DYKB 6S-13S 25A BMS LiFePO4, Li-ion baterie de litiu de protecție Bord 24V 36V 48V 7S 8S 10S 12S electrice instrument up-uri AUTO

Produs nou

1 Produse

In stoc

37.39lei

-10%

41.55lei

Distribuiti

Informatii

6S-13S 24V36V48V Polimer Litiu Fosfat de Fier Universal de Protecție a Bateriei de Bord Cu Încărcare și Descărcare Protejarea 3.2 V 3.7 V

Descriere: Caracteristici:

Dimensiune Produs

Testare profesională

Fiecare produs a fost profesional și riguros testate înainte de a părăsi fabrica, iar calitatea este strict verificate pentru a se asigura că puteți folosi cu încredere.

Ghid de utilizare

Polimerul este conectat în același mod ca și litiu fosfat de fier, de sprijin atât la același port și split, port.

Pasul 1; B-linia negative de la bateria cu litiu

Pasul 2; conectați cablul (asigurați-vă că cablul este deconectat de la bord de protecție, începe de cabluri de la B-, 8-conectați total polul negativ al bateriei, cea de-a doua linie B1 al cablului este conectat la primul șir de borna pozitivă a bateriei de litiu baterie) Cea de-a treia linie B2 este conectat la polul pozitiv al doilea serie de baterii litiu-baterie, urmat de

Pasul 3: Introduceți cablul după verificarea de eroare.

Pasul 4: se scoate de pe linia C

Pasul 5: Dacă tensiunea totală a bateriei litiu este egală cu tensiunea de C-la polul pozitiv al bateriei (echivalentul consiliului este în mod normal de lucru)

Acest bord de protecție a susține un minim de 6 siruri de caractere.Figura de mai jos are 7 corzi ca un exemplu.Aceasta trebuie să fie scurtcircuitat așa cum se arată în Figura B7 la B+.

Măsuri de precauție

B-, C-, și P - linii ar trebui să fie conectat cu cabluri groase și să se asigure că plăcuțele sunt lipite corect la bornele pozitivă și negativă a dispozitivului corespunzător.

Înainte de a instala protecția bord, bateria trebuie să fie compensată de bine (diferența de tensiune între fiecare baterie nu este mai mare decât 0.05 v, diferența de temperatură internă nu este mai mult decât 5mΩ, diferența este mai mică decât 30mAh), protecția bord este de a proteja fiecare șir de baterii, atâta timp cât există un șir de baterii Dacă tensiunea este prea mare sau prea mic, acesta va fi protejat.Cel mai bine bateria consistență, mai mult de viață a bateriei, și cea mai bună performanță de protecție bord.

O singură baterie trebuie să fie conectat în paralel cu numărul necesar de pachete de baterii, și apoi, pachete de baterii sunt utilizate în serie.

Atunci când conectarea baterii în serie, vă rugăm să vă asigurați că tensiunea de fiecare acumulator este același.Dacă acesta este diferit, vă rugăm să completați fiecare baterie separat și să-l utilizați în serie.În testul de descărcare, circuitul cu cea mai rapidă cădere de tensiune este diferențială de putere.

Nu amestecați baterii bune și săraci baterii.Bateria e durere și rezistența internă sunt cât mai aproape posibil.

Bateria litiu bord de protecție este utilizat în serie.

Problemă comună

1. Poate bateria mea a utiliza această protecție bord?

A: Puteți folosi această protecție bord pentru a avea două întrebări să ia în considerare: în Primul rând, cât de multe siruri de caractere de baterie, va trebui să cumpere un număr corespunzător de protecție placi.

Al doilea, ceea ce este bateria?Avem o placă de protecție cu doi parametri de litiu fosfat de fier și de polimer.Dacă bateria este un singur litiu fosfat de 3.2 V, aveți nevoie pentru a selecta litiu fosfat de fier 3.2 V în clasificare.Dacă este un polimer (ternare, cobalt acid) , litiu, mangan, oxid de mangan baterie) baterie unică nominală 3.6 V (sau 3.7 V) vă rugăm să selectați clasificarea polimer 3.7 V.

2. Cum pot judeca ce material bateria mea?

A: poti sa Te uiti la tensiunea nominală a bateriei.Litiu fosfat de fier a bateriei este, în general, 3.2 V. Alte baterii sunt, în general, 3.6 V sau 3.7 V. de asemenea, puteți cere direct bateria de la vânzător care vinde bateria.Mulți cumpărători spun că mi-e bateria 18650 sau 26650 ambalaj moale, etc. Aceasta este forma, nu material!Suntem în imposibilitatea de a determina bateria de protecție a parametrilor bazat pe acest lucru.

3. Cât de multe panouri de protecție ar trebui să aleg?

A: numărul de panouri de protecție pentru a alege depinde de sarcina de putere.Protecția noastră bord este același port de ieșire.Curentul maxim de ieșire șirul este 16A, și curentul maxim de 2 serii este de 25A.

4. Poate bateria mea se 20AH utilizați această protecție bord?

O: dimensiunea bateriei nu este direct legată de curent al acestui consiliu.Cantitatea mare nu este bateria, în principal, de curent continuu, ceea ce înseamnă că cea mai mare încărcare, cu curent continuu de la bord de protecție-ai alege va fi mai mare, nu este direct legată de capacitatea bateriei.

5. Cum ar trebui să încărcător tensiune fi setat?

Răspuns: baterie cu Litiu trebuie să fie încărcat cu litiu, încărcător de baterie.Nu utilizați plumb-acid baterie.Plumb-acid de încărcare poate fi de mare tensiune nervoasa bord de protecție MOS tub, care rezultă în supra-protecție de protecție bord.Încărcător tensiunea de setare: Utilizarea acumulatorului numărul *4.2 V este tensiunea de încărcare a neferoase baterie cu litiu.Tensiune de încărcare de fier-baterie cu litiu este de 3.60 v. tensiunea De încărcare de fier-baterie cu litiu este curentul de încărcare standard. 0.2 ori capacitatea.

Etichete: jammer wifi, 4s litiu, 2s bms lifepo4, ds18b20, banpresto luffy, 100A, 8s bms lifepo4, bms 5s lifepo4, 1 balun, 52v bms.

Fisa tehnica

șir de ieșire este 16A
În general 3.2 V
seria este 25A
Numărul De Model 111DDS
Tip Accesoriu Acumulator Accesorii
Polimer 3.7 V
Nume De Brand DYKBmetered

Recenzii

Scrie o recenzie

DYKB 6S-13S 25A BMS LiFePO4, Li-ion baterie de litiu de protecție Bord 24V 36V 48V 7S 8S 10S 12S electrice instrument up-uri AUTO

DYKB 6S-13S 25A BMS LiFePO4, Li-ion baterie de litiu de protecție Bord 24V 36V 48V 7S 8S 10S 12S electrice instrument up-uri AUTO

Produse similare: