1 buc Priză de Perete Placa Cu LED-uri Lumini de Noapte Pentru Camera Hol Perete UE Priza PC Panou Priza de Perete Placa Accessoreies

Produs nou

1 Produse

In stoc

9.16lei

-35%

14.12lei

Distribuiti

Informatii

AVEM CANTITĂȚI FOARTE LIMITATE LA ACEST PREȚ 98,7% Dintre Clienți Cumpără 10 Sau Mai mult de 10% REDUCERE

FAQ:

Original GuideLight include un senzor de lumină care transformă Led-uri On/Off automat.Acesta este conceput pentru a mări sau micșora încet, în funcție de cantitatea de lumină din cameră.Acestea ar trebui să fie la luminozitate maximă atunci când camera este complet închis și încet, încet ca și camera devine mai usor.

La GuideLight costă în jur de 10 centi pe an la putere (în funcție de costurile locale de putere).

Transforma orice priza intr-un convenabil lumina de noapte!

Despre produs:

*INSTALARE UȘOARĂ: nu trebuie să fie un electrician sau un magician pentru a instala Guidelight.Acesta a fost proiectat pentru o experiență cu adevărat simplă, sigură soluție pentru uz casnic veioza.Ea nu are nevoie de paranteze, baterii, suporti, sau fire.Doar fixați-l și du-te.

*ELIBEREAZĂ de DESFACERE: în cele din urmă puteți folosi toate prizele din casa ta.Nu lăsa standard, voluminoase, lumini de noapte domina pe holuri, bai, sau dormitoare pentru copii mai.

*ENERGIE EFICIENTĂ: Guidelight placa de acoperire costă mai puțin de 10 de cenți pe an la putere.Cu doar dreptul de suma de lumină, poți să dormi ușor acum.

*În condiții de SIGURANȚĂ PENTRU COPII: Guidelight nu se incinge ca standard lumini de noapte, nu are becuri deschise sau sticlă pentru copii să ardă și se taie în.

Acest lucru a CONDUS lumini de noapte a lumina construit în design suplu și elegant.Puteți beneficia de o veioza și să păstreze desfacere gratuit!

menține rece la atingere, durează de peste 100.000 de ore, și nu bloca la utilizarea desfacere pentru alte lucruri.

Caracteristici:

*Se instalează cu ușurință în câteva secunde.

*Fără fire, fără baterii, fără mizerie.

*Se instalează cu ușurință; se fixează pe.

*Activează/dezactivează în mod automat cu un senzor de lumină.

*Perfect pentru baie, holuri, bucatarii, scari, și mai mult.

*Fixați doar LED lumina de noapte pe la orice priză obișnuită și ascunse 3 built-in LED-uri becuri de putere ele însele.

*Acest perete LED-evacuare placă de acoperire instalează în câteva secunde, se transformă automat on/off, și păstrează prize gratuit pentru utilizare.

Notificare:

1. Din cauza diferenței între diferite monitoare sau culoare reflecton în monitorul iluminat, fundal, etc,imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.

2. Vă rugăm să permiteți-1-5mm eroare din cauza manuală de măsurare.

Etichete: minge disco, luciu de buze, caramida panou, seringă bec, led neon, lampă de perete, suport lampa, fel de mâncare, priza de putere, depozitul din europa.

Fisa tehnica

Plug Type Universal
Origine NC(de Origine)
Numărul De Model Priza de Perete Placa Cu LED-uri Lumina de Noapte
Tratament de suprafață Semi-lucios
Stil Perete Embeded

Recenzii

Scrie o recenzie

1 buc Priză de Perete Placa Cu LED-uri Lumini de Noapte Pentru Camera Hol Perete UE Priza PC Panou Priza de Perete Placa Accessoreies

1 buc Priză de Perete Placa Cu LED-uri Lumini de Noapte Pentru Camera Hol Perete UE Priza PC Panou Priza de Perete Placa Accessoreies

Produse similare: