Solar Swinging Decorare Pom De Dans Cadou De Crăciun Pentru Mașină Și Acasă Decorare Jucării Pentru Copii

Produs nou

1 Produse

In stoc

9.78lei

-29%

13.95lei

Distribuiti

Informatii

Puncte:

1、memento Cald: Fiecare cutie este livrat cu adeziv față-verso, ceea ce este foarte interesant dacă acesta este plasat în mașină sau de pe desktop.

2、Perfect pentru festivalul de Cadouri, Jucării pentru Copii, de Crăciun, Decorare,Decorare casa,Decorare Auto, etc.

3、Scutura pomul de Crăciun pentru a pune pe masina, birou sau noptiera, plictisitor sau obosit zi să vă aducă fericire ori de câte ori te risipi oboseala în fiecare zi, radiant, dând din cap într-un mod drăguț, totul este în cea mai bună stare de spirit.

4、Da un prieten un cadou, da familia ta mai multă fericire, da iubitului tau o surpriza, și de a adăuga unele distractiv de a plictisitoare călătorie.

5. a Făcut ecologice rășină, este anti-deformare, colorfast pentru durată lungă de viață.Design rafinat transmite fără sfârșit distractiv de a viața ta.

参考标题 :Solare Swinging Decorare pom de Dans Cadou de Crăciun pentru Masina si casa de Decorare pentru Copii Jucarii Cadou

Caracteristici:

Distracție Noutate Solare Swinging Cadou.Gama noastră de solar prieteni un cadou perfect pentru întreaga familie.Realizate din plastic au încorporat un panou solar care nu are nevoie de baterii au nevoie doar de un soare pervazul ferestrei pentru a le obține dans și fluturând.

Descriere:

1. Memento cald: Fiecare cutie este livrat cu adeziv față-verso, ceea ce este foarte interesant dacă acesta este plasat în mașină sau de pe desktop.

2. Perfect pentru festivalul de Cadouri, Jucării pentru Copii, de Crăciun, Decorare,Decorare casa,Decorare Auto, etc.

3. Se agită papusa de a pune pe masina, birou sau noptiera, plictisitor sau obosit zi să vă aducă fericire ori de câte ori te risipi oboseala în fiecare zi, radiant, dând din cap într-un mod drăguț, totul este în cea mai bună stare de spirit.

4. Da un prieten un cadou, da familia ta mai multă fericire, da iubitului tau o surpriza, și de a adăuga unele distractiv de a plictisitoare călătorie.

5. A făcut ecologice rășină, este anti-deformare, colorfast pentru durată lungă de viață.Design rafinat transmite fără sfârșit distractiv de a viața ta.

Parametri:

Nume produs: Solar Swinging Cadou

Dimensiune: aproximativ 10,5*5*5 cm/4.13*1.96*1.96"

Material principal: ABS

Putere: Ea poate absorbi lumina soarelui și se agită capul automat. (Nu sunt necesare baterii. )

Lista de ambalare:

Solar Swinging Cadou X 1

Notă: este recomandat să utilizați în mod ecran mic de pe smartphone-uri în termen de 6.5 inch, iar ecranul mare modul de pe telefoane peste 6,5 inci.

Metode de plata:

Puteți face plata folosind oricare dintre metodele de mai sus și pls plătească în termen de 3 zile de îndată ce comanda dvs. este plasat.Plata ta va fi verificată prin Pastravariabologa.ro termen de 24 de ore și vom procesa comanda dvs. odată ce s-a terminat.Dacă scopul tău este închis din motive de securitate, va trebui să depună o cerere pe Pastravariabologa.ro.Restituirea cauzate de anulare a comenzii, de restituire acord sau de mediere vor fi procesate imediat și, de obicei, durează aproximativ 7-10 zile lucrătoare pentru a ajunge la contul dumneavoastră.Transport maritim și pachetul:Toate elementele sunt verificate și ambalate, de asemenea, înainte de expediere.Comenzile vor fi expediate în termen de 2-5 zile lucrătoare după ce plata este terminat.Greutatea pachetului prin posta normala este limitată la 2 kg.Va vom trimite separat, dacă greutatea este de peste 2kg.De obicei este nevoie de aproximativ 15-60 de zile și ar putea fi un pic mai mult la unele pustiu.Puteți alege rapid de transport maritim metodă dacă doriți să obțineți pachetul mai devreme, și pentru aceasta va trebui să plătească taxa de transport.Returnare și Rambursare:Vom retrimite sau rambursare în cazul în care pachetul este pierdut, deteriorat în tranzit, sau a primit elementul greșit.Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați și vom fi fericiți să vă ajutăm.Feedback:Dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru, vă rugăm să ne lăsați un feedback pozitiv, ne va fi foarte apreciat.Dacă există ceva în neregulă, vă rugăm să ne contactați înainte de a pleca feedback-ul și vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă ajuta până când totul este bine.

Etichete: dans dans, jucarii de dans, fata solare dansatoare, dansatoare solare, sistemul, tabloul de bord masina de jucărie, template-uri de crăciun masina, tabloul de bord jucărie, masina solar jucărie, alimentat cu energie solară dansatoare.

Fisa tehnica

Material Principal ABS
Articol Greutate Solar Swinging Gift
Putere Se poate absorbi lumina soarelui și se agită capul automat
dimensiune About 10.5*5*5cm
Greutate About 46g
Numele Solar Swinging Cadou
Funcția Decor masina Cadou DIY Acasă
Origine NC(de Origine)

Recenzii

Scrie o recenzie

Solar Swinging Decorare Pom De Dans Cadou De Crăciun Pentru Mașină Și Acasă Decorare Jucării Pentru Copii

Solar Swinging Decorare Pom De Dans Cadou De Crăciun Pentru Mașină Și Acasă Decorare Jucării Pentru Copii

Produse similare: