Burghiu Extractor Instrumentul de Foraj Rupt Decelerare Bolt Extractor Bolt Stud Dublu-cap Screw Extractor Deteriorat Screw Extractor

Produs nou

1 Produse

In stoc

8.74lei

-50%

17.49lei

Distribuiti

Informatii

Un set conține 4/5/6pc, vă rugăm să știu, vă rugăm să citiți descrierea detaliată

Utilizând Metode:

Cel mai bine este de a folosi cu o mână electric-masina de gaurit, nu poate fi folosit ciocan!

Caietul de sarcini

Materiale

Oțel De Mare Viteză

Conținutul Pachetului: A(4/5/6 Buc)

Șurub Ușor(4buc)HHS Dublu s-a Încheiat extractoare de șuruburi Deteriorate extractoare de șuruburi Burghiu Extractor Burghiu Set Rupt Viteza Bolt Extractor Stud Bolt

Caracteristici Principale

SCOATEȚI DETERIORAT ȘURUBURI EFICIENT

Greu pentru a elimina vechi și rupt suruburi?Drillbit împreună este special conceput pentru a elimina dezbrăcat sau deteriorate și șuruburi în rigips, lemn și tablă aplicații rapid și ușor, ceea ce face munca mai ușoară.

MATERIAL DE CALITATE

Șurub Ușor superior este fabricat din oțel de mare viteză cu duritate mare și anti-coroziune caracteristici, care asigură o eficiență ridicată și performanță stabilă.Mare pentru eliminarea dezbrăcat, capul spart, ruginite, deșurubat, gratuit-filare și șuruburi punte.

UȘOR DE UTILIZAT

Mai convenabil decât dublu față-verso șurub de demontare.Doi pași simpli, doar nevoie de un burghiu electric, nici alte instrumente de nevoie, nu este nevoie pentru a schimba în sus și în jos, selectați un pic mai mici decât deteriorat șurub, puteți elimina cu ușurință șurub, vă rugăm să asigurați-vă că pentru a rula exercițiul în sens invers în timpul procesului.

MAI MULTE OPȚIUNI DE DIMENSIUNE

Include 4/5/6 Diferite Dimensiuni - ( 1#, 2#, 3#, 4#) într-un set, care este potrivit pentru cele mai multe exerciții și dimensiuni de șuruburi sau șuruburi (4-12mm).Acest șurub remover set de lucrări pe Allen șuruburi, Șuruburi pentru Mașini, tirfoane, Șuruburi pentru Lemn, Șuruburi Hexagonale, Foi de Metal, Rotunjite, Șuruburi, etc.

Scenarii De Utilizare

este ideal pentru instrumente care necesită îndepărtarea de suruburi, inclusiv șuruburi din rigips, lemn și tablă aplicații.Potrivite pentru cele mai comune burghiu și șuruburi sau șuruburi de orice dimensiuni.

Etichete: standul de gaurire, pentru instrument, turnir max, set de cap, petrecerea de baschet tema, Baschet 3d tapet, baschet nba, bolt extractor, piuliță nit, pic.

Fisa tehnica

Deteriorat Screw Extractor Set Elimina Cu Ușurință Dezbrăcat
Deteriorat Extractoare De Șuruburi Burghiu Biți Ghid Set Rupt
Surub Extractor Set extractoare de șuruburi burghiu
Deteriorat Screw Extractor rupt screw extractor
Dezbrăcat sau Deteriorat Șuruburi de Înaltă Viteză Oțel Dezbrăcat Șurub Îndepărtarea
Origine NC(de Origine)
Nume De Brand Urijk
Deteriorat Screw Extractor Dril Biți Ghid Set Rupt Viteza
Numărul De Model Noi
Afară Ușor Șurubul de Stud Dezbrăcat Screw Extractor De Demolare Instrumente
Mintiml Screw Extractor Black Friday Reducere Mare
DIY Consumabile ELECTRICE
Certificare CE
Viteza Ușor Șurubul Stud Dezbrăcat Șurub Instrument Pentru Îndepărtarea

Recenzii

Scrie o recenzie

Burghiu Extractor Instrumentul de Foraj Rupt Decelerare Bolt Extractor Bolt Stud Dublu-cap Screw Extractor Deteriorat Screw Extractor

Burghiu Extractor Instrumentul de Foraj Rupt Decelerare Bolt Extractor Bolt Stud Dublu-cap Screw Extractor Deteriorat Screw Extractor

Produse similare: