Masina de Reșapare Agent Cu Burete de Plastic Piese Auto Renovat, Interior din material Plastic de Acoperire L Consumabile de Întreținere Inserați codul J1E7

Produs nou

1 Produse

In stoc

5.54lei

-32%

8.24lei

Distribuiti

Informatii

DESCRIERE:

Caracteristici Principale

[Componente de Plastic Repus] Nostru renovarea agent va face plictisitoare plastic si tapiterie shine.By aplicarea agent, puteți preveni uzura prematură și decolorare cauzate de razele UV și noroiul drumului!Este o necesitate absolută în orice auto detailing consumabile!

[Hidrofobe] Nostru de piese din plastic renovarea agent funcționează ca un agent de etanșare pentru a da vehiculul dumneavoastră un clar scut de protecție în timp ce, de asemenea, oferind un luciu frumos.El ajută pentru a dispersa apa de ploaie, cer acoperit de gheață, zăpadă, gheață, și drumul spray-uri de la aderarea la sticlă.

[Non-gras] Nu te urăsc toate gras, gras gel dressing produse care sta ud și pe uscat?Ei bine, sunteți în noroc!Nostru renovarea agent va restabili și lasă un finisaj de mare, dar mai important, va complet uscat la atingere!Nu mai distrugi detaliază prosoape si consumabile cu zboruri ieftine produse pe baza de ulei!

[Durată] spre Deosebire de multe alte produse disponibile pe raft, nostru renovarea agent durează o lungă perioadă de timp!Veți fi uimit de cât durează chiar și prin cea mai grea spălătorii auto și cel mai rău ploaie sau ninsoare!Un pic merge un drum lung cu aceasta și vei fi uimit de ce poate face masina sa arate nou într-o chestiune de minute!

[Aplicarea pe scară largă și în condiții de Siguranță Pe Toate Suprafețele] La renovarea agent poate fi folosit pe tabloul de bord, uși, panouri de usi, cauciucuri, pedale, si alte auto piese din plastic.Formula noastră specială va face niciodată rău, daune, sau uscat-ți cauciuc , tapiterie, plastic, sau de a afecta orice vopsea care se pot atinge!Sigur de utilizat pe toate de culoare, materiale plastice și cauciuc!

[Ușor De Utilizat] Un wipe la noi!Pune câteva picături pe aplicator inclus, și ștergeți garnitura sau plastic.După doar o ștergeți, veți vedea diferența!Super ușor de aplicat și va face trim străluci ca nou!

Caietul de sarcini

Continut 10ml/sticla

Conținutul Pachetului

1*Masina de piese din plastic renovarea agent

Notă:

Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Va garantam stilul este același așa cum se arată în poze, dar nu la fel de performanta pe diferite corpuri ca pe model.Vă mulțumesc!

bună ziua, vă mulțumesc pentru vizita magazinul meu.Puteți să contactați cu noi pentru a obține mai multe detalii de bunuri .Bine ati venit pentru a vizita.Sper să ai o zi frumoasă!

Etichete: exterior din material plastic de renovare, plastic de reparare, etaj renove, paint renove, plastic renovare măsură, adeziv plastic, cauciuc lichid, masina de plastic poloneză, lipici lichid, masina de plastic de reparare.

Fisa tehnica

Origine NC(de Origine)
Numele Produsului Modernizarea agent pentru piese din plastic
Caracteristici Speciale Modernizarea agent pentru piese din plastic
Nume De Brand NoEnName_Null
Element De Volum 10ml
Tip De Material Lichid
Tip De Element Plastic & Cauciuc De Îngrijire
Articol Greutate 0.068kg

Recenzii

Scrie o recenzie

Masina de Reșapare Agent Cu Burete de Plastic Piese Auto Renovat, Interior din material Plastic de Acoperire L Consumabile de Întreținere Inserați codul J1E7

Masina de Reșapare Agent Cu Burete de Plastic Piese Auto Renovat, Interior din material Plastic de Acoperire L Consumabile de Întreținere Inserați codul J1E7

Produse similare: