Coada Gât Decor Cadru Țeavă de Eșapament Coada Capac Ornamental Pentru BMW, Noul Seria 5 G30 528li 530li 2017 2018 Accesorii Auto

Produs nou

1 Produse

In stoc

83.19lei

-26%

112.42lei

Distribuiti

Informatii

Coada Gât Decor Cadru Țeavă de Eșapament Coada Capac Ornamental Pentru BMW, Noul Seria 5 G30 528li 530li 2017 2018 Accesorii Auto Descriere Produs: 1.Aplicabilitatea:100% de brand nou de piața pieselor de schimb auto, accesorii decorative țeavă de eșapament capacul de ieșire, de înaltă calitate.Testat pentru a se asigura fără probleme de instalare și de funcționare. 2.Bine Suprafata: Această țeavă de eșapament capacul de ieșire este folosit pentru a decora fantele de aer conditionat pentru a face masina ta special și unic.Bine tratamentul de suprafață creează un aspect elegant care se adaugă lux și eleganță. 3.Bine Suprafata: Această țeavă de eșapament capacul de ieșire este folosit pentru a decora fantele de aer conditionat pentru a face masina ta special și unic.Bine tratamentul de suprafață creează un aspect elegant care se adaugă lux și eleganță. 4.De înaltă Calitate: Această conductă de evacuare ornament este fabricat din oțel inoxidabil de înaltă calitate, greutate redusa, rezistent la uzura, rezistenta la coroziune puternică, rugina dovada și rezistent.Nu este ușor de a sparge, super-rezistent.Pentru a preveni zgârieturi, praf, și curat și noile condiții de pe conducta de evacuare de ieșire la suprafață. 5.Ușor de instalat:Noastre ieșiri de evacuare cadru ornamente au precise poziții-cheie și linii perfecte.Nu afectează funcția de chei originale ale autovehiculului.Usor de instalat, fara gaurire sau taiere.Caietul de sarcini: Produs: Evacuare eșapament trim Modele Aplicabile: Pentru BMW, Noul Seria 5 Ani: 2018 Culoare: argintiu Strălucitor, luminos, negru Dur Greutate: 317g Material de Calitate: 304 din oțel inoxidabil Caracteristici: Protecția și decorarea lista de pachete: 2*coada gât cadru Note: 1. Toate imaginile sunt profesional de culoare-codificate, dar din cauza diferite de lumină ambientală și de afișare diferite setări de dispozitiv, pot exista unele abateri între imagini și elementul ei înșiși vezi.Vă rugăm să înțelegeți. 2. Datele sunt măsurate manual, pot exista unele abateri, dar aceasta nu afectează utilizarea.

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)

2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

3. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și doar pentru referință numai.

5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Ori de tranzit pot diferite, în special în timpul sezonului de vacanta.

6. Dacă nu ați primit coletul în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmări

transportul și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului!

7. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a livra elementul din primul nostru disponibile

8. depozit pentru livrare rapida.

1. 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire).Accesorii vin cu o garanție de 3 luni.

2. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil).Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră.

NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O GARANȚIE EXPIRAT.

Etichete: universal sisteme de evacuare, mac sisteme de evacuare, ninebot max roata, amg evacuare, electronice, sisteme de evacuare, bmw g30 capota, bmw evacuare sfat, ktm sisteme de evacuare, evacuare sfat pentru bmw m, moderne sisteme de evacuare.

Fisa tehnica

Lățime Produs 0inch
Tip coada gât cadru
Tip De Element Crom Styling
Caracteristici Protecția și Decorarea
Înălțime Element 0inch
Element De Lungime 0inch
Articol Greutate 0.31kg
Caracteristici Speciale Evacuare eșapament tapiterie
Model De Masina Pentru BMW, Noul Seria 5
Articol Diametru 0inch
Material Din Oțel Inoxidabil
Modelul Anului 2018
Extern De Certificare De Testare CCC
Culoare Argintiu strălucitor, Negru strălucitor

Recenzii

Scrie o recenzie

Coada Gât Decor Cadru Țeavă de Eșapament Coada Capac Ornamental Pentru BMW, Noul Seria 5 G30 528li 530li 2017 2018 Accesorii Auto

Coada Gât Decor Cadru Țeavă de Eșapament Coada Capac Ornamental Pentru BMW, Noul Seria 5 G30 528li 530li 2017 2018 Accesorii Auto

Produse similare: