4 Inch Lipici Îndepărtarea Roata De Masina Gumă De Șters Din Cauciuc Roata Autocolante Zgârieturi Pinstriping Decalcomanii Remover Adeziv Rezidual Label Remover

Produs nou

1 Produse

In stoc

23.57lei

-30%

33.69lei

Distribuiti

Informatii

Puncte:

1、Rapid și Eficient: inovatoare de design roata ține roata se răcească și funcționează cu aplicația de doar o presiune ușoară.Banda de cauciuc pe volan poate rezista pana la 4000rpm pentru a elimina rapid decalcomanii, autocolante, și zgârieturi.

2、Varietate de Utilizări: Eficient de îndepărtare de vinil caroserie decalcomanii, dungi fine și dungi, abțibilduri și alte decalcomanii de masini, barci, Rulote, camioane, remorci, autobuze, biciclete, motociclete, electrocasnice și multe altele.Ideal pentru utilizarea pe mai multe vopsea, crom si suprafete metalice.

3、în condiții de Siguranță și Ușor de Utilizat: nu va zgâria sau deteriora email acrilic sau vopsea uretan.Se aplică o presiune ușoară la partea de sus a decal, de la spate, și înainte de a scoate.Se aplică o ușoară solvent pentru a elimina lipici și reziduuri.A nu se folosi pe lac de acoperire.

4、Bani de Economisire: Nu este nevoie pentru a cumpara suplimentar scumpe instrumente de putere ca acest decal eraser roata se va potrivi orice casa de foraj.Decal demontare roată, de asemenea, va economisi bani prin evitarea costurilor de peeling și înlocuirea vopsea pentru a elimina anunțuri, dungi, și autocolante.

5、Operație Simplă: kit-ul include un burghiu electric adaptor pentru instalare ușoară pe orice internă sau pneumatice burghiu electric.Foloseste un low pierce ambreiaj sau PSI setare pentru a asigura low RPM funcționarea și lumină de aplicare a presiunii, pentru o performanță optimă.

Caracteristici

1. Elimina pinstriping, decalcomanii, lipici, stickere, benzi, și alți adezivi din metal, sticlă, lemn, fibra de sticla.

2. Nu va deteriora suprafața, dacă utilizate în mod corespunzător.Țineți minte că prea multă presiune în aceeași zonă ar putea provoca roata cauciuc pentru daune sau pata acea zonă.Vă rugăm să folosiți presiune adecvată.

3. Pur și simplu de montare radiera în orice exercițiu care să nu depășească 4000 rot / min (viteza recomandată este de 3.500 4.000 rpm.) și în condiții de siguranță a elimina tot corpul vechi striping în câteva minute.Spre deosebire de produsele chimice și solvenți frecvent utilizate pentru acest loc de muncă, moale roata este blând la linia de sosire.Nu este recomandat pentru acrilice, lac sau Pl ex iglas.

4. Reduce dramatic timpul petrecut pe eliminarea dungi, decal adezive și dublu fata de bandă!

Caietul de sarcini

Nume: Gumă De Șters Din Cauciuc Roata

Material: cauciuc

Dimensiune: aproximativ 4 inch

Aplicație: rapid eliminarea reziduurilor de adeziv, cum ar fi autocolante și etichete.

Filet: 5/16-24 dinti

Grosime: aproximativ 20mm/0.79 inch

Echipamente: o roata de rectificat este echipat cu o tija de legătură!

Utilizare notă:

După cum sa menționat mai sus, TURAȚIA burghiului pui radiera volan nu trebuie să depășească limita indicată pe volan (4.000 RPM).Dacă depășesc 4.000 RPM limită, ar putea provoca radiera roata pentru a rupe în jos mai repede sau de a sparge în afară.Ochelari de protecție sunt recomandate Ca cu orice tip de produs, cum ar fi acest lucru, este recomandat să testați o suprafață mică înainte de a face întreaga zonă pentru a face sigur că va funcționa cum era de așteptat.Mai ales în vârstă, culoare lumina finisaje.

Lista De Ambalare:

1 x Radiera Cauciuc Roata

1 x Tija de legătură

Etichete: cărucior roata, roată de transport, sampon auto, swivel wheel, aspirator cu motor, brake cleaner, Rolă Roată, corpul mașină de spălat, spalatorie auto, pompa electrica pentru saltele.

Fisa tehnica

Articol Greutate 225g
Numele radiera cauciuc roata
Grosime despre 20mm/0.79 inch
Material Cauciuc
dimensiune about 4 inch
Cerere Rapid eliminarea reziduurilor de adeziv, cum ar fi autocolante și etichete
Nume De Brand Goxfaca
Fir 5/16-24 dinti
Tip De Element Plastic & Cauciuc De Îngrijire
Tip De Material Cauciuc
Element De Volum Așa cum se arată
Picătură de transport maritim Suport
Caracteristici Speciale radiera cauciuc roata
Origine NC(de Origine)

Recenzii

Scrie o recenzie

4 Inch Lipici Îndepărtarea Roata De Masina Gumă De Șters Din Cauciuc Roata Autocolante Zgârieturi Pinstriping Decalcomanii Remover Adeziv Rezidual Label Remover

4 Inch Lipici Îndepărtarea Roata De Masina Gumă De Șters Din Cauciuc Roata Autocolante Zgârieturi Pinstriping Decalcomanii Remover Adeziv Rezidual Label Remover

Produse similare: