USB 3.0 HUB cu 7 Porturi Multiple USB Splitter cu Comutator Power Adapter Expander pentru Calculator PC Windows2000 /XP/Win7 /Vista

Produs nou

1 Produse

In stoc

39.85lei

-29%

56.92lei

Distribuiti

Informatii

Descriere:

Un port USB 3.0 de pe computer este extins la șapte 3.0 interfețe pentru a rezolva problema de insuficienta interfețe USB.

Fiecare interfață este echipat cu un comutator independent de a lucra independent, fără a afecta reciproc.

Acest distribuitor este de asemenea echipat cu alimentare externă interfață, care poate fi conectat la sursa de alimentare externă pentru a asigura alimentarea cu energie stabilă și satisface nevoile de echipamente de mare putere.

Sistemul de Computer cu driver, de identificare automată de instalare, nu este nevoie de a instala orice driver, plug and play, suport hot swap funcție.

Real ultra-înaltă viteză USB3.0 interfață, până la 5Gbps, și descendentă compatibil cu USB2.0 / 1.1 Caietul De Sarcini Standard.

Caietul de sarcini:

Nume produs: HUB USB 3.0

Material: ABS

Culoare: Negru

Dimensiuni: 16,5 cm x 3.5 cm x 2.2 cm

USB lungime cablu: 60cm (eroare ± 2cm).

Dispozitiv de sprijin: USB3.0 interfață × 7

Sistem de sprijin: Windows2000 / XP / me / win7 / Vista sau linux2.4/Pentru mac OS 10.2 sau mai sus.

Memento Important:

Vă rugăm să confirmați că computerul are USB3.0 interfață.Dacă acesta este utilizat pentru calculator cu USB2.0 interfata, USB3.0 viteza nu poate fi atins (dar va fi mai bine decât usb2.0hub), și splitter-ul va fi compatibil în jos.

----Hub USB este o interfață USB extender.Acesta este folosit doar pentru a conecta computerul la creșterea interfața USB.Nu este sigur că acesta poate fi folosit pentru orice alt scop.Vă rugăm să știu! ----Acest hub USB poate fi echipat cu U disk, tastatură, mouse, USB Ventilator, U scut și alte dispozitive low-power, fără sursă de alimentare externă; dacă aveți nevoie pentru a aduce dispozitive de mare putere (cum ar fi imprimante, mobile hard disk-uri, etc.), este recomandat să-l folosească cu sursă de alimentare externă, iar efectul este mai bun! ----Vă rugăm să asigurați-vă că computerul în sine are interfață USB 3.0.Dacă nu există nici un calculator fără interfață USB 3.0, USB hub-ul va fi compatibil în jos și nu poate juca rolul de USB 3.0. Nu cred că USB 3.0 poate fi realizat prin conectarea USB 3.0 splitter.

Notă:

- Ar putea fi o eroare mică de dimensiune pentru manual de măsurare.

- Culorile abatere s-ar putea să difere din cauza diferite setări monitor, vă rugăm să amabilitate înțeleg.

Lista de ambalare

Pachetul include:

1 x USB 3.0 HUB

1 x Cablu USB 3.0

Etichete: textul mi-usb, hub usb splitter, hub, pc usb, oamenii de calculator, de sex masculin calculator, hub-pc, runda calculator, hub usb, splitter usb.

Fisa tehnica

STANDARD USB 3.0
Origine NC(de Origine)
Tip De Interfață USB 3.0
Certificare Nici unul
Porturi 7
Funtion Nici unul
Nume De Brand NoEnName_Null

Recenzii

Scrie o recenzie

USB 3.0 HUB cu 7 Porturi Multiple USB Splitter cu Comutator Power Adapter Expander pentru Calculator PC Windows2000 /XP/Win7 /Vista

USB 3.0 HUB cu 7 Porturi Multiple USB Splitter cu Comutator Power Adapter Expander pentru Calculator PC Windows2000 /XP/Win7 /Vista

Produse similare: