ASR en-Gros de 1 set de Silicon Port de Date Anti-Praf Mufă Pentru Apple Macbook Pro praf plug Dop Capac Set Pentru Laptop

Produs nou

1 Produse

In stoc

8.29lei

Distribuiti

Informatii

ASR en-Gros de 1 set de Silicon Port de Date Anti-Praf Mufă Pentru Apple Macbook Pro praf plug Dop Capac Set Pentru Laptop Descriere:

1 set conține 9pcs inclusiv toate datele de port

2x USB, 2x 3.5 mm pentru căști/microfon jack, 1x portul de alimentare, 1x slot pentru card SD, 1x mini-display port, 1 x

1394/firewire, 1 x RJ45

proteja portul de date de laptop-ul împotriva prafului și ruginite.

A fi la modă,unic și de mare valoare.

------->>>>Ambalajele, inclusiv 100 de seturi

11 Culori: Negru, Albastru, Verde, Roz, Mov, Roz, Transparent, Alb, Galben,Rosu,Portocaliu

Conformitate: Pentru Macbook Pro 13/15 inch

*** Acceptam mixte-pentru culoare.Vă rugăm să specificați culoarea în

de plată notă, în caz contrar, vom nava aleatoriu!!!!

Am garantie elementul va fi bine tratată și protejată.Să protejăm mediul împreună!

Produsul nostru:

* Produsele noastre sunt direct de la fabrica, nu există nici un om de mijloc, nr mare de marcare, astfel încât să putem oferi produse de calitate încă pret foarte competitiv.

1.Acceptam Alipay, West Union, TT.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW. 2.Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.

3.Dacă nu t checkout am mmediately, rog, așteptați câteva minute și încercați din nou.Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.

1.Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și de 30 de zile de la data la care elementele au fost primite.În cazul în care elementul este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și Nu Vom Emite O Rambursare Sau Înlocuire.Nu există Excepții! 2.Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul nu este la fel de publicitate.Dar Alte Motive, costul de Livrare este suportat de către cumpărător numai. 3.Toate produsele returnate Trebuie să Fie în ambalajul original și Trebuie să ne furnizați de transport număr de identificare,specifice motiv pentru a reveni. 4.Va vom returna Integral,la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele,După Atât Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la Pastravariabologa.ro.SAU s-ar putea alege pentru a avea un înlocuitor.

1. 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire).Accesorii vin cu o garanție de 3 luni. 2. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportat o d returnat în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil).Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră.NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O GARANȚIE EXPIRAT.

3. Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe Pastravariabologa.ro!

1.Noi oferim Specail Pret/Transport/Stoc/Serviciu.

2. Grăbește-Te Upl!Pentru a Fi Client VIP.

3.Contactati-ne prin Trade Manager/contacteaza-ne Acum!!

FI CLIENT VIP,Mai multe Reduceri va getl!!

1. 180 de zile de garanție.Dacă există o problemă de calitate termen de 180 de zile, ne va oferi un produs de brand nou pentru gratuit, și trebuie doar să plătească costul de transport maritim.

2. De obicei,ne va livra produsele în termen de 24 de ore.Acesta poate fi livrat în termen de 45 la 65 de zile pentru cele mai multe țări/regiuni.

3. Dacă informațiile de urmărire arată că mărfurile nu au livrat în 90 de zile, te rog, deschide dispute și selectați nu am primit pachetul, ca motiv, si va vom returna.

Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!Feedback-ul este foarte important pentru noi.Vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.

Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele!

Etichete: dop de praf macbook pro, anti praf laptop, anti praf macbook, anti-praf mufă, macbook air, incarcator macbook, Macbook, apple keyboard piele, capac tastatură, macbook pro.

Fisa tehnica

Dimensiunea Aplicare Alte
Produse De Stare STOC
Origine NC(de Origine)
Funcția Praf, rezistent la apa
Material Silicon
Pachet Da
Modele Aplicabile Macbook
Grosime 0,1 mm
Nume De Brand ASR

Recenzii

Scrie o recenzie

ASR en-Gros de 1 set de Silicon Port de Date Anti-Praf Mufă Pentru Apple Macbook Pro praf plug Dop Capac Set Pentru Laptop

ASR en-Gros de 1 set de Silicon Port de Date Anti-Praf Mufă Pentru Apple Macbook Pro praf plug Dop Capac Set Pentru Laptop

Produse similare: