Barba Intretinere Barba Pen Barba Umplere Creion Și Perie Barba Enhancer Impermeabil Mustață De Colorat Instrumente De Modelare De Păr Creion

Produs nou

1 Produse

In stoc

18.20lei

-29%

25.98lei

Distribuiti

Informatii

Caracteristici:

1. Nici o Reparație Necesare: Nu este nevoie pentru a repara mai-barba noastra de umplere creion vă va oferi o imagine clară și completă și aspect natural.Creion de umplere este proiectat pentru a reduce decalajul dintre bărbi, mustăți și chiar sprancene!A vă oferi un aspect curat, natural și proaspăt.

2. Anti-sudoare și rezistent la apa: Anti-sudoare și apă-dovada-nostru de lungă durată, barba grooming set nu va fi colorat sau decolorat din cauza transpiratie sau ploaie.

3. Ușor de aplicat: barba umplere creion caracteristici 4 furcă în formă de sfaturi, astfel încât se pare mai fără sudură.În primul rând desena conturul bărbii, și apoi să continue să uniform culoarea de interior de-a lungul forma dorită.Atunci când se aplică, utilizarea soft-perie de păr pentru a aplica pe frotiu pentru a crea aspect mai natural.

4. Cadoul Ideal: Aceasta perie gratuit vă va ajuta să obțineți vopsea spray efect și amestecare.

5. Curat și Încrezător: barba Noastra de umplere stilou-o oferi cu un contur perfect și plin uite.Aplica-l cu încredere, fără griji despre obtinerea murdare, decolorare sau de topire.

Caietul de sarcini:

Material:

Perie material: mâner: lemn de fag, perie: wild boar bristle, barba pix: plastic + bumbac bază de cerneală

Culoare:

A. 1 porc mistreț păr lemn de fag perie + 1 barbă neagră pen combo

B. 1 maro inchis păr boar lemn de fag perie + 1 maro inchis barba pen combo

Dimensiune perie: despre 16x2.8x2.9cm/6.30x1.10x1.14inch (perie de păr 1.7 cm/0.67 inch)

Barba stilou dimensiune: 11.7x1.6cm/4.61x0.63inch

Lista De Ambalare:

1*Perie Barba

1*Barba Umplere Creion

Note:

Datorită efectelor de iluminare și unghiuri de fotografiere, ar putea fi ceva diferenta de culoare, vă rugăm să înțelegeți.

Datorită măsurare manual, există o toleranță la dimensiune produs.

• Toate elementele vor fi livrate în termen de 2 zile lucrătoare după ce plata este eliminat.• Toate articolele vor fi expediate prin Poștă, care durează în mod normal 15-35 de zile pentru a ajunge.• De transport maritim internațional necesită mai complicat procedurilor de transport (cum ar fi ambele țări vamale, stații de tranzit, etc.), de asemenea, va efect de mai mulți factori, cum ar fi concediu, condiții meteorologice etc, deci probabil că va dura mai mult timp pentru dvs. de articole pentru a ajunge la destinația finală.Vă mulțumesc pentru înțelegere în această privință.• Taxele de Import, taxele pe valoarea adăugată și alte taxe nu sunt incluse în prețul sau costurile de transport.Țara Timp De Livrare(Prin Posta Par Avion)

Plata :

• Acceptam Alipay, West Union, TT, Transfer Bancar , Portofel QIWI, WebMoney , Toate principalele carti de credit sunt acceptate prin plată securizat procesor ESCROW.• Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda• Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.

• Feedback-ul clientului este foarte important pentru noi.• Vă rugăm să lăsați 1 minut să contactați cu noi, ÎNAINTE de a pleca feedback-ul rău, vom rezolva problema în mod pozitiv și de a face tot ce putem pentru a face să vă mulțumiți• dacă există orice problemă cu achiziția ta.Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!Biroul nostru de ore sunt :- 9:00 la 18:00 (GMT +8) de luni până vineri - de la 8:30 la 12:30 (GMT +8) de SaturdayAnd biroul nostru este închis în zilele de duminică și de sărbătorile legale (China)Ne cerem scuze pentru răspunsul târziu în timpul holidaysOur Misiuni:1. Pentru a exporta bunuri de înaltă calitate la un preț competitiv pentru tine.2. Pentru a lucra cu clienții noștri pentru a construi afacerea lui .3. Pentru a maximiza noastre internaționale cumpărător profitabilitatea și competitivitatea.Te rog, vino înapoi în curând și să ne vizitați din nou!

Etichete: geanta retro, geantă de mână, hannibal tricou, baobao, camion de inghetata, fp2, tesatura mickey mouse, fata sequin, geanta pentru femei, vaca geantă de mână.

Fisa tehnica

Ingredient /
Licență De Producție 20210312
Origine NC(de Origine)
Cantitatea 2 buc
Numărul De Model Barba grooming set
NET WT 60g

Recenzii

Scrie o recenzie

Barba Intretinere Barba Pen Barba Umplere Creion Și Perie Barba Enhancer Impermeabil Mustață De Colorat Instrumente De Modelare De Păr Creion

Barba Intretinere Barba Pen Barba Umplere Creion Și Perie Barba Enhancer Impermeabil Mustață De Colorat Instrumente De Modelare De Păr Creion

Produse similare: