Ciclism profesionist, Pălării ochiurilor de Plasă Respirabil de Funcționare Capac de Sport Echitatie, Baseball, Pălării Cap eșarfă Biciclete Beanie Femei Barbati Vara

Produs nou

1 Produse

In stoc

20.78lei

-40%

34.64lei

Distribuiti

Informatii

Prezentarea Produsului:

1. Simt de întreaga pălărie este moale, netedă și confortabil, foarte ușoară, subțire, plasă tesatura, respirabil, și are o rece și netedă simt la atingere.

2. Designul întreaga pălărie este conectat.Culoarea pe partea de sus a capului este împărțit în 3 zone, culorile de pe ambele părți sunt la fel, și două zone negre sunt adăugate pe ambele părți.Orificiile de ventilație în zona de negru sunt mai mari decât cei din jur, pentru că există mai multă căldură pe partea de sus a capului, care trebuie să fie răspândit pe o suprafață mare.Mijlocul și în jurul marginile sunt la fel, iar culorile sunt elegante.

3. Acest tip de palarie este, în general, potrivit pentru echitatie.Atunci când de echitatie în timpul verii, aveți nevoie pentru a purta o casca.Atunci când capul este sufocant și gras, puteți rezolva puncte de durere, cum ar fi incomod purtarea de casca, senzație de lipicios și murdar, și casca captuseala este ușor pentru a obține murdar.

4. Vânzătorul este sentimentul de a purta o pălărie.Cu excepția pentru partea descrise mai sus, pălăria este relativ scurt, nu la fel de profund ca și alte pălării de iarnă, pentru că aceasta este o pălărie de purtat sub casca.Dar există, de asemenea, mulți prieteni care să-l utilizați ca o pălărie la modă.

5. Potrivit pentru: Drumeții și Camping, Schi, Snowboard, Sport, Vânătoare, Alpinism, sala de Fitness, sala de Sport, Jogging, Ciclism, Biciclete, Motociclist, Mersul, Alergatul, Pescuit, Wargame, Tactic, Airsoft, Armata, Militar, Tir, Paintball, Instruire , Antrenament, CP, CS, Volei, Tenis, Baschet, Badminton, Comprima și așa mai departe.

Material: 55.1% nailon, de 27,7% fibre de poliester, cu 17,2% spandex

Gen : Unisex, Bărbați, Femei, Bărbați, Femei (Adult)

Sezon: Primavara, Vara, Toamna / Toamna.

Culoare: 4 culori.

Dimensiuni: circumferinta Capului este de 54-60cm (One size fits all)

Greutatea netă: Aproximativ 28g

Pachetul include: 1 bucata capac cu bicicleta.

Etichete: batic bandana pentru bărbați, snood, rularea sepci adidas, ciclism bandană beanie, cap eșarfă pentru bărbați, rezistent la apa ciclism beanie, ciclism urban capace, sniper voal, chimioterapia cap eșarfă, negru ciclism capace.

Fisa tehnica

Ocazie 2 De funcționare, Ciclism, Snowboard, Schi, Baschet, pescuit
Origine NC(de Origine)
dimensiune Head circumference is 54-60cm
Tip De Element Capac
Grosime Subțire
Greutate 28g
Material Poliester, 55.1% nailon, 27.7% fibre de poliester, 17.2% spandex
Tip Sport Ciclism
ocazie 1 Drumeții, Ciclism, Bicicleta, antrenament, Sport În Aer Liber
Caracteristică 2 De RĂCIRE, Rapid-Uscat, Elastic, Lumina
Model Tip Solid
Numărul De Model GUMAO-8-EC004
Gen BĂRBAȚI, Unisex, BĂRBAȚI, Femei, De sex masculin, De sex feminin
Caracteristică 1 Ochiurilor de plasă, Respirabil, Moale, Buna, Windproof
Culoare 4 culori
Nume De Brand GUMAO

Recenzii

Scrie o recenzie

Ciclism profesionist, Pălării ochiurilor de Plasă Respirabil de Funcționare Capac de Sport Echitatie, Baseball, Pălării Cap eșarfă Biciclete Beanie Femei Barbati Vara

Ciclism profesionist, Pălării ochiurilor de Plasă Respirabil de Funcționare Capac de Sport Echitatie, Baseball, Pălării Cap eșarfă Biciclete Beanie Femei Barbati Vara

Produse similare: