HONTUSEC 4G PTZ de Exterior Solar Camera IP 360 CCTV Viziune de Noapte Două căi Audio Panou Solar în aer liber de Monitorizare a energiei Solare Camera IP

Produs nou

1 Produse

In stoc

371.62lei

-48%

728.66lei

Distribuiti

Informatii

Notă: Dragi prieteni, camera necesită șase baterii tip 18650.Livrat fără acumulatori.vă rugăm să rețineți SIM 4G standard: TD-LTE sau FDD-LTE.Daca vrei baterie, vă rugăm să alegeți de mai jos modele:

Versiune 4G: 1.Camera noastra foloseste numai SIM 4G și nu are suport pentru conexiune 3G / GSM / WiFi de acasă.Nici o rețea LAN prin cablu necesar!Nu este nevoie pentru a configura wi-fi!Nu este nevoie să se conecteze uz casnic fire și cabluri!Nostru 4G solare rețea.

2.Camera foto este utilizat în principal în mediul fără internet, nu pot furniza energie, dar are SIM card semnal de telefonie mobilă și însorită.Aveți nevoie pentru a pune cartela SIM în aparat și conectați-vă la internet prin cartela SIM.

3.Solar camera nu are suport pentru router conexiune la internet. Rețea 4G camera suporta Nor FTP de stocare! 4G camere de rețea nu suporta PC-ul local clienti.

4.Acesta susține aplicații mobile , iOS și sisteme Android.vizualiza oricând, oriunde.Acceptă două-way audio.

5. Acest produs necesită 6 buc baterii tip 18650.Livrate fără baterie.

Versiunea WIfi: 1. Acest model nu are suport 4G funcție, de obicei, trebuie să utilizați o rețea wifi pentru a conecta dispozitivul.Magazin oferă, de asemenea, o versiune 4G.

2. Acest produs necesită 6 buc baterii tip 18650.Livrate fără baterie.

3.Nu este nevoie să se conecteze uz casnic fire și cabluri!Acceptă wi-fi, cablu LAN necesară.

4.Utilizarea energiei solare, de economisire a energiei și de protecție a mediului, îl puteți instala oriunde (necesită Wifi de rețea), cum ar fi grădini, ferme, străzi.

5.Neîntreruptă panou solar lucra La baterie reîncărcabilă IP wifi camera poate funcționa în mod continuu, fără a fi nevoie să scoateți bateria pentru a încărca printr-un exterior panou solar.

Camera este special conceput pentru zonele îndepărtate pentru a rezolva problemele de orice cabluri.

Fără fir pentru comunicare, nici un fir pentru alimentare. 10W panou Solar ajuta să încărcați complet camera în termen de 5 ore, nu vă faceți griji cu privire la orice deconectare din cauza nici o putere.

Nostru 4G camera este foarte potrivit pentru multe scenarii, inclusiv Pășuni, de Livadă, de Iaz cu Pești și site-uri de construcții;

Ne ajuta pentru a asigura domeniile dumneavoastră oriunde doriți, fără cabluri de putere sau de comunicare, de a lucra în mod independent.

Nostru Inteligent Camera de lucru cu tehnologii înalte, inclusiv PIR de detectare、Radar verificarea、Algoritm de Recunoaștere și în cele din urmă trimite alerte prin 4G/WiFi tehnologii wireless.

Vom adopta H. 265 de codificare protocol, ajuta pentru a economisi 30%, ambele de stocare de memorie și lățime de Bandă.

Modernizate Obiectiv poate sprijini 3MP care dau o viziune mai largă, mai bine de clipuri video și imagini mai clare.

Vom sprijini în timp Real cu Două sensuri Audio, ajuta proprietarul pentru a vorbi cu vizitatorii/intruși oriunde si oricand.

Pentru a rezolva problemă de alimentare cu energie, noi de design cu sistem de baterie reîncărcabilă cu 6 piese de 18650 Litiu baterii cu 3000 mAh Per bucată, astfel încât capacitatea totală poate fi de până la 18000mAh (Bateriile nu sunt incluse).

Panoul Solar poate fi reglabil de 360°orizontal, 45°pe verticală, ajuta să colecteze mai multe lumina soarelui în energie.

Camera noastră poate suporta Sim 4G de la peste tot în lume, regiuni diferite, cu diferite 4G versiuni, vă rugăm să consultați 4G banda de frecvență alocată pentru mai multe detalii.

Ușor să instalați și să setați camera foto, este nevoie de doar 3 pași în câteva minute.

Vizualizare produs și detaliile de mai sus

Piese de mai sus sunt incluse în pachet, vă rugăm să verificați după ce ai primit pachetul.

Etichete: protecție de securitate aparat de fotografiat, camera solare, Telefon 4g, 4g camera solare, vstar cctv aparat de fotografiat, monitor pc, jetta cu montare pe panou, 360 de acțiune aparat de fotografiat, camera video, camera ip de exterior.

Fisa tehnica

Caracteristică solar camera wifi
Origine NC(de Origine)
rezistent la apa IP66
De Alimentare(V) DC5V
SD Card de Stocare Suport de 32/64/128GB Opțiune
Alimentare Normal
Dimensiunea Senzorului 1/3"
Conectivitate 4G
Distanța Focală 3.6 mm
Instalare Partea
Stil 4G solar camera ip
Tip 4g solar camera
De Detectare A Mișcării PIR de Detectare a Omului
Lentila (mm) 3.6 mm
Certificare CE
Tehnologia Infraroșu, Pan Tilt Zoom
Senzor De Brand SONY
Sprijinit De Sisteme Mobile ios, Android
Alarma De Acțiune Locale De Alarmă
IR viziune 6pcs IR array, 30m ir viziune
Senzor CMOS
Depozitare 128G
Unghi De Vizualizare 360°, 100°
Ieșire Audio 1CH RCA
Baterie 6 buc baterii 18650(nu sunt incluse)
Nume De Brand HONTUSEC
Claritate 1080P

Recenzii

Scrie o recenzie

HONTUSEC 4G PTZ de Exterior Solar Camera IP 360 CCTV Viziune de Noapte Două căi Audio Panou Solar în aer liber de Monitorizare a energiei Solare Camera IP

HONTUSEC 4G PTZ de Exterior Solar Camera IP 360 CCTV Viziune de Noapte Două căi Audio Panou Solar în aer liber de Monitorizare a energiei Solare Camera IP

Produse similare: