuta să-l extindă.Deci banii nu vor merge la contul meu.

Etichete: rață în cască, pentru ford f150 raptor, admisie de aer furtunul de golf mk4, numele ornament, tabloul de bord masina de jucărie, decor masina jucarii toy story, rață casca, carne de rață, tabloul de bord jucărie, cravata de cauciuc ducky.

Fisa tehnica

Nume De Brand AUTO-ză
Articol Greutate 128g
Material Principal Rășină
Origine NC(de Origine)

Recenzii

Scrie o recenzie

Rață de cauciuc Mașină de Jucărie Ornamente Rață Galben cu Elice Casca Masina tabloul de Bord Decor Jucării pentru Adulți Copii TD326

Rață de cauciuc Mașină de Jucărie Ornamente Rață Galben cu Elice Casca Masina tabloul de Bord Decor Jucării pentru Adulți Copii TD326

Produse similare: