Spuma PU de Înlocuire Pernă de Piele Pad Accesoriu Perfect pentru Samsung Odyssey Plus ochelari VR accesorii Dropshipping

Produs nou

1 Produse

In stoc

40.43lei

-48%

77.78lei

Distribuiti

Informatii

Informațiile s:

1、PU Moale: înlocuirea piele pad este facut din PU moale de piele, care este perfect pentru Sam sung Odyssey Plus VR.

2, pentru a Îmbunătăți Confortul: înlocuirea piele pad caracteristici moale din piele PU pentru a fi perfect pentru piele.

3、Materiale Lavabile: înlocuirea piele pad poate ține VR curat, și spuma absoarbe sudoare și pot fi spălate.

4、Proteja VR: inlocuitor piele pad poate reduce în mod eficient lumina scurgeri de cască pentru Sam sung Odyssey Plus și de a spori captivantă efectul de experiență VR.

5、Ușor pentru a Elimina: pachetul contine 1 VR piele pad, care este ușor de a stabili și elimina atunci când este necesar.

Caietul de sarcini:

Nume: Înlocuire Tampon pentru Sam sung Plus VR

Culoare: Negru

Greutate: aproximativ 50g

Material: PU+Burete

Lista De Ambalare:

1*Cap-montat Înlocuitor de Piele Pad (fără echipament VR)

1) Vom accepta Alipay , West Union , TT .Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW .

2) Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.

3) Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL .

2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

3. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.

5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

6. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului

1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit.Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE .NU există EXCEPȚII !Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.

2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și po ta#.

3. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată , la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la Pastravariabologa.ro.SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.

Etichete: oculus 2, odiseea rb1, cască vr, kiwi oculus, ACCORD, honda hrv, sistem de scripete, arma vr, gear vr, HTC VIVE.

Fisa tehnica

Model Compatibil -
Pachet Da
Origine NC(de Origine)
Compatibil Marca -
Tip Pad
Greutate -
Suport Dropship/En-Gros/Epacket
Nume De Brand SHZONS
Numărul De Model -
Volumul -
dimensiune -

Recenzii

Scrie o recenzie

Spuma PU de Înlocuire Pernă de Piele Pad Accesoriu Perfect pentru Samsung Odyssey Plus ochelari VR accesorii Dropshipping

Spuma PU de Înlocuire Pernă de Piele Pad Accesoriu Perfect pentru Samsung Odyssey Plus ochelari VR accesorii Dropshipping

Produse similare: