Arta De Perete Panza Pictura Alb-Negru Rezumat Relațiile Umane Nordic Postere Si Printuri Poze De Perete Pentru Camera De Zi Decor De Perete

Produs nou

1 Produse

In stoc

9.74lei

-48%

18.74lei

Distribuiti

Informatii

Produs Manual:

1 .Magazinul nostru decor pictura este făcută din pânză de înaltă calitate, cu o bogata imprimare de culoare, textura fina, rezistent la apă și umezeală, rezistență ridicată la tracțiune, și evident de imprimare efect decât alte pânze.

Aplicabile locuri: living, Dormitor, camera Copiilor.Peretele din fundal,Decor Nunta,Bucătărie, Restaurant,Hotel.,Spital,Bar, etc.

2 .Noastre picturi decorative nu au granițe.Dacă ai nevoie de o frontieră, va rugam sa ne contactati inainte de plasarea comenzii.

3 .Facem poster personalizat,puteți trimite imagini la noi pentru a face un poster;

Livrare:

1 .Elementele sunt expediate din China folosind par Avion, ajunge la cele mai multe dintre Țările în termen de la 10 la 25 de zile lucrătoare.

2 .Delievey timp depinde de destinație și vor fi afectate de către autoritățile vamale, vreme, etc, uneori, poate dura un pic mai mult pentru a primi pachetul,vă rugăm să contactați cu noi pentru a extinde scopul protectiont.

Notă: vă Rugăm să asigurați-vă că adresa este corectă sau completă înainte de a plasa comanda;

Detalii Despre Servicii :

1.Feedback-ul dvs. este foarte important pentru noi, vă rugăm să luați câteva secunde pentru a lăsa un feedback mare, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru, vă mulțumesc atât de mult !

2 .Toate imaginile sunt de înaltă definiție versiune,vă rugăm să nu ezitați să contactați cu noi, dacă există orice problemă de calitate ,Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema.Vă rugăm să nu lăsați un feedback negativ înainte de contact.vă mulțumesc atât de mult !

Etichete: de sex masculin abstract, arta de perete, arta africană decor, telefon bratara, wall street poze, poster de perete, Nordic, rezumat vopsea, statele unite ale americii printuri, Poster, fata vaza.

Fisa tehnica

Subiecte rezumat
Ambalare Rola în Tub PVC
Origine NC(de Origine)
Este Dispozitiv Inteligent No
Tip Panza Tiparituri
Nume De Brand jiyuexiangyun
Funcția Pictura decorativa, recuzită fotografie, Ornamente, Arta de perete DIY
Mediu Cerneala Rezistenta La Apa
Folosit Pentru Decor Acasă, Coridor, Dormitor, Camera de zi Bar de Cafea Fundal de Decor etc.
ambarcațiuni De înaltă definiție digitale de imprimare
Stil Modern
Baza De Sprijin Panza
Technics Vopsire Prin Pulverizare
Modul cadru Neînrămate
Forma Dreptunghi Verticale
Material Panza
Numărul De Model ZSH0286
Cadru No

Recenzii

Scrie o recenzie

Arta De Perete Panza Pictura Alb-Negru Rezumat Relațiile Umane Nordic Postere Si Printuri Poze De Perete Pentru Camera De Zi Decor De Perete

Arta De Perete Panza Pictura Alb-Negru Rezumat Relațiile Umane Nordic Postere Si Printuri Poze De Perete Pentru Camera De Zi Decor De Perete

Produse similare: